Manželovi se nelíbí dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
18.8.14 18:31

Jééj to by bylo něco na mě :mrgreen: Už se slyším jak říkám: Hm, tak mi polib p–el víckrát ode mě nic neuvidíš :mrgreen: Záleží na Tobě jakou máš povahu, nebo mu řekni, že je teda dáš KAMARÁDOVI! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.8.14 18:33

Takhle se ke mně teda nezachoval, ale taky musím manžela usměrňovat v otázce dárků. Mají v rodině, pro mě nepochopitelně, naučené se ke všem dárkům vyjadřovat a klidně je i hanit. Mají to od maminky, ta to dělá furt :roll: S manželem už je to naštěstí lepší.

• Citovat
  • Upravit
23847
18.8.14 18:35

No už by nedostal ano houno :mrgreen: Jo přesně, vezmi si je ty a bude vymalováno. Na druhou stranu ho chápu. Já taky nesnáším, když mi někdo něco koupí, vím, že za to dal těžký prachy, ale já jsem zrovna chtěla trochu jiný model, měla jsem zkrátka nějakou představu a budu se muset smiřovat s nějakým kompromisem, případně voser s výměnou atd. To je důvod, proč mám raději zážitky nebo věci sežratelné, případně ptákoviny za pár šupů, ale s nápadem (alá přelet nad Alpama apod) - jak přijímat tak i darovat.
Tak to zkrátka už nepitvej a příště se domluvte na nějakém jiném způsobu obdarování. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.8.14 18:37
@El Dragon píše:
To není chlap, ale hajzlik s chováním prasete… milá zakladatelko, to tě asi moc v úctě nechová co? :cert: jak radí ostatní dej mu hodinky, učtenku a at si je dojde vyměnit

Jak vidím, tak asi ne. Pořád se snažím a snažím, už mi to připadá, že spíš dělám blbečka. Hodinky prodám a půjdu si za to koupit něco na sebe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.8.14 18:38
@janinka4444 píše:
Jak vidím, tak asi ne. Pořád se snažím a snažím, už mi to připadá, že spíš dělám blbečka. Hodinky prodám a půjdu si za to koupit něco na sebe :cert:

Já bych je nosila a ještě bych se usmívala na všechny strany, jak jsem hezky k dárku přišla.

• Citovat
  • Upravit
30975
18.8.14 18:45

@janinka4444 Nemam rada darky mimo seznam, vzdy dlouze vybiram jednu konkretni vec. Ale pokud se stane, ze dostanu neco, co jsem si neprala a vec se mne nelibi, tak vzdy podekuji a velice decentne cloveku, co mne darek dal, naznacim, zda bych ho nemohla vymenit za podobny typ, vyjmenuji mu vyhody jine vybrane veci apod a hlavne se ujistim, ze mu vymena nevadi.

TVuj partner je dost nezdvorily, rekla bych mu, ze se mne jeho chovani nelibi, ze ani neocenil moji snahu. Dala bych mu listek, at si to vymeni za co chce a pokracovala v tiche domacnosti, dokud by neprisel s omluvou, kterou si zaslouzis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
@janinka4444 píše:
Jak vidím, tak asi ne. Pořád se snažím a snažím, už mi to připadá, že spíš dělám blbečka. Hodinky prodám a půjdu si za to koupit něco na sebe :cert:

Tak se zacni snazit min a dej mu sanci, at se zacne poradne snazit on.
A netrap se :kytka:

Kdybys videla obcas ty prezenty od meho muze :mrgreen:..

• Citovat
  • Upravit
69030

To, ze se mu nelibi, by me mrzelo, ale pokud by to rekl decentne a prijatelne, v klidu bychom se domluvili na vymeneni za ty spravne.
Ovsem pokud by to rekl, jak to ten tvuj rekl, nemrzelo by me to ani trochu, rekla bych si, ze je to vul, a pro napravu situace ani nehnula prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.8.14 18:47

@janinka4444 tak to udělej, hodinky vrat. Jemu kup třeba triko s nápisem „neumím se chovat“ a kup si něco hezkého.

jo mimochodem pobavím, k 18 narozkám jsem dostala od přítele růžovou vázičku (takový ten babičkovský porculán) hustý co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.8.14 18:48
@janinka4444 píše:
:palec: přesně to jsem ti chtěla poradit :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.8.14 18:50
@Chocoloco píše:
Tak se zacni snazit min a dej mu sanci, at se zacne poradne snazit on.
A netrap se :kytka:Kdybys videla obcas ty prezenty od meho muze :mrgreen:..

Jo to už jsem zkoušela-nedělá nic. Já od manžela nedostanu většinou vůbec nic, teda pokud si to nekoupím sama. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
18.8.14 18:50
@El Dragon píše:
@janinka4444 tak to udělej, hodinky vrat. Jemu kup třeba triko s nápisem „neumím se chovat“ a kup si něco hezkého.jo mimochodem pobavím, k 18 narozkám jsem dostala od přítele růžovou vázičku (takový ten babičkovský porculán) hustý co :D

To by slo, ja dostala obrovskeho keramickeho slona se ctyrlistkem v hube za 5000,–.
Ale tak mama mu prorazila do hlavy diru a ma to na zahrade jako kvetinac..

• Citovat
  • Upravit
1561
18.8.14 18:51

@Chocoloco jako fakt 5000,–? 8o masakrrrr ja se na dárkách nad tisícovku radeji domlouvám s obdarovaným :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.8.14 18:53
@janinka4444 píše:
Jo to už jsem zkoušela-nedělá nic. Já od manžela nedostanu většinou vůbec nic, teda pokud si to nekoupím sama. :pocitac:

a proč to děláš? proč mu kupuješ drahý dárky když on evidentně není zvyklý přijímat a ani dávat.. prostě příště nic.. popřála bych mu a šlus..máte to doma divně nastavený celkově zdá se :think:

Příspěvek upraven 18.08.14 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
18.8.14 18:53

@El Dragon Jj, velikosti asi jako rocni dite a pry od keramicky. Nevadi, mame v nem bajecne roste jakasi popinavka.
Nekdo ma trpaslika, my mame slona :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí