Když potkám bývalého, rozklepu se

15
19.8.14 12:32

Bývalí přítel

Ahoj holky chtěla bych se optat Teď sice mám přítele sem šťastná, ale mám takový problém když potkám někde bývalého ex začne mi bušit srdíčko a rozklepu se nevím co to znamená co mám stím dělat poradíte mi někdo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2976
19.8.14 12:33

Poradím ti akorát dej si bacha ať nepříjdeš o šťastný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
19.8.14 12:35

Užívej si současného štěstí a nehled do minulosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.14 12:39

Presne vaz si toho co mas.asi by se ti nelibilo kdyby tvuj soucasny takhle smyslel o svoji ex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984

Možná ještě chvíli potrvá než budeš vůči ex imunní, ale přeci si ho opustila. Neohrožuj jakkoli současný vztah, když jsi šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984

Stara laska nerezavi. Hlavne se vedomne neschazet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.14 12:43
@Evušínek píše:
Ahoj holky chtěla bych se optat Teď sice mám přítele sem šťastná, ale mám takový problém když potkám někde bývalého ex začne mi bušit srdíčko a rozklepu se nevím co to znamená co mám stím dělat poradíte mi někdo? ;)

pak asi nejsi moc šťastná.. protože jinak by Tě ex nechával zcela chladným :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.8.14 12:44

Pořád k němu něco podvědomě cítíš, a zjevně v tom bude chemie. Pořád tě přitahuje.

Tak te´d jde jen o to použít v týhle chvíli hlavu a ne něco jinýho.

kromě toho, taky se mi líbí jistí muži, taky cítím podobné věci… což nic nemění na tom, že jsem věrná a poslušná ženuška. No ikdyž, o tom druhém přídavném jménu můj muž často (zřejmě rád) diskutuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.14 12:45

@martina.se nemusi to byt pravda.kdyz spolu treba byli nekolik let a meli k sobe blizko a on ji nechal napr kvuli jine, tak ze dne na den ji to chladnou nenecha tomu ver.neco v hloubi srdci porad zustava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.14 12:46
@lilinka001 píše:
@martina.se nemusi to byt pravda.kdyz spolu treba byli nekolik let a meli k sobe blizko a on ji nechal napr kvuli jine, tak ze dne na den ji to chladnou nenecha tomu ver.neco v hloubi srdci porad zustava…

beru to dle sebe - pokud jsem se s někym rozešla tak proto, že mi prostě byl už volný.. své ex potkávám a ani čerstvě po rozchodu se bušení srdce nekonalo :think: ale možné je, že to někdo má jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.14 12:48

@martina.se ano jak pises pokud ses ty s nekym rozesla ale treba se rozesel on s ni a ji to jedno neni jak tak koukam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
19.8.14 12:50

@lilinka001 SOUHLASÍM.mě to trvalo 6let!!!stačilo vidět projet jeho auto, a už jsem měla žaludek v krku, nervozní tak, že mi padali rohlíky :mrgreen: a nevím jak by moje mysl zareagovala současné době :nevim: není to nic nenormálního, ale nevyhledávat ho. čas hodně pomůže, ale né navždy uzdraví, vždy tam něco bude, pokud vztah byl silný z její strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
19.8.14 12:51

Tohle je milosrdnost nasi pameti-zle se casem zapomene a zustanou jen hezke vzpominky.

• Citovat
  • Upravit
23
19.8.14 12:55

@gabki asi tak…take to znam…s byvalym nejsem uz 8 let a porad kdyz ho vidim se ve me neco hne.neni to sice jako driv ale nco tam je… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.8.14 12:56

@Chocoloco ano -a toje zajimave jak se vse zle odpousti ze? ;) jojo srdci neporucis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí