Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdar vsem. Manzel se vetsinu naseho vztahu choval jako egoistickej tupoun. Kdyz jsem mu pred nejakou dobou sdelila ze me fakt nema jistou, zacal se naramne snazit. Uz se snazi treti rok. V podstate je z nej idealni chlap skorem. Jenze ja s nim v nejakym pocitu odcizeni prestala spat a nejde to vratit. Nejde vratit ani laska. On uklizi pomaha s detma dostavam darky a ja s nim nemuzu spat. Vazim si ho, chovame se k sobe hezky ale milovat uz ho nemuzu. Znam ho skrz naskrz a on mi toleruje co jen se da. Vim ze mu ublizuju.. stal se z nej moc fajn chlap a chci aby se mel dobre ale ja mu nedokazu dat co by potreboval…ach jo
a kde je dotaz? Pak ho prostě netrap a utni to ![]()
Nic není dokonalé, on se přemáhá v nějakých věcech, tak třeba Ty bys mohla taky tady v té jedné. Nevím přesně, co jsou Tvé priority a jak by sis to ideálně představovala.
No jo, jak se chlap snazi tak ztraci svou cenu, nechapu proc by se mel snazit jen chlap, jako kdyby zenska byla snad za odmenu.
spis mi prijde, ze vetsina chlapu ma manzelku za trest.
Pry nema jistou, na to bych ji rekl, ze ona me taky nema jisteho. ![]()
Už jsi tu psala před nějakou dobou, to samý. Pokrok nikde, asi bych to utla.
@Anonymní píše:
Zdar vsem. Manzel se vetsinu naseho vztahu choval jako egoistickej tupoun. Kdyz jsem mu pred nejakou dobou sdelila ze me fakt nema jistou, zacal se naramne snazit. Uz se snazi treti rok. V podstate je z nej idealni chlap skorem. Jenze ja s nim v nejakym pocitu odcizeni prestala spat a nejde to vratit. Nejde vratit ani laska. On uklizi pomaha s detma dostavam darky a ja s nim nemuzu spat. Vazim si ho, chovame se k sobe hezky ale milovat uz ho nemuzu. Znam ho skrz naskrz a on mi toleruje co jen se da. Vim ze mu ublizuju.. stal se z nej moc fajn chlap a chci aby se mel dobre ale ja mu nedokazu dat co by potreboval…ach jo
Tomu nerozumím
po tvém upozornění že se chvá jak se chová a že tě nemá jistou se začne chlap snažit a výsledek je ten že ho vlastně nechceš. Hm, tak mu ro řekni a dál ho netrap.
@arinecka píše:
Tomu nerozumímpo tvém upozornění že se chvá jak se chová a že tě nemá jistou se začne chlap snažit a výsledek je ten že ho vlastně nechceš. Hm, tak mu ro řekni a dál ho netrap.
najednou se snazi moc
![]()
A teď mě vlastně napadlo, že když se choval hnusně, tak jsi ho milovala. K tomu je jediná věc třeba, musí se k tobě chovat hnusně, jako ke kusu hadru a ty ho zase budeš milovat. ![]()
@arinecka píše:
Tomu nerozumímpo tvém upozornění že se chvá jak se chová a že tě nemá jistou se začne chlap snažit a výsledek je ten že ho vlastně nechceš. Hm, tak mu ro řekni a dál ho netrap.
naprostý souhlas. ![]()
@blabla123 píše:
A teď mě vlastně napadlo, že když se choval hnusně, tak jsi ho milovala. K tomu je jediná věc třeba, musí se k tobě chovat hnusně, jako ke kusu hadru a ty ho zase budeš milovat.
Presne tak to hodne zenskych ma, kdyz se k nim nekdo chova slusne, tak to jen vyuzivaj, ale nepritahuje je to. Ale kdyz je nekdo sprostej, podvadi je, mlati, tak to je vonco. To je borec a alfa. ![]()
@Scarabeuss píše:
No jo, jak se chlap snazi tak ztraci svou cenu, nechapu proc by se mel snazit jen chlap, jako kdyby zenska byla snad za odmenu.spis mi prijde, ze vetsina chlapu ma manzelku za trest.
Pry nema jistou, na to bych ji rekl, ze ona me taky nema jisteho.
Souhlasím, přehnaná snaha je na škodu.
…
Příspěvek upraven 12.02.25 v 07:21