Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 píše:
@zuzka131313 To jsme dvě, taky nad tím kroutím hlavou…Když chlapovi nevěřím, tak to s ním prostě ukončím…Ale tohle musí být hrozné i pro toho chlapa
Přesně. K tomu přece není vůbec důležitý, jestli je, nebo není nevěrnej. Co to je za vztah, když se prokáže, že je nevěrnej, tak končíme, když mu to nedokážu, tak spolu zůstáváme? ![]()
Vam je tak 15? 17 maximalne
podle chovani. On ti mozna zhejba, ale ty se chovas jak zarliva megera, hlavne se hrpzne schazujes.
@Honza 12 píše:
Nejblbější je, že jsi se strašně schodila. Hlavně před přítelem, ta ženská si může myslet něco o zadeli. Ale takhle si tě ten tvůj moc vážit nebude. Když to tak půjde dál, tak ho ještě k nevěře sama přiměješ. A nebude to jeho chyba. A nebo se nakonec sbalí, že toto nemá zapotřebí.
Myslím si že to tak nebere jako ty nic ve zlým.
@jdukolem píše:
psycho to ti v tom jako nezabránil? pak je podpantoflák a trapnej k tomu. že dovolí své přítelkyni obtěžovat kamarádky![]()
Toto dělat ženská předemnou, tak ji dořvu, to by si za klobouček nedala.
@maminka189 píše:
mě to tedy normální nepřijde…
tak mi třeba máme s manželem stejný telefony a prostě se někdy stane, že v rychlosti popadnem mobil toho druhého
já si myslím, že pokud člověk nemá co skrývat tam mu to ani nevadí ![]()
@Honza 12 Asi tak. Pokud ve vztahu není důvěra, tak to prostě nemá cenu a je to trápení pro oba! A vlézt někomu do telefonu…to už je otázka času kdy mu bude otvírat pošku a prolejzat peněženku a kapsy, zda tam nemá něco „podezřelého“.A taky by mu mhla čichat k oblečení jestli náhodou není cítit dámský parfém
![]()
@Anonymní píše:
Aha, takže je v poho bejt s ženskou, která obtěžuje moje kamarádky? Jeho volba. A pokuď je to lhář a pitomec, tak s ním nebuď. Ty přece nepotřebuješ vědět, jestli je, nebo není věrnej.
@Anonymní píše:
To si myslíš ty. A proč tedy chceš znát náš názor, když si stejně stále meleš svou? ![]()
@Honza 12 Pokud je to opravdu spolužačka, tak si to na srazu řeknou. A jak se asi bude cítit?
@maminka189 píše:
@Honza 12 Asi tak. Pokud ve vztahu není důvěra, tak to prostě nemá cenu a je to trápení pro oba! A vlézt někomu do telefonu…to už je otázka času kdy mu bude otvírat pošku a prolejzat peněženku a kapsy, zda tam nemá něco „podezřelého“.A taky by mu mhla čichat k oblečení jestli náhodou není cítit dámský parfém![]()
Tak třeba před sebou nic neskrývají a půjčují si telefony normálně. Já nevím, co je tak závadnýho na tom, že se těší na svoji kamarádku. Když to zůstalo v mobilu, tak to není něco co by bylo závadnýho a podezřelýho. Pokuď by tam nechal důkaz nevěry třeba fotky. Tak je to důvod k rozchodu. Né protože byl nevěrnej, ale protože je to blb, kterej si neváží své ženské, a dovolí aby to zjistila..
@maminka189 píše:
@Honza 12 Pokud je to opravdu spolužačka, tak si to na srazu řeknou. A jak se asi bude cítit?
Budou se jí smát jaká je to ***. A on to bude muset odkejvat, páč to bude dost trapas. Každopádně bude dost znemožněn.
Ale když to tak chce, jeho volba, kdyby mu to vadilo, tak si může najít jinou. Každej si můžeme vybrat.
@Honza 12 píše:
Aha, takže je v poho bejt s ženskou, která obtěžuje moje kamarádky? Jeho volba. A pokuď je to lhář a pitomec, tak s ním nebuď. Ty přece nepotřebuješ vědět, jestli je, nebo není věrnej.
Ano to potřebuji vědět, ty bys to nechtěl vědět jestli ti přítelkyně zahýbá? To už bych tedy nepřekousla.
@Pam12 píše:
tak mi třeba máme s manželem stejný telefony a prostě se někdy stane, že v rychlosti popadnem mobil toho druhéhojá si myslím, že pokud člověk nemá co skrývat tam mu to ani nevadí
tak je rozdíl si půjčit partnera telefon a je rozdíl mu ho projíždět
@Anonymní píše:
Ano to potřebuji vědět, ty bys to nechtěl vědět jestli ti přítelkyně zahýbá? To už bych tedy nepřekousla.
tak budeš zbytek života stíhačkovat jo?