Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ono nám to po 2 a půl letým vztahu přestalo klapat, já byla ta špatná za všechno sem mohla já, a já udělala chybu prostě sem ucítila u kamaráda něco co mi chybělo v mím vztahu a stalo se to že já sem podvedla svýho ex s kamarádem
no rozešli sme se po pár týdnech sme se sešli vyříkaly sme si to, ale nevrátily se k sobě, jezdil občas zamnou, vždycky se mezi námi něco stalo a jel domů, volaly sme si a psaly prostě všechno co sme dělali ve vztahu akorát každej si jezdil na svý akce a spal každej u sebe doma, no pak když sem se ho ptala jestli by mi dal druhou šanci řekl mi chtěl bych to všechno vrátit rád, ale nejde to..dává hodně na kamarády, občas prej na mě i myslel a přemýšlel co dělám a ták..a pak teda po čase sme to utnuli potkali se na zábavě pořešily sme to já se rozbrečela on mi řekl že mu to všechno chybí ale že to unteme at si najdu jinýho a žiju život od znova..:p
Příspěvek upraven 19.08.14 v 14:29
@vendulka72 píše:
Když se objeví bývalý, tak se taky rozklepu…vzteky.
jo taky to tak zažívám ![]()
Má to stejně
a to jsem od něj už 7 let
Jsem vdaná, čekám druhé dítě.. ale potkám ex a chemie exploduje
naštěstí se nevídáme, nepotkáváme (max 1-2× do roka náhodně) Ale NECHCI s ním nic mít to vím. Tak nechápu proč mi taky vždycky buší tak srdíčko a pod. jak u tebe
![]()
Nu, asi tam pořád nějaká jiskřička je..nebo já už fakt nevím ![]()
Mě by jen zajímalo, jestli to ti chlapi mají taky tak, když nás vidí, jestli se rozklepou a rozbuší se jim z nás srdíčko
Nebo zda je to jen úděl nás žen..mě to totiž hrozně štve, že to nedokážu ovládnout, mám přesně tohle s kolegou, teď jsem teda na mateřské, takže ho tolik nevídám, ale zrovna dnes jsem se zajela podívat do svého zaměstnání a jak jsem ho viděla z auta, že tam je, málem jsem pustila volant
Rozklepaná jak ratlík, srdce nestíhalo..totální kolaps
Já s ním teda nic neměla, jsme oba zadaní, ale je tam prostě ta jiskra..a nedokážu to ovládnout no..jen doufám, že si nikdy nevšiml, jak jsem z něj paf
![]()
@Sonarka píše:
Mě by jen zajímalo, jestli to ti chlapi mají taky tak, když nás vidí, jestli se rozklepou a rozbuší se jim z nás srdíčkoNebo zda je to jen úděl nás žen..mě to totiž hrozně štve, že to nedokážu ovládnout, mám přesně tohle s kolegou, teď jsem teda na mateřské, takže ho tolik nevídám, ale zrovna dnes jsem se zajela podívat do svého zaměstnání a jak jsem ho viděla z auta, že tam je, málem jsem pustila volant
Rozklepaná jak ratlík, srdce nestíhalo..totální kolaps
Já s ním teda nic neměla, jsme oba zadaní, ale je tam prostě ta jiskra..a nedokážu to ovládnout no..jen doufám, že si nikdy nevšiml, jak jsem z něj paf
![]()
To si ppis ze to tak take mame. A presne jako ty, platonicka laska…kolegyne z prace, dnes uz stastna maminka a ja tatinek, kazdy ale jinde, ne spolu. A kdyz se vidime? Klepeme se oba dva
Chemie funguje porad…
@PandorinaSkrinka píše:
To si ppis ze to tak take mame. A presne jako ty, platonicka laska…kolegyne z prace, dnes uz stastna maminka a ja tatinek, kazdy ale jinde, ne spolu. A kdyz se vidime? Klepeme se oba dvaChemie funguje porad…
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Máme to na chlup stejně
Chemie je chemie ![]()
@Sonarka řekla bych, že je to asi případ od případu:-) Každý je jiný, někdo to tak hold má, jiný ne (podle mě dokážou být jak ženský, se kterýma to nic nedělá, tak chlapi…) ti, co to mají takhle, to mají hold těžší ![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka řekla bych, že je to asi případ od případu:-) Každý je jiný, někdo to tak hold má, jiný ne (podle mě dokážou být jak ženský, se kterýma to nic nedělá, tak chlapi…) ti, co to mají takhle, to mají hold těžší
jop, souhlas, kdyz potkam tech ostatnich 40 bab co jsem odkopl, tak mne to ani nezaboli a o nejakem chveni se neda mluvit
![]()
@vendulka72 píše:
Když se objeví bývalý, tak se taky rozklepu…vzteky.
Napodobne ![]()
Me nedavno prekvapilo, ze mi stacilo v obchode zahlidnout jeho nej kamarada a rozklepala jsem se tak, ze jsem nebyla schopna dat penize do penezenky a srdce mi busilo jeste pul hodiny
nechapu. Asi stresova situace, tak se vyplavil adrenalin.
@PandorinaSkrinka píše:
jop, souhlas, kdyz potkam tech ostatnich 40 bab co jsem odkopl, tak mne to ani nezaboli a o nejakem chveni se neda mluvit![]()
Když potkám svého bývalého jediné co mě napadne: "no vy vo.le ještě že jsi bývalý
jak si ho prohlídnu
@Nina Filipi píše:
Když potkám svého bývalého jediné co mě napadne: "no vy vo.le ještě že jsi bývalý![]()
![]()
![]()
jak si ho prohlídnu
ano, nekdy se clovek az stydi
(za ex)
@Anonymní píše:
@Sonarka řekla bych, že je to asi případ od případu:-) Každý je jiný, někdo to tak hold má, jiný ne (podle mě dokážou být jak ženský, se kterýma to nic nedělá, tak chlapi…) ti, co to mají takhle, to mají hold těžší
Sakra těžší
já dnes, když jsem ho viděla, musela ještě 5 minut sedět v autě a říkat si : „uklidni se, uklidni se..“
Pak jsem teprve mohla vystoupit a stejně jsem nevěděla kam s očima, kam s rukama..měla bych sebou nosit nějakou pilulku první pomoci, po které by mi bylo vše jedno ![]()