Nechce řešit vztah se mnou

Anonymní
15.8.14 23:35

Ahoj, raději anonymně, možná to vyzní zmateně, ale já již týden v kuse brečím a nevím co mám dělat. Je mi již 36 roků, ale v poslední době si připadám jak nějaká 15ka. Jsem rozvedená, mám dvě děti ve vlastní péči. Bývalý se moc nestará, problémový typ, věčně bez práce. V praxi to znamená, že za dětmi občas přijede, má je rád, to ano, ale alimenty platí tak 1× za 3 měsíce.
Já splácím byt, úvěr, mám práci na poloviční úvazek.
Nyní se vrátím do mého dospívání-v 16ti jsem se seznámila s klukem, do kterého jsem se nikdy nezamilovala. Před rokem jsme jej potkala na jedné akci, byl čerstvě po rozchodu s přítelkyní. Slovo dalo slovo, párkrát jsem se spolu vyspali a já v tom lítám. Jde o muže, který je ode mě o 5 let starší, je hodně dobře situovaný, půjčuje mi auto, občas si přivydělám u něj ve firmě, ale jakmile dojde na otázku vztahu já a on, jak to mezi námi je, tak říká, že řeším blbosti a nechce se semnou o tom vůbec! bavit. Připadne mi, že mně má jen na sex. Já bohužel vždy podlehnu. Je to půl roku, co si našel přítelkyni a mně se to ani neobtěžoval říci.
Za nějaký čas se rozešli, občas přileze kvůli sexu, ale já už to takhle nechci.
Myslí si, že mi jde jen o peníze, ale není to tak.
Co si o tom myslíte? Jsem vážně blbá? Okolí už tím zatěžuji, tak jsem se rozhodla napsat tady. Jsem
Snad se do mě nepustíte jak sršni a děkuji všem, co dočetli až do konce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
15.8.14 23:43

Ano, jsi pitomá, má tě jen na sex :| Ale myslím, že to víš… Odpálkovat a najít někoho lepšího :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
15.8.14 23:57

Taky bych v tom budoucnost nehledala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.8.14 00:13

Pro zachovani zdraveho rozumu a nejake cti bych to okamzite a velmi razne ukoncila. Nema to cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.8.14 00:13

Pro zachovani zdraveho rozumu a nejake cti bych to okamzite a velmi razne ukoncila. Nema to cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.8.14 01:04

On se mozna boji vazat, treba ma spatnou zkusenost a tebe vyuziva jen na sex.
Utni to. Jen je blbe, ze pokud bude jesitny, tak se prilravis o privydelek, ktery se kdyz si sama s detmi urcite hodi.
Snad si najdes rozumneho pana, kdyz tihle se nepovedli ano ex ani ten sexu chtivy pan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.8.14 08:11
@Granda píše:
Pro zachovani zdraveho rozumu a nejake cti bych to okamzite a velmi razne ukoncila. Nema to cenu

přesně

k zakladatelce: upřímně fakt se chováš jak patnáctka, normální 36-letá ženská by to dávno utnula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
16.8.14 08:17

Proc by se s tebou o tom bavil kdyz mu vyhovuje sem tam prijit a uzit si s tebou, ale bez zavazku a komplikaci…jestli to tobe nevyhovuje a jsi nestastna, tak seber silu a vykasli se na nej…bude ti lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 08:22

Z toho, co jsi napsala, vyplývá celkem jasně, že tudy cesta nevede.
Nechce se s Tebou bavit o vztahu, měl někoho jiného, co čekáš, že Ti napíšeme?

Měla by ses vzpamatovat, už kvůli dětem.

• Citovat
  • Upravit
26270
16.8.14 08:24

Přijde mi, že to u vás bylo špatně tak nějak už od začátku. Jak píší holky, měla bys to ukončit, už třeba jen pro tuto větu : „Je to půl roku, co si našel přítelkyni a mně se to ani neobtěžoval říci.“
Tenhle pán stojí o vztah, ale ne s Tebou. Občas mu podržíš, když má potřebu a není nějaká lepší, ale rozhodně se vztahem nepočítej.
Utla bych to hned, a hlavně bez vysvětlování. Jestli by k tobě přeci jen něco cítil, bude mu to vrtat hlavou a třeba se začne snažit.( toužit můžeme jen po tom, co je nám odpíráno)nebo mu to vrtat hlavou nebude a bude pořešeno.
Je to těžké, ale držím palce. Teď jsi smutná z toho, že s ním chceš být, za nějaký čas bys mohla být smutná z toho, jak ses chovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 12:08

Takže myslíte, že auto a možnost přívydělku u něj ve firmě mi dává ze to, že mu poskytnu sex?

• Citovat
  • Upravit
78
16.8.14 12:19

Jo, vypadá to tak…bohužel…nevylučuje to, že je mu třeba i s tebou fajn, má své děti?…ale jinak ti rozumím, je to prostě těžký, jenže jedinej, kdo se takto trápí, jsi ty…a zasloužíš si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 21:31

Děkuji všem za odpovědi, je tu ještě někdo, kdo by napsal svůj názor?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.14 22:26

Tak to zatim ber jako pratelstvi s vyhodami a mezitim si najdi fajn kluka. Pak ho kopni nekam, je to kokot…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.14 22:41
@Radka8 píše:
Jo, vypadá to tak…bohužel…nevylučuje to, že je mu třeba i s tebou fajn, má své děti?…ale jinak ti rozumím, je to prostě těžký, jenže jedinej, kdo se takto trápí, jsi ty…a zasloužíš si to?

Ano, má dva syny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí