Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, jsi pitomá, má tě jen na sex
Ale myslím, že to víš… Odpálkovat a najít někoho lepšího ![]()
Pro zachovani zdraveho rozumu a nejake cti bych to okamzite a velmi razne ukoncila. Nema to cenu
Pro zachovani zdraveho rozumu a nejake cti bych to okamzite a velmi razne ukoncila. Nema to cenu
On se mozna boji vazat, treba ma spatnou zkusenost a tebe vyuziva jen na sex.
Utni to. Jen je blbe, ze pokud bude jesitny, tak se prilravis o privydelek, ktery se kdyz si sama s detmi urcite hodi.
Snad si najdes rozumneho pana, kdyz tihle se nepovedli ano ex ani ten sexu chtivy pan.
@Granda píše:
přesně
k zakladatelce: upřímně fakt se chováš jak patnáctka, normální 36-letá ženská by to dávno utnula…
Proc by se s tebou o tom bavil kdyz mu vyhovuje sem tam prijit a uzit si s tebou, ale bez zavazku a komplikaci…jestli to tobe nevyhovuje a jsi nestastna, tak seber silu a vykasli se na nej…bude ti lip ![]()
Z toho, co jsi napsala, vyplývá celkem jasně, že tudy cesta nevede.
Nechce se s Tebou bavit o vztahu, měl někoho jiného, co čekáš, že Ti napíšeme?
Měla by ses vzpamatovat, už kvůli dětem.
Přijde mi, že to u vás bylo špatně tak nějak už od začátku. Jak píší holky, měla bys to ukončit, už třeba jen pro tuto větu : „Je to půl roku, co si našel přítelkyni a mně se to ani neobtěžoval říci.“
Tenhle pán stojí o vztah, ale ne s Tebou. Občas mu podržíš, když má potřebu a není nějaká lepší, ale rozhodně se vztahem nepočítej.
Utla bych to hned, a hlavně bez vysvětlování. Jestli by k tobě přeci jen něco cítil, bude mu to vrtat hlavou a třeba se začne snažit.( toužit můžeme jen po tom, co je nám odpíráno)nebo mu to vrtat hlavou nebude a bude pořešeno.
Je to těžké, ale držím palce. Teď jsi smutná z toho, že s ním chceš být, za nějaký čas bys mohla být smutná z toho, jak ses chovala. ![]()
Takže myslíte, že auto a možnost přívydělku u něj ve firmě mi dává ze to, že mu poskytnu sex?
Jo, vypadá to tak…bohužel…nevylučuje to, že je mu třeba i s tebou fajn, má své děti?…ale jinak ti rozumím, je to prostě těžký, jenže jedinej, kdo se takto trápí, jsi ty…a zasloužíš si to?
Děkuji všem za odpovědi, je tu ještě někdo, kdo by napsal svůj názor?
Tak to zatim ber jako pratelstvi s vyhodami a mezitim si najdi fajn kluka. Pak ho kopni nekam, je to kokot…
@Radka8 píše:
Jo, vypadá to tak…bohužel…nevylučuje to, že je mu třeba i s tebou fajn, má své děti?…ale jinak ti rozumím, je to prostě těžký, jenže jedinej, kdo se takto trápí, jsi ty…a zasloužíš si to?
Ano, má dva syny.
Ahoj, raději anonymně, možná to vyzní zmateně, ale já již týden v kuse brečím a nevím co mám dělat. Je mi již 36 roků, ale v poslední době si připadám jak nějaká 15ka. Jsem rozvedená, mám dvě děti ve vlastní péči. Bývalý se moc nestará, problémový typ, věčně bez práce. V praxi to znamená, že za dětmi občas přijede, má je rád, to ano, ale alimenty platí tak 1× za 3 měsíce.
Já splácím byt, úvěr, mám práci na poloviční úvazek.
Nyní se vrátím do mého dospívání-v 16ti jsem se seznámila s klukem, do kterého jsem se nikdy nezamilovala. Před rokem jsme jej potkala na jedné akci, byl čerstvě po rozchodu s přítelkyní. Slovo dalo slovo, párkrát jsem se spolu vyspali a já v tom lítám. Jde o muže, který je ode mě o 5 let starší, je hodně dobře situovaný, půjčuje mi auto, občas si přivydělám u něj ve firmě, ale jakmile dojde na otázku vztahu já a on, jak to mezi námi je, tak říká, že řeším blbosti a nechce se semnou o tom vůbec! bavit. Připadne mi, že mně má jen na sex. Já bohužel vždy podlehnu. Je to půl roku, co si našel přítelkyni a mně se to ani neobtěžoval říci.
Za nějaký čas se rozešli, občas přileze kvůli sexu, ale já už to takhle nechci.
Myslí si, že mi jde jen o peníze, ale není to tak.
Co si o tom myslíte? Jsem vážně blbá? Okolí už tím zatěžuji, tak jsem se rozhodla napsat tady. Jsem
Snad se do mě nepustíte jak sršni a děkuji všem, co dočetli až do konce.