Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doma nahá (pod sebe ručník), v cizí sauně v prostěradle. Asi si ani nechci nahým tělem sedat někam, kde byl něčí nahatý zadek… ![]()
Ve smíšené jsem zabalená v prostěradle. Nahá jen samozřejmě venku ve sprše nebo v tom ledovém bazénku. Oni ti chlapi se rádi podívají a mě to nedělá dobře, nejsem exhibicionista, hlavně u mě je na co se dívat, tak neprovokuju ![]()
Po chodbách většinou se lidi aspoň formálně zahalují abych nerušil. V sauně jak je místo a jak kdo má rád. Plavky do sauny jednoznačně nepatří. Je slušné se podložit. Ženy co potkávám v sauně, se chovají přirozeně občas zahalené úplně, občas trochu a občas odhalené. Někdy tam je někdo poprvé a je to vidět, že ještě neodhodila stud, ale časem si zvykne. Prostě pohoda, nedělám to co by mně vadilo, je jasné, že očkem sem tam pohodím, ale jinak si hledím svýho.
Naha (pod sebe prosteradlo), ale chodim do takove, kam nechodi cumilove… takovi se poznaji rychle. Navic mam hodne dioptrii na dalku, takze mi to je jedno
Nicmene do verejne kam chodi chlapi ocumovat a jsi tam narvana v sede v rade vedle sebe bych nesla, to mi ani neprinese ze saunovani ten spravny pozitek a relax, rada si tam lehnu, je mi to prijemnejsi.
Pouzivam prosteradlo, ale jooo kolikrat si neprehodim ani cip prosteradla.Ale kdyz stoupnu, tak se zamotam. Ne, ze bych byla stydliva, ale prijde mi to jako slusnost.Do sauny bych s kolegama nesla, s nadrizenyma uz vubec ne, staci jak reagujuji i kdyz jsem oblecena
.A pokud bych musela, naha bych se neukazovala, zustala bych v peosteradle, do bazenku bych neskocila, max se potreba ledovou drti. Podle me to neni vhodne misto na firemni akce.
@Svítící žárovka píše:
Ty bláho, představa, že se potkám nahá s kolegama z práce v sauně a pak s nimi řešit pracovní věci… Normálně nevím, jestli se mám červenat, být v šoku, nebo dostat záchvat smíchu.Máš kuráž! To bych nedala ani vožralá.
To navic nevis, ze to bylo cele odděleni, samej bejvalej policajt
ale v te saune se to tak fakt nebere, ale na nuda plaz zahrat si volejbal bych opravdu nesla
a byli gentlemani, nevocumovali nebo tajně a nemeli blby kecy, takze to slo ![]()
Já chodím pravidelně do ženské sauny, tak tam je to jasné, že zcela nahá, osuška pode mnou. Občas zajdu i do smíšené, ale chodím tam, kam nechodí lidi očumovat, ale saunovat se a tam jsem také nahá, prostěradlo samozřejmě pod sebou. Max. když je tam moc lidí, tak si přehodím přes klín cíp prostěradla, ale sedět v něm zabalená bych nesnesla. Vždyť to se člověk i blbě ochlazuje, jak se potí. S kolegy do sauny zásadně nechodím ![]()
Tak zrovna beach bych si s nema zahrala
…
Tady se chodi jen v plavkach. Kupuju s porad stejne plavky na plavani, menim tak mozna barvy, a jejich zivotnost se pouzivanim sauny vubec nezmenila. Jestli neco pali, tak kdyz si necham nejaky vetsi privesek, ale plavky urcite ne. Ze bych se popalila od plavek…to je dobry ![]()
@wildcherry píše:Tak zrovna beach bych si s nema zahrala
@PaníKadrnožková píše:
To navic nevis, ze to bylo cele odděleni, samej bejvalej policajtale v te saune se to tak fakt nebere, ale na nuda plaz zahrat si volejbal bych opravdu nesla
a byli gentlemani, nevocumovali nebo tajně a nemeli blby kecy, takze to slo
Nahata? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Nahata?
Plavky v sauně jsou
Chodím nahá, v prostěradle bych chcípla, takže se jen podkládám. Blbě jsem se cítila jenom jednou, když jsem byla v sauně jenom já - odhalená, ležící a jeden cizí muž. To mi přišlo takové divné - dva nazí lidé zavření v malé místnosti.
Při pohybu mimo saunu chodím samozřejmě zahalená.
@wildcherry píše:![]()
![]()
…to by bylo straaaaasnyyy, videt ty jejich chlupaty zadky v predklonu
Zadky bych prezila ![]()