Nechce řešit vztah se mnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
24.8.14 19:48

@midlajs: To si taky říkám.

Někdy dát stranou city a vzít to selským rozumem, by se ženám v mnoha případech hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
24.8.14 19:49

To se v tomhle veku a po dvou detech se hraje jeste na nedostupnost? Ja myslela, ze je to vysada pri prvnich laskach. Ted je to tak, ze bud chce nebo nechce… Si myslim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.14 01:33
@Bobsh píše:
No možnost to je, ale nedoufala bych v to, spíš si a teď se neuraž najde jinou dávačku. Bohužel, pro nej nejsi vhodná partnerka… A ty si jiného nechceš najít? Nebo se bojíš o to, že nebudeš mít k zapůjčení auto a přijdeš o přivýdělek? Láká tě on jako muž(chtěla by jsi ho i kdyby byl chudý?) nebo to, že má peníze v tom hraje roli? On se totíž do peněženky člověk zamiluje snáz jak do člověka. Ta představa bezstarostného života je hrozně fajn to jo, ale má to svá ale…
To, že měl přítelkyni a neřekl ti to je jasná známka toho, že tě má jen na smočení lachtana a po jeho životě je ti kulový… Asi bych posbírala poslední hrdost a našla si chlapa sobě rovného, protože jak se říká vrána vráně oko nevyklovne.

To, ze je při penezich je pro me prijemne, ale to beru jako tresnicku na dortu, zajima me jako clovek, jak je pracovity, i spolehlivy, pohledny…

• Citovat
  • Upravit
4316
25.8.14 11:18
@Anonymní píše:
To, ze je při penezich je pro me prijemne, ale to beru jako tresnicku na dortu, zajima me jako clovek, jak je pracovity, i spolehlivy, pohledny…

A to, že tě nechce jaki partnerku to bereš jak? Z mého pohledu je to jasné, ale čert ví. Asi bych hledala jiného a tohohle si nechala na radovánky než někoho najdeš. No nejsi v lehké situaci, ale lásku jako trám bych v tom nehledala. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
25.8.14 13:26

@Bobsh Souhlas. Proč něco dokola řešit, když ten muž to řekl jasně. K tomu je dobrej film „Až tak moc Tě zase nežere“

• Citovat
  • Upravit
49159
25.8.14 16:58
@Anonymní píše:

prostě ideál..a čím víc si ho budeš idealizovat tím ti bude hůř když to opravdu neklapne.. možná pro začátek sundat růžový brýle by neškodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 19:54

Tak zase zacal vyvolávat, vypisovat a zadoni o schůzku, asi ma chut na sex zase :zed: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
476
28.8.14 20:19

Řekni nebo napiš: JJ, ok, uvidíme se v práci…

Dáváš to? (myslím, zda úspěšně odoláváš?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 19:51

Dnes prisel ke mne se synem na pokec, no nevim co s tim, budu to muset utnout, stejne hleda pritelkyni, ale ja to byt nemam…

• Citovat
  • Upravit
476
30.8.14 22:10

Takže tím se to vlastně všechno za pochodu řeší samo že…

Bude lepší.
Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
31.8.14 08:05
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně, možná to vyzní zmateně, ale já již týden v kuse brečím a nevím co mám dělat. Je mi již 36 roků, ale v poslední době si připadám jak nějaká 15ka. Jsem rozvedená, mám dvě děti ve vlastní péči. Bývalý se moc nestará, problémový typ, věčně bez práce. V praxi to znamená, že za dětmi občas přijede, má je rád, to ano, ale alimenty platí tak 1× za 3 měsíce.
Já splácím byt, úvěr, mám práci na poloviční úvazek.
Nyní se vrátím do mého dospívání-v 16ti jsem se seznámila s klukem, do kterého jsem se nikdy nezamilovala. Před rokem jsme jej potkala na jedné akci, byl čerstvě po rozchodu s přítelkyní. Slovo dalo slovo, párkrát jsem se spolu vyspali a já v tom lítám. Jde o muže, který je ode mě o 5 let starší, je hodně dobře situovaný, půjčuje mi auto, občas si přivydělám u něj ve firmě, ale jakmile dojde na otázku vztahu já a on, jak to mezi námi je, tak říká, že řeším blbosti a nechce se semnou o tom vůbec! bavit. Připadne mi, že mně má jen na sex. Já bohužel vždy podlehnu. Je to půl roku, co si našel přítelkyni a mně se to ani neobtěžoval říci.
Za nějaký čas se rozešli, občas přileze kvůli sexu, ale já už to takhle nechci.
Myslí si, že mi jde jen o peníze, ale není to tak.
Co si o tom myslíte? Jsem vážně blbá? Okolí už tím zatěžuji, tak jsem se rozhodla napsat tady. Jsem
Snad se do mě nepustíte jak sršni a děkuji všem, co dočetli až do konce.

Odpověděla sis sama. Ano. Na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 08:08
@Anonymní píše:
Dnes prisel ke mne se synem na pokec, no nevim co s tim, budu to muset utnout, stejne hleda pritelkyni, ale ja to byt nemam…

utni to..bude to bolet ale bude pak lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
1.9.14 10:40
@Anonymní píše:
Dnes prisel ke mne se synem na pokec, no nevim co s tim, budu to muset utnout, stejne hleda pritelkyni, ale ja to byt nemam…

ahoj, ať už o něho budeš usilovat nebo ne, měla by jsi zapracovat na tom, aby tě začal „vnímat“… tj, nastavit pravidla komunikace a setkávání tak, aby to TOBĚ neubližovalo… pokud nemáš být jeho přítelkyně, at zapomene na sex a ať ti nevykládá o hledání přítelkyně apod. Tvoje jediná šance je, že tě ON ZAČNE RESPEKTOVAT A BRÁT JAKO ROVNOCENNOU BYTOST a ne jaku buchtu, která si nechá všechno líbit, „podrží“ nebo jen vyslechne atd. pokud TY si nebudeš vážit sama sebe, on si tě sám od sebe vážit nezačne… určitě máš na víc než na tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí