Být nahá v sauně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
6.12.19 10:30

Doma nahá (pod sebe ručník), v cizí sauně v prostěradle. Asi si ani nechci nahým tělem sedat někam, kde byl něčí nahatý zadek… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.12.19 10:33

Ve smíšené jsem zabalená v prostěradle. Nahá jen samozřejmě venku ve sprše nebo v tom ledovém bazénku. Oni ti chlapi se rádi podívají a mě to nedělá dobře, nejsem exhibicionista, hlavně u mě je na co se dívat, tak neprovokuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
6.12.19 10:33

Po chodbách většinou se lidi aspoň formálně zahalují abych nerušil. V sauně jak je místo a jak kdo má rád. Plavky do sauny jednoznačně nepatří. Je slušné se podložit. Ženy co potkávám v sauně, se chovají přirozeně občas zahalené úplně, občas trochu a občas odhalené. Někdy tam je někdo poprvé a je to vidět, že ještě neodhodila stud, ale časem si zvykne. Prostě pohoda, nedělám to co by mně vadilo, je jasné, že očkem sem tam pohodím, ale jinak si hledím svýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
6.12.19 10:35

Naha (pod sebe prosteradlo), ale chodim do takove, kam nechodi cumilove… takovi se poznaji rychle. Navic mam hodne dioptrii na dalku, takze mi to je jedno :mrgreen: Nicmene do verejne kam chodi chlapi ocumovat a jsi tam narvana v sede v rade vedle sebe bych nesla, to mi ani neprinese ze saunovani ten spravny pozitek a relax, rada si tam lehnu, je mi to prijemnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.12.19 10:40

Pouzivam prosteradlo, ale jooo kolikrat si neprehodim ani cip prosteradla.Ale kdyz stoupnu, tak se zamotam. Ne, ze bych byla stydliva, ale prijde mi to jako slusnost.Do sauny bych s kolegama nesla, s nadrizenyma uz vubec ne, staci jak reagujuji i kdyz jsem oblecena :lol:.A pokud bych musela, naha bych se neukazovala, zustala bych v peosteradle, do bazenku bych neskocila, max se potreba ledovou drti. Podle me to neni vhodne misto na firemni akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.12.19 10:45
@Svítící žárovka píše:
Ty bláho, představa, že se potkám nahá s kolegama z práce v sauně a pak s nimi řešit pracovní věci… Normálně nevím, jestli se mám červenat, být v šoku, nebo dostat záchvat smíchu.Máš kuráž! To bych nedala ani vožralá.

To navic nevis, ze to bylo cele odděleni, samej bejvalej policajt :mrgreen: ale v te saune se to tak fakt nebere, ale na nuda plaz zahrat si volejbal bych opravdu nesla :lol: a byli gentlemani, nevocumovali nebo tajně a nemeli blby kecy, takze to slo :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
6.12.19 10:46

@Helca83 ty dioptrie :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.19 10:47

Já chodím pravidelně do ženské sauny, tak tam je to jasné, že zcela nahá, osuška pode mnou. Občas zajdu i do smíšené, ale chodím tam, kam nechodí lidi očumovat, ale saunovat se a tam jsem také nahá, prostěradlo samozřejmě pod sebou. Max. když je tam moc lidí, tak si přehodím přes klín cíp prostěradla, ale sedět v něm zabalená bych nesnesla. Vždyť to se člověk i blbě ochlazuje, jak se potí. S kolegy do sauny zásadně nechodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.12.19 10:47
@PaníKadrnožková píše:
To navic nevis, ze to bylo cele odděleni, samej bejvalej policajt :mrgreen: ale v te saune se to tak fakt nebere, ale na nuda plaz zahrat si volejbal bych opravdu nesla :lol: a byli gentlemani, nevocumovali nebo tajně a nemeli blby kecy, takze to slo :lol:

Tak zrovna beach bych si s nema zahrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.12.19 11:12

Jo nahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
6.12.19 11:20

Tady se chodi jen v plavkach. Kupuju s porad stejne plavky na plavani, menim tak mozna barvy, a jejich zivotnost se pouzivanim sauny vubec nezmenila. Jestli neco pali, tak kdyz si necham nejaky vetsi privesek, ale plavky urcite ne. Ze bych se popalila od plavek…to je dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.12.19 11:20
@wildcherry píše:
@PaníKadrnožková píše:
To navic nevis, ze to bylo cele odděleni, samej bejvalej policajt :mrgreen: ale v te saune se to tak fakt nebere, ale na nuda plaz zahrat si volejbal bych opravdu nesla :lol: a byli gentlemani, nevocumovali nebo tajně a nemeli blby kecy, takze to slo :lol:
Tak zrovna beach bych si s nema zahrala :mrgreen:

Nahata? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
6.12.19 11:23
@PaníKadrnožková píše:
Nahata? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:…to by bylo straaaaasnyyy, videt ty jejich chlupaty zadky v predklonu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.12.19 11:30

Plavky v sauně jsou :poblion: Chodím nahá, v prostěradle bych chcípla, takže se jen podkládám. Blbě jsem se cítila jenom jednou, když jsem byla v sauně jenom já - odhalená, ležící a jeden cizí muž. To mi přišlo takové divné - dva nazí lidé zavření v malé místnosti.
Při pohybu mimo saunu chodím samozřejmě zahalená.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
6.12.19 11:32
@wildcherry píše: :lol: :lol: :lol:…to by bylo straaaaasnyyy, videt ty jejich chlupaty zadky v predklonu :lol:

Zadky bych prezila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová