Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, tolik mně to sebralo, že se musím zeptat ostatních na názor.
Koupila jsem manželovi k narozeninám hodinky, vodotěsné, značku jakou chtěl, prostě podle mně akorát podle jeho představ.
Strašně jsem se těšila až mu je dám, jakou bude mít radost, ale nestalo se. Když je rozbalil, řekl že nemají 24 hodinový režim a doslova řekl, že jsou to „sračky“.Potom, když viděl, že jsem trochu naštvaná ještě tomu přidal, když povídá, že se na mně nezlobí.
Mám z toho fakt špatný pocit. Jsem přecitlivělá, nebo jak byste se zachovali vy?
Dostal by účtenku a kopanec do zadku, ať si je jde vyměnit, doplatit a byla by tichá domácnost
Chová se k tobě jako neurvalé hovado hodně často?
Mrzelo by mě to hodně. Asi bych mu řekla, že když mu nevyhovují, tak ať mi je vrátí, že je dám někomu, kdo si bude mého dárku vážit.
Noo to bych mu je asi omlátila o hlavu. Nejsem žádná cíťa ale myslím že mezi základní slušnost je přijmout dárek s díky (myslet si může co chce) příp ti říct nějak citlivě, že měl jinou představu, že je půjdete spolu vyměnit.
No kopla bych ho do…
Ne opravdu, mrzelo by me to
A asi by byla ticha domacnost…
No právě že to nikdy neudělal, nebo to třeba nevidím???!
Taky jsem dostala dárky které se mi nelíbily, ale tohle bych teda neudělala. Řekla jsem mu, že je dám někomu jinému a schovala, ani to s ním nehlo. ![]()
Já bych si je vzala a nosila je sama…
miluju pánské hodinky…čím větší, tím lepší…(jako se vším, no) ![]()
A on ať si čučí na kukačky…
@SIMONA1234 píše:
Já bych si je vzala a nosila je sama…miluju pánské hodinky…čím větší, tím lepší…(jako se vším, no)
A on ať si čučí na kukačky…
To zkusím, stejně žádný nemám… ![]()
To není chlap, ale hajzlik s chováním prasete… milá zakladatelko, to tě asi moc v úctě nechová co?
jak radí ostatní dej mu hodinky, učtenku a at si je dojde vyměnit
Buran buranem zustane, co jineho rict..vychovani reznickeho psa.
@smoulinka71 píše:
No a jak se chová teď?
Kouká jako bulík, nemluví asi čeká až mně to přejde, jako vždycky.