Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se JENOMZE NA sex žádné náhražky. Píše obyčejné všeobecné věci v životě, nebo se ptá co dělám, co nového, posílá fotky, nebo co zrovna měl k jídlu
Žádné narazky nebo erotický podtext - a že to umí
@Anonymní píše:
@martina.se JENOMZE NA sex žádné náhražky. Píše obyčejné všeobecné věci v životě, nebo se ptá co dělám, co nového, posílá fotky, nebo co zrovna měl k jídluŽádné narazky nebo erotický podtext - a že to umí
Tak jasný, že ti to nenapíše natvrdo, že.. ale evidentně na tobě pracuje
Nevím, že ženský mají potřebu tohle řešit. Pokud si s ním chceš psát, piš. Pokud ti to vadí, tak utni kontakt.
Může se nudit, chtít už zmíněný sex, vrátit vztah nebo se jen přátelit a nebo si myslí, že tě má jistou… Další variantou je, že se ho zeptáš.
Stejně to jsou tady jen dohady a nikdo to kromě něj vědět nemůže. ![]()
Napis mu, at ti nepise, muzes mu vysvetlit proc, ale nemusis mu vysvetlovat nic…neni tvou povinnosti s ex udrzovat pratelstvi..to je spis nahoda, kdyz se to podari…tento clovek si s tebou, byt nejspis nevedome, zahrava…
A já si myslím, že tě chce zpátky, ale nedokáže to přiznat.
Mě s tohle deje už od jara. Ale teď sem zjistila že zatím co mi posílal fotky z dovolené a psal každý den „dobře ráno“ se oženil.
vzal si svou ex. Ne mě ale tu co měl predemnou. Taky to nechápu proč mi píše. Od jara i narážky na sex a ze se chce sejít.
@Anonymní píše:
Mě s tohle deje už od jara. Ale teď sem zjistila že zatím co mi posílal fotky z dovolené a psal každý den „dobře ráno“ se oženil.vzal si svou ex. Ne mě ale tu co měl predemnou. Taky to nechápu proč mi píše. Od jara i narážky na sex a ze se chce sejít.
A to se musíš ptát? ![]()
Asi jsi byla dobrá v posteli a lepší než ex… ![]()
Očividně ti dělá radost, že ti píše. Jinak by sis ho zablokovala a neřešila to.
@mdvorak píše:
A to se musíš ptát?
Asi jsi byla dobrá v posteli a lepší než ex…
Jo to mě taky napadlo. Ale přeci jen když se oženil, zda se mi to ujetý. Týden po svatbě mi psát ze mě chce.
Měla jsem ho docela ráda, tak proto jsem vydržela si snim psát. Jen taková hra, spát se mi sním nechce. Hlavně na zenáče nejsem.
@Nicole-7 píše:
Očividně ti dělá radost, že ti píše. Jinak by sis ho zablokovala a neřešila to.
Přesně tak
Tohle je prostě klasický učebnicový příběh
Pár se rozejde. Žena chvilku prosí a muž stále odmítá - dělá mu to dobře, pocit nadřezenosti. Žena to časem vzdá a začne si tvořit jiný život. Muži to nedá a tápe, proč se mu bývalá už neozývá a proč neprosí, aby se k ní vrátil zpět. Většinou se ozve. Neozve se s tím, že by mu bývalá chyběla, ale chce zkusit to, jestli ještě stále ho má ráda a jestli je pro ní stále ten nejlepší. Když žena odmítá, muž se cítí zrazen, sníží se mu ego. Takže zase klasika
Muž naléhá, že chce ženu zpátku. Většinou to není proto, že mu skutečně chybí ale proto, že ona ho odmítá a on si chce stále dokázat, že je alfa samec ![]()
Kdyby tě chtěl zpátky, tak udělá krok a ne to, že bude jenom psát.
Záleží, co ti píše. Pokud se o tebe zajímá, co nového apod., tak mu možná chybíš nebo si tě jen nechává v záloze pro případ nouze a nebo mu možná jde jen o sex
Jestliže se ti vrací vzpomínky, utla bych kontakt a dala mu najevo, že buď jen kamarádi (pokud to tak chceš), nebo ať tě nechá být. A když opravdu už nebudeš vědět, co a jak, tak bych se ho na tvém místě narovinu zeptala, o co mu jde. To mi přijde úplně nejlepší varianta, upřímně bys věděla na čem jsi ![]()
Ahoj všem.
. A on mi asi měsíc v kuse píše. Každý den.
V srpnu jsme se s přítelem rozešli, lépe řečeno rozešel se on se mnou. Žádná jiná v tom nebyla, byly v tom jiné důvody - nechci rozebírat. Prostě jsme se v něčem neshodli.
Nejdřív jsem se snažila náš vztah vrátit, ale pak rezignovala, smířila se s tím, že je konec. Dokonce si vyléčila
Předtím psal, zval také, až mě to někdy už obtěžovalo.
Setkání jsem vždy odmítla, že mi do toho něco vlezlo, případně ho i pozvala já, ale nakonec z toho nic nebylo. A od té doby jen píše ( nikdy jsme si nevolali, ani jeden to nemusíme ).
Nevím co si o tom všem myslet a bohužel, začínám cítit, že se mi vrací vzpomínky, vzpomenu si na něj a srdce i spodek je hned
tam kde dřív. A to je špatně. Vím, to. Ale jeho myšlenkový pochody nechápu, nevím co chce, proč to dělá…
Prosím anonym.