Sledování přítele - podezření na nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30152
7.1.16 11:07
@maminka189 píše:
@zuzka131313 To jsme dvě, taky nad tím kroutím hlavou…Když chlapovi nevěřím, tak to s ním prostě ukončím…Ale tohle musí být hrozné i pro toho chlapa :think:

Přesně. K tomu přece není vůbec důležitý, jestli je, nebo není nevěrnej. Co to je za vztah, když se prokáže, že je nevěrnej, tak končíme, když mu to nedokážu, tak spolu zůstáváme? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
7.1.16 11:08

Vam je tak 15? 17 maximalne :jazyk: podle chovani. On ti mozna zhejba, ale ty se chovas jak zarliva megera, hlavne se hrpzne schazujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 11:09
@Honza 12 píše:
Nejblbější je, že jsi se strašně schodila. Hlavně před přítelem, ta ženská si může myslet něco o zadeli. Ale takhle si tě ten tvůj moc vážit nebude. Když to tak půjde dál, tak ho ještě k nevěře sama přiměješ. A nebude to jeho chyba. A nebo se nakonec sbalí, že toto nemá zapotřebí.

Myslím si že to tak nebere jako ty nic ve zlým.

• Citovat
  • Upravit
30152
@jdukolem píše:
psycho to ti v tom jako nezabránil? pak je podpantoflák a trapnej k tomu. že dovolí své přítelkyni obtěžovat kamarádky 8o :roll:

Toto dělat ženská předemnou, tak ji dořvu, to by si za klobouček nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
@maminka189 píše:
8o mě to tedy normální nepřijde…

tak mi třeba máme s manželem stejný telefony a prostě se někdy stane, že v rychlosti popadnem mobil toho druhého :mrgreen: já si myslím, že pokud člověk nemá co skrývat tam mu to ani nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.16 11:10

@Honza 12 Asi tak. Pokud ve vztahu není důvěra, tak to prostě nemá cenu a je to trápení pro oba! A vlézt někomu do telefonu…to už je otázka času kdy mu bude otvírat pošku a prolejzat peněženku a kapsy, zda tam nemá něco „podezřelého“.A taky by mu mhla čichat k oblečení jestli náhodou není cítit dámský parfém :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.16 11:11

@Pam12 Ale tohle je něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30152
7.1.16 11:11
@Anonymní píše:

Aha, takže je v poho bejt s ženskou, která obtěžuje moje kamarádky? Jeho volba. A pokuď je to lhář a pitomec, tak s ním nebuď. Ty přece nepotřebuješ vědět, jestli je, nebo není věrnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.16 11:12
@Anonymní píše:

To si myslíš ty. A proč tedy chceš znát náš názor, když si stejně stále meleš svou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.16 11:13

@Honza 12 Pokud je to opravdu spolužačka, tak si to na srazu řeknou. A jak se asi bude cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30152
7.1.16 11:15
@maminka189 píše:
@Honza 12 Asi tak. Pokud ve vztahu není důvěra, tak to prostě nemá cenu a je to trápení pro oba! A vlézt někomu do telefonu…to už je otázka času kdy mu bude otvírat pošku a prolejzat peněženku a kapsy, zda tam nemá něco „podezřelého“.A taky by mu mhla čichat k oblečení jestli náhodou není cítit dámský parfém :zed: :poblion:

Tak třeba před sebou nic neskrývají a půjčují si telefony normálně. Já nevím, co je tak závadnýho na tom, že se těší na svoji kamarádku. Když to zůstalo v mobilu, tak to není něco co by bylo závadnýho a podezřelýho. Pokuď by tam nechal důkaz nevěry třeba fotky. Tak je to důvod k rozchodu. Né protože byl nevěrnej, ale protože je to blb, kterej si neváží své ženské, a dovolí aby to zjistila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30152
7.1.16 11:17
@maminka189 píše:
@Honza 12 Pokud je to opravdu spolužačka, tak si to na srazu řeknou. A jak se asi bude cítit?

Budou se jí smát jaká je to ***. A on to bude muset odkejvat, páč to bude dost trapas. Každopádně bude dost znemožněn. :mrgreen: Ale když to tak chce, jeho volba, kdyby mu to vadilo, tak si může najít jinou. Každej si můžeme vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 11:17
@Honza 12 píše:
Aha, takže je v poho bejt s ženskou, která obtěžuje moje kamarádky? Jeho volba. A pokuď je to lhář a pitomec, tak s ním nebuď. Ty přece nepotřebuješ vědět, jestli je, nebo není věrnej.

Ano to potřebuji vědět, ty bys to nechtěl vědět jestli ti přítelkyně zahýbá? To už bych tedy nepřekousla.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.1.16 11:19
@Pam12 píše:
tak mi třeba máme s manželem stejný telefony a prostě se někdy stane, že v rychlosti popadnem mobil toho druhého :mrgreen: já si myslím, že pokud člověk nemá co skrývat tam mu to ani nevadí :nevim:

tak je rozdíl si půjčit partnera telefon a je rozdíl mu ho projíždět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.16 11:20
@Anonymní píše:
Ano to potřebuji vědět, ty bys to nechtěl vědět jestli ti přítelkyně zahýbá? To už bych tedy nepřekousla.

tak budeš zbytek života stíhačkovat jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria