Když potkám bývalého, rozklepu se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.8.14 13:00

Neznamená to nic, když to nebudeš chtít. Já už jsem od bývalýho přes 3 roky, jsem vdaná, mám syna, jsem v rámci možnost šťastná a když potkám bývalýho, tak mám stavy snad ještě šílenější. Ještě někdy před rokem se mi o něm pořád zdálo. Je to takovej ten můj osudovej chlap, ale vím, že s ním mě štěstí nečeká a zpátky bych ho opravdu nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.14 13:00

Byla jsem se zenatym, byl to takovy zvlastni vztah.je to uz sest let zpatky. Nikdy bych s nim zadny vztah nezacala, podvadel, tak by podvadel i me. Ted jsem ho zas potkala po roce a vzdy se z nej muzu zblaznit. Jen ten usmev. Ale stojim pevne nohama na zemi a uzivam si sveho manzela, ktereho miluji. Musis si ty uvedomit, co chces a proc jste od sebe. Sorry za anonymitu, ale snad chapete.

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.14 13:04
@Evušínek píše:
Ahoj holky chtěla bych se optat Teď sice mám přítele sem šťastná, ale mám takový problém když potkám někde bývalého ex začne mi bušit srdíčko a rozklepu se nevím co to znamená co mám stím dělat poradíte mi někdo? ;)

tady pomůže jen kardiostimulátor, upraví tep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.14 13:16
@Chocoloco píše:
Tohle je milosrdnost nasi pameti-zle se casem zapomene a zustanou jen hezke vzpominky.

Tak to já jsem teda strašně ráda, že moje paměť je ke mně milosrdnější a uchovává si o podstatné, to zlé. Ale to bude tím, že těch hezkých vzpomínek zas tak moc není.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
19.8.14 13:19
@RadkaCh píše:
Tak to já jsem teda strašně ráda, že moje paměť je ke mně milosrdnější a uchovává si o podstatné, to zlé. Ale to bude tím, že těch hezkých vzpomínek zas tak moc není.

Ja nemam nijak katastroficke vzpominky, moje vztahy byly vicemene pohodove, takze i kdyz obvykle nemam potrebu se probirat minulosti, nevzpominam ve spatnem.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.8.14 13:21

@Chocoloco Tak na ty pohodové a ještě nejlíp s klidným rozchodem se určitě vzpomíná líp. Ale holt jsem prošla 2 vztahy, který mi život poznamenaly. Ale aspoň z toho můžu čerpat zkušenosti :palec:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
19.8.14 13:23

@RadkaCh Zase to ber tak, ze spatne uz sis vybrala, zkusenosti nacerpala a ted uz na tebe ceka prijemna budoucnost :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.8.14 13:25

@Chocoloco No v to doufám. Znova už se mi začínat nechce. A teď už vůbec ne, když vyřizujeme hypotéku :lol:

• Citovat
  • Upravit
2597
19.8.14 13:28

S ex jsme se rozesli pred 4 lety. Jsem vdana, s manzelem mame syna, cekame dceru, manzela miluju, ale kdyz potkam ex, nenechava me to naprosto v klidu. A to jsem se rozesla ja snim a naprosto bez emoci po nekolikaletem podvadeni. Emoce byly pozdeji z obou stran.. Nebylo to pekne. Obcas se mi o nem i zda a vecne na sebe nekde narazime, ale max na sebe mavneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.14 13:40

@Gabulle Tak to jsme se rozcházeli skoro podobně. Ty teda o rok dřív ;)

• Citovat
  • Upravit
15
19.8.14 13:56

Děkuji za rady, no já si pořád namlouvám že třeba časem neříkám hned ale za pár let se třeba k sobě vrátíme nikdo neví čas ukáže, ale teď nechci si pokazit nový vztah sem sním teprve pár týdnu, ale i když prostě mi bývalí občas napíše tak prostě nahodím ten přiblbý úsměv :)a hned se mi všechny vzpomínky vrátí i když o něm někdo mluví a sem u toho i já, všechny vzpomínky se mi přehrajou a sem zase tam kde sem byla než sem poznala nového partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.14 14:20

@Evušínek No jo, ale s tebou to takhle bude cloumat pořád, když budeš počítat s tím, že se k sobě vrátíte. A proč byste se k sobě vlastně měli vracet? Kvůli čemu jste se rozešli?

• Citovat
  • Upravit
1957
19.8.14 14:23

Když se objeví bývalý, tak se taky rozklepu…vzteky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.8.14 14:27

No ono nám to po 2 a půl letým vztahu přestalo klapat, já byla ta špatná za všechno sem mohla já, a já udělala chybu prostě sem ucítila u kamaráda něco co mi chybělo v mím vztahu a stalo se to že já sem podvedla svýho ex s kamarádem :( no rozešli sme se po pár týdnech sme se sešli vyříkaly sme si to, ale nevrátily se k sobě, jezdil občas zamnou, vždycky se mezi námi něco stalo a jel domů, volaly sme si a psaly prostě všechno co sme dělali ve vztahu akorát každej si jezdil na svý akce a spal každej u sebe doma, no pak když sem se ho ptala jestli by mi dal druhou šanci řekl mi chtěl bych to všechno vrátit rád, ale nejde to..dává hodně na kamarády, občas prej na mě i myslel a přemýšlel co dělám a ták..a pak teda po čase sme to utnuli potkali se na zábavě pořešily sme to já se rozbrečela on mi řekl že mu to všechno chybí ale že to unteme at si najdu jinýho a žiju život od znova..:p

Příspěvek upraven 19.08.14 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.8.14 14:28
@vendulka72 píše:
Když se objeví bývalý, tak se taky rozklepu…vzteky. :lol:

jo taky to tak zažívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit