Sledování přítele - podezření na nevěru

Anonymní
7.1.16 10:40

sledování přítele- podezření na nevěru

Ahoj, mám podezření na nevěru přítele, našla mu sms v mobilu kde si psal s jednou prý spolužačkou, že se na sebe těší, že manžela nemá doma a kdy se sejdou, mě řekl že jí potkal na benzínce, že je to bývalá spolužečka a že si chtějí naplánovat slučák. Když jsem napsala jí nenapasala mi nic, ani kdo je, jen že jsem stíhačka a že si to máme vyřešit mezi sebou, že je dospělý a může se scházet s kým chce. Nevěřím mu že je to ta spolužačka, ale někdo úplně jiný, chtěla bych ho sledovat, myslíte že mám důvod nebo zbytečně přeháním?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
7.1.16 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj, mám podezření na nevěru přítele, našla mu sms v mobilu kde si psal s jednou prý spolužačkou, že se na sebe těší, že manžela nemá doma a kdy se sejdou, mě řekl že jí potkal na benzínce, že je to bývalá spolužečka a že si chtějí naplánovat slučák. Když jsem napsala jí nenapasala mi nic, ani kdo je,jen že jsem stíhačka a že si to máme vyřešit mezi sebou, že je dospělý a může se scházet s kým chce. Nevěřím mu že je to ta spolužačka, ale někdo úplně jiný, chtěla bych ho sledovat, myslíte že mám důvod nebo zbytečně přeháním?

a měla pravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
7.1.16 10:44

Ano, přehánělas už tehdy, když si jí psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.1.16 10:44
@Anonymní píše:
Ahoj, mám podezření na nevěru přítele, našla mu sms v mobilu kde si psal s jednou prý spolužačkou, že se na sebe těší, že manžela nemá doma a kdy se sejdou, mě řekl že jí potkal na benzínce, že je to bývalá spolužečka a že si chtějí naplánovat slučák. Když jsem napsala jí nenapasala mi nic, ani kdo je, jen že jsem stíhačka a že si to máme vyřešit mezi sebou, že je dospělý a může se scházet s kým chce. Nevěřím mu že je to ta spolužačka, ale někdo úplně jiný, chtěla bych ho sledovat, myslíte že mám důvod nebo zbytečně přeháním?
Řekla bych, že přeháníš, klidně to může být jen spolužačka…A já být tím chlapem, tak se sbalím a odejdu. Už jen to, že si měla tu drzost mu vlézt bez dovolení do telefonu…o tom, že si jí napsala ani nemluvím :nevim:

Příspěvek upraven 07.01.16 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 10:45
@Anonymní píše:

Kolik Ti je?? Ty jsi jí fakt psala?? A co?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 10:45

No jako důvod asi máš, ale ji jsi psát neměla.. Jak vás vztah vypadá? Kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 10:49
@maminka189 píše: Řekla bych, že přeháníš, klidně to může být jen spolužačka…A já být tím chlapem, tak se sbalím a odejdu. Už jen to, že si měla tu drzost mu vlézt bez dovolení do telefonu…o tom, že si jí napsala ani nemluvím :nevim:Příspěvek upraven 07.01.16 v 10:45

Může a nemusí, my si lezem do telefonu normálně navzájem nemáme před sebou co skrývat tak proč ne, takhle by to mělo fungovat všude ;)

• Citovat
  • Upravit
3973
7.1.16 10:49

A co si tím sledováním dokazes? Bud ze ti lže a opravdu podvadi a bude konec.Nebo,ze nelhal a ty budes za trubku a bude taky konec, ale s rozdilem, ze kopacky dostanes ty.Fakt bylo nutne ji psát? Nemohla sis to proste vyresit s pritelem sama? A jestli uz predrim si mu neverila, proc si s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.1.16 10:51
@Anonymní píše:
Může a nemusí, my si lezem do telefonu normálně navzájem nemáme před sebou co skrývat tak proč ne, takhle by to mělo fungovat všude ;)

8o mě to tedy normální nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
7.1.16 10:52
@Anonymní píše:

No nesledovat, vyřeš si to s přítelem, jste dospělí. Nebo ne? Aby jsi si to s ním vyřešila, přece nepotřebuješ vědět, jestli je, nebo není věrnej.

Příspěvek upraven 07.01.16 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.1.16 10:52

Hele zakladatelko, nevím, kolik Ti je let, ale za mě: NE, nemělo by to tak fungovat všude. Lézt si do věcí opravdu NENÍ normální.

Normální je důvěřovat tomu druhému, mít spolu přátelský vztah a respektovat svoje soukromí.

Jinak za mě - ano, jsi stíhačka. Psát cizímu člověku, protože nedůvěřuješ partnerovi, to je opravdu ubohost.

Jakmile uvažuješ o tom, že bys ho sledovala, tak to je skoro na léčení.

Popravdě, bejt já chlap, co ho žena takhle stíhuje, tak si sbalím kufry okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 10:53

Kvůli takové prkotině podezdříváš chlapa, že je ti nevěrný :zed: :zed: :zed:???
Tak to já bych asi byla už šedivá, protože můj manžel má asi 10 kamarádek se kterýma chodí sportovat a normálně na pivo.
Rozhodně si jí psát neměla, protože za tu stíhačku teď opravdu jsi a zbytečně přeháníš! Je vidět, že mezi vámi důvěra asi opravdu žádná není.

• Citovat
  • Upravit
5548
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Může a nemusí, my si lezem do telefonu normálně navzájem nemáme před sebou co skrývat tak proč ne, takhle by to mělo fungovat všude ;)

a k čemu to je, když pak vyvádíš jak šílenec a obtěžuješ cizí holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Anonymní píše:

To jsi přehnala a ne málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria