Bývalý přítel, co dál?

1
7.1.16 12:20

Bývalý přítel co dál

Zdravím, potřebovala bych se trochu vykecat a poradit jen to je trošku složitější. Mám přítele jsme spolu přes 2 roky a máme miminko známe se ale už spoustu let trvalo pár let než jsme se dali dohromady tenkrát hrozně blbnul furt na mě kašlal atd několikrát mi ublížil…a já toho měla už plný zuby a začala sem si ze svým teď už bývalým…vím že se mi do toho tenkrát moc nechtělo měla sem ho strašně ráda i teď mám a věděla sem že se něco může pokazit a já pak o něj přijdu úplně protože sem nynějšího měla pořád ráda ale prostě už sem ho měla dost a chtěla sem na něj zapomenout z bývalým jsme spolu byli cca rok a půl také ho znám už pěknou řádku let…ze začátku všechno klapalo zamilovala sem se a vypadalo to že z nynějším už je konec jenže po roce sem se sním setkala všechno se to tak nějak vrátilo a pak to z bývalým šlo už do kopru poslední náš půl rok sem začala blbnout a nakonec jsme se z bývalým rozešli a to dost ve zlým tak že to dopadlo tak jak sem předpokládala…vrátila sem se zpět k nynějšímu dala sem mu ještě šanci a drží nám to všechno ok ale ted nedávno sem z bývalým potkala potkáváme se celkem často ale ted naposledy sebou nosím pocit že bych se mu měla omluvit nevím proč mě to tak najednou chytlo asi mi chybí všechno mi tak nějak došlo že sem mu ublížila přitom tenhle člověk si to vůbec nezasloužil zažil už hodně špatného a já mu moc nepřidala mrzí mě to a nejhorší je že to nevrátím strašně mě to štve on mi nikdy nic špatného neudělal vždycky při mě stál pomohl mi a já? štve mě že se o těch letech už ani nepozdravíme jen kolem sebe projdem on jen kouká otáčí se ale jinak nic ale co můžu čekat že? Je fakt že nedávno po 2 letech mě pozdravil já mu odpověděla jenže sem zpanikařila a utekla a on tam jen stál a koukal na mě jak odcházím…lituju toho že sem nevyužila situace k omluvě ale prostě sem to nečekala navíc cca před rokem když jsme se potkali po mě křičel…teď když se potkáme opět nic jen zase kouká max se usměje nevyznám se v něm a mám strach za ním jít s omluvou nevím jak by reagoval…a taky nevím jak by na to všechno reagoval můj přítel asi by to nepochopil…tak nevím mám se omluvit? nebo to nechat být? Proč si člověk vše uvědomí když už je pozdě…Asi se teď musíte chytat za hlavu a říkat si bože ta je blbá a ano opravdu jsem :D :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35771
7.1.16 12:31

Já nechapu moc z popisu kdo s kým, ale bejvalej je bejvalej, neres to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.1.16 12:34

Nech to bejt… Taky jsme se s bývalým rozešli dost ve zlém, měla jsem z toho po čase výčitky, snažila jsem se to urovnat. Nepodařilo se, akorát z toho byly další hádky, nadávky, řev a pláč na obou stranách :nevim: Po čase jsme spolu teda začli sice vycházet, ale co jsem si našla nového přítele tak opět všechno špatně. Nemá cenu do toho už teď rýpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.1.16 12:43

Nechala bych to byt. Kvuli svému pocitu viny mu můžeš ještě dodatecne vše připomenout a znovu ublížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
7.1.16 12:57

Nerýpej se v tom a nech to být, možná vám takhle bude lépe, než kdyby ses snažila rozčeřit vody :) Bývalý je bývalý, tak to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.1.16 13:00

Někdy člověk udělá nejlíp, když neudělá nic. Co bylo bylo, už se netrap s tím, cos mohla udělat líp, prostě to tak bylo. Nic mu nevysvětluj ani se neomlouvej, nemusí to pochopit a jen bys jitrila stare rány. Prostě pozdrav usměj se a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.1.16 13:16

Úsměv, pozdrav a jdi dál. Plácáš se v tom zbytečně, bývalý je bývalý, žij přítomností a budoucností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.16 13:24

@111lucky nech ho proboha žít.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
7.1.16 17:21

Az se s nim znovu nahodou potkas tak ho nirmalne pozdrav a rekni mu ze se omlouvas za to jaka si byla, a jak se mu dari ted?! Tecka.. Pokud na to mas koule, jestli ne tak sms alespon? At mas klid a cisty svedomi, jinak jestli na to nemas silu tak se na to vybodni, jeste by ses do nej zas zabouchla:€ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí