Neshodneme se na výchově dětí

653
18.8.14 22:59

Co dělat...asi jsem jiná :(

Už sem opravdu zoufalá nevim co s tim 8o jsem v situaci a nevim jak s toho ven. Žiju rok s přítelem který má tři děti…dvě s prvního manželství, které skončilo z jeho strany a jedno s druhého vztahu který skončil tak že si jeho ex našla jiného a on musel odejít…O ty dvě první děti neprojevuje moc zájem, občas tam zajedem ale mě prostě ty děti padly do oka rozumim si s nima ale o ted o toho nejmladšího bojuje jak lev…chce ho do péče i když je kamionák našel si ted dobrou práci a to ještě musim dodat to že vychovával 12let kluka od té bývalé co sní má toho nejmladšího. Vadí mi to že toho malého rozcapuje, sama mám dvě děti..ted ty dva kluky má u nás na prázdninách..děti mi nevadí naopak ale tohle mi vadí jaký dělá veliký rozdíly, špatně se mi na to kouká a nedokážu to překousávat. Ted mi řekl že bude jezdit do práce a já mám být doma s dětmi…sama sem ráda že mám svého synka ve školce a mám klid, dcera je už velká a já si užívám klidu a on mi řekl že to jednou bude tak že je bude mít na stálo u sebe a já hrozně vzdoruju. Když mu řeknu že mužu mít dobrou práci vidim že neni rád vidí mě doma a starat se o děti, řekl ře mě finančně zaopatří ale něco za něco…nevim si rady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
18.8.14 23:03

@mikoy Nešla bych do toho, pokud se chceš vrátit do práce a ne se starat o jeho děti. Tohle si hodně dobře rozmysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
18.8.14 23:07

@mikoy Ahoj.Tak tohle jsem si prožila s ex to samé. Taky kamioňák. Měl syna z předešlého manželství, který k nám jezdil.Ex ho přivezl a tradá do práce nebo hospody. Spolu jsme měli dceru. Začal ho k nám vozit po jejím narození. Já přišla z porodnice, on u nás. Tehdy mu bylo 5 let.Taky ho chtěl do péče. Už jsem to fakt nedávala. Jednoho dne jsem zbalila malou a odjela k našim a nechala je tam. Kluk mi nevadil ale všechno má své hranice. Já se starala a on byl jen úžasný tatínek, neb ho děsně rozmazloval. U nás to tedy skončilo po osmi letech rozvodem, ale samozřejmě důvodů bylo víc. Držím palce ať to ustojíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.8.14 23:07

Můžu se zeptat, proč chce nejmladší dítě do péče? Ex se o něj nestará, chlastá, fetuje?
Navíc tak nějak samozřejmě předpokládá, že se budeš starat o jeho dítě…
Nevím, z celého toho popisu mi nepřijde jako dobrý férový chlap, nechtěla bych na něm být finančně závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.8.14 23:08

A jinak je normální? O dvě děti se nezajímá, třetího chce do péče, přesto, že o něj pečovat nemůže? To je magor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.8.14 23:10

Právě on se přirovnává ke mě co bych dělala já kdybych neviděla svoje děti..malého vidí jednou jednou za měsíc a je to málo a má ho týden. Když to řeknu blbě na starší kašle a na toho malého lpí a řekl mi to že za to on nemuže že nedobrovolně odešel a že pro něj udělá max.ano neberu mu to.ted se urazil řekla sem že mu malého hlídat nebudu že sem ráda že mám klid já a že když si je vezme on tak snad má být snima on a né že budu snima já..bydlim v bytě 2+1 a sme tady ted 4 děti a my dva.On automaticky řekl že ty 4 děti budou v jednom pokoji a to neni nic extra velkýho a když mu řeknu že to nejde tak sem ta špatná a myslim jen na svoje dobro dětí a já sem necita k těm jeho…ale o tom to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.8.14 23:13

@Bibi239 nooo všechno dohromady…je mi těch dětí moc líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.8.14 23:16

@mikoy a pochopila jsem správně, že chce do péče i to dítě co není vlastně jeho? A to chce udělat jak?
Já teď taky nadávala, když mi sem šoupli manželovu dceru na prázdniny, když on dělá pozdě do noci a vůbec tu není, takže já nejenže tu mám na starost naše tři děti, ale ještě jednu jeho a maminka je někde na dovolené s přítelem. No nic… Já s ním mám děti, já už můžu leda držet hubu a krok. Ty s ním žádné závazky nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.8.14 23:18

Pokud bych chtěla jít do práce, těšila se na ni - a najednou by mě partner stavěl před hotovou věc - ty budeš doma s mými dětmi - no, asi bych se taky zasekla. Takové věci je třeba probrat důkladně ze všech stran, to přece nejde někoho nutit, aby pečoval o děti, když už plánoval, že bude trochu i žít… Peníze nejsou všechno. Máš 2 děti (své, nebo je některé jeho?), on má 3 - to jako že bys najednou vlítla do péče o 5 dětí? Navíc nevlastních, které můžou být fajn na víkend, ale jak se objeví každodenní problémy, tak to může být hodně těžké. To se objevují věty jako - co mi máš co poroučet, nejsi moje máma. Ani to tak nemusí myslet, ale puberta je holt puberta… On bude na 14 dní pryč, ty to budeš muset zvládnout. Měl by si plně uvědomit, co po tobě chce. Být tebou, tak si to moc dobře rozmyslím, já bych do toho nejspíš nešla… (V úvahu je třeba vzít i názory a typ výchovy, kterou jim dávají jejich maminky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.8.14 23:18
@mikoy píše:
@Bibi239 nooo všechno dohromady…je mi těch dětí moc líto

jo ona se maminka moc nestará? Tak to trochu mění situaci, no :think: Ale o svoje děti by se měl starat v první řadě on, o tom žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.8.14 23:23

@Antonie Bolavá ano chce si ho osvojit do budoucna..navrhla sem mu že snad dva výkendy v měsíci stačí že ho uvidí…nevím proč vadí mi to ale ty dvě cácorky starší sou bezva holky ty mi sedly ale jak vidim jak se chová k malému jak se v něm vidí to mě tak štve. Ted snim spí v pokoji…mě nadává když si lehnu k mému malému že ho moc rozmazluju…ted sem si našla dobrou brigádu řekla sem mu to a on mi odpověděl AHA TAK TO BUDU MUSET KLUKY ODVÉST a já se mám zbláznit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.8.14 23:24

Jiná než kdo? Mně přijdeš naprosto normální. Řekla bych, že málo ženských by si takhle nechalo hodit na hrb cizí dítě, zvlášť, když k tomu není důvod (předpokládám, že matka dítěte normálně funguje).

Co bys dělala - asi bys je nešoupla na 14 dní k partnerovi a neodfrčela do práce, žejo.

Pokud je ten byt tvůj a finančně to utáhneš, tak bych ho normálně odstěhovala. Chápu-li teda dobře, že spolu děti nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.8.14 23:28

@Antonie Bolavá stará-nestará…ona žije s nějakym týpkem a on jí hodně ovlivnuje tim pádem se nestará..pořád o ní mluví že si má najít někoho jiného že ti kluci trpí, ale jí neporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.8.14 23:28

Jen tak mimochodem, finančně si to borec představuje jak? Protože výživné se matkám vyměřuje malé (ženské mají menší platy) a pokud je maminka „nestaravá“, tak se s ním nedá počítat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.8.14 23:36

@mikoy Upřímně? Pokud nemáš na to, starat se o jeho děti, tak jdi od toho úplně… Jinak se budeš jen trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí