Jsem nevěrnice

Anonymní
5.1.16 15:07

Jsem nevěrnice

Ahoj.

Asi ani nepotřebuji radu, spíš se potřebuji vypsat, protože tohle se nechystám někomu známému říct…

Stalo se něco co bych od sebe vůbec nečekala. Byla jsem nevěrná svému příteli. Jsme spolu už 10 let a pořád ho mám ráda, plánuji s ním budoucnost, během tohoto roku i snažení o miminko.. Tak dlouho jsem čekala, až dospěje k tomu rozhodnutí stát se otcem a teď…?
Poznala jsem jiného muže. Známe se rok a půl. On zadaný, dítě. Seznámila nás ona. Líbil se mi, ale ze začátku jsem ho neměla ráda, protože mi o něm nakecala hnusné věci, co nebylo tak úplně pravda.. Vídali jsme se dost často (nikdy ne sami ve dvou) a občas jsme spolu komunikovali i přes sms, nevinně. Až jednou se to zvrtlo a začali jsme si psát víc. Probírali jsme osobní věci a nakonec došlo i na intimní sms. Začalo to mezi námi jiskřit. Jemné doteky, polibky vášnivé i něžné.. Několik tajných schůzek. Lichotilo mi to a stále lichotí. Řekli jsme si, že se chceme, toužíme po sobě. Poslední měsíc jsme se nemohli vídat tak často, jsme oba hodně zaměstnaní a píšeme si jen když jsme v práci. A přesto, že jsme oba dost zaměstnaní, našli jsme si pro sebe jeden večer. Neplánovali jsme to a přesto se stalo. Byli jsme opilí, já bych snad bez toho ani nesebrala odvahu.. Po 10 letech jsem měla jiného muže.. Určitě to nebyl nejlepší sex mého života, ani jsme nesměli pořádně řádit… :mrgreen: ale bylo to tak krásný.. tak jiný…
Ráno po té noci jsem měla spoustu času na přemýšlení..a zjistila jsem, že ani necítím výčitky svědomí vůči mému příteli. Není dokonalý, má spoustu chyb, stále mě vytáčí, ale i tak ho chci mít u sebe a vidím ho jako otce svých budoucích dětí.
Myslela jsem, že jestli se spolu s milencem vyspíme, tak už mě nebude chtít a ani já jeho. Že je to prostě jen chemie, chvilkové vzplanutí, které uhasí vášeň jediné noci.. ale nestalo se. Řekl mi, že mě teď chce ještě víc a já si uvědomila, že v tom mileneckém vztahu chci také pokračovat..

Tak.. a je to venku…
Děkuju, že jste to přečetli, pokud se chcete vyjádřit, prosím, ráda si přečtu vaše názory. Třeba i vaše zkušenosti..

Prosím o zachování anonymity, děkuji.
H.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
5.1.16 15:15

No tak si to užij, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.1.16 15:16

Kdo je ona?
Pokud manželka, tak počítej s tím, že ty hnusné věci budou pravda do puntíku. Pokud ti teda nenakukala, že je to starej vobšourník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.1.16 15:22

A ulevila sis teď tady?? :mrgreen: Nemáš špatné svědomí?? Neboj, až si dose*eš život, tak ono to přijde :mrgreen: :mrgreen: Pak bude pozdě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 15:22

Pálí Tě dobré bydlo? pak si zahrávej :nevim: oprava - ano, píšu jak deb*l :oops:

Příspěvek upraven 05.01.16 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 15:24

:roll: a to chces dite a planujes budoucnost s manzelem :palec: super napad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 15:25

@martina.se bydlo :mrgreen: od slova bydlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.1.16 15:32
@martina.se píše:
Pálí Tě dobré bidlo? pak si zahrávej :nevim:
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
72725
5.1.16 15:35
@Dojcanis píše:
:mrgreen: :lol: šmajrá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.16 15:36

Představ si, že by se to dozvěděl přítel.. že by to prasklo.. Stojí ti to za to?¨Poradím ti jeden fígl, který donutil mě ukončit podobný románek (jen dotyčný nebyl zadaný). Odešli příteli zprávu pro milence.. Když jsem to omylem udělala já, zažila jsem pár neskutečně pekelných minut, než se mi podařilo přítelův mobil najít a zprávu vymazat.. A to tam nebylo zas až tak nic peprného.. Těch pár minut stačilo, abych si uvědomila, co chci..a koho. Anonym pochopitelný :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.1.16 15:37

Zkušenosti takové, že rok po té, co jsem si začala s jiným, jsme se s přítelem rozešli..tohle dlouhodobě neutajíš, pokud chceš s přítelem zůstat, utni to dřív, než ti to přeroste přes hlavu a zničíš váš vztah..já s přítelem už být nechtěla, ale ty evidentně s ním plánuješ, takže bych se na milence vybodla, protože mít oba dlouhodobě nelze, tak si srovnej co chceš, ať pak nelituješ..

• Citovat
  • Upravit
4099
5.1.16 15:37
@Dojcanis píše:

třeba tím @martina.se chtěla zakladatelku přirovnat k jistému zvířáku… pak by to nebylo od slova „bydlet“, nýbrž od slova… :mrgreen:

pardon za OT, nedalo mi to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.16 15:39

„Ona“ je přítelkyně. A nenakecala mi, že je vobšourník :P
a i kdyby byl, tím líp pro mě :mrgreen:

Ó ano, Ulevila jsem si :P
Nevím proč bych si tímhle měla dos*ávat život..

A DOBRÉ bydlo mě taky nepálí ;-) Proč by mělo? Přítel mě neživí.

H.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 15:42

Stalo se mi to samé…jednoho dne se to provalilo… a věř mi, že bych dala všechno za to, kdybych to mohla vrátit… Máme s manželem dvouletého syna a já to totálně pos.rala kvůli vzplanutí. Manžel se mnou zůstal, ale je to hrozně těžké, nevěří mi a neustále na to narážíme… Dobře si rozmysli, jestli ti milenec za to stojí a nedělej z manžela v.ola…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 15:43
@Anonymní píše:
Představ si, že by se to dozvěděl přítel.. že by to prasklo.. Stojí ti to za to?¨Poradím ti jeden fígl, který donutil mě ukončit podobný románek (jen dotyčný nebyl zadaný). Odešli příteli zprávu pro milence.. Když jsem to omylem udělala já, zažila jsem pár neskutečně pekelných minut, než se mi podařilo přítelův mobil najít a zprávu vymazat.. A to tam nebylo zas až tak nic peprného.. Těch pár minut stačilo, abych si uvědomila, co chci..a koho. Anonym pochopitelný :oops: ;)

Hmm.. Můj přítel si svůj mobil chrání jako oko v hlavě :mrgreen:

Je to všechno ještě celkem čerstvé. Vím co chci. Jen asi potřebuju trochu něhy a objetí co doma nemám. Nehodlám pálit mosty k mému příteli. Plánuji to s milencem utnout, ale ještě to nejde..
 H.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí