Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tím, že má přítel hodně chyb, si jako ospravedlňuješ svoje činy?? Chudák chlap, rozhodl se s tebou založit rodinu a ty si jen tak z rozmaru začneš chodit za jiným. Jestli se nudíš, najdi si jiný koníček než podvádění
@Anonymní píše:
„Ona“ je přítelkyně. A nenakecala mi, že je vobšourník
a i kdyby byl, tím líp pro mě![]()
Ó ano, Ulevila jsem si
Nevím proč bych si tímhle měla dos*ávat život..A DOBRÉ bydlo mě taky nepálí
H.Proč by mělo? Přítel mě neživí.
Svého přítele tedy již nemiluješ?
@Sonarka píše:
Zkušenosti takové, že rok po té, co jsem si začala s jiným, jsme se s přítelem rozešli..tohle dlouhodobě neutajíš, pokud chceš s přítelem zůstat, utni to dřív, než ti to přeroste přes hlavu a zničíš váš vztah..já s přítelem už být nechtěla, ale ty evidentně s ním plánuješ, takže bych se na milence vybodla, protože mít oba dlouhodobě nelze, tak si srovnej co chceš, ať pak nelituješ..
Určitě sama víš, že utnout to s jednim nebo s druhým je těžké.. o to víc pro mě, když s jedním plánuji budoucnost a s tím druhým jen sex.. ![]()
H.
Za mne - uzij si to a pamatuj na ochranu at tu za pul roku nemame diskuzi „cekam dite, nevim s kym“.
A bud si jista, ze to co ti o nem rekla ona, je pravda. Jen se pretvaruje.
@SussieS píše:.
Tím, že má přítel hodně chyb, si jako ospravedlňuješ svoje činy?? Chudák chlap, rozhodl se s tebou založit rodinu a ty si jen tak z rozmaru začneš chodit za jiným. Jestli se nudíš, najdi si jiný koníček než podvádění
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:04
Tak co tady řešíš? Víš co chceš, rady nebereš, varování taky ne.. Chtěla ses pochlubit? Anonym pochopitelný (viz první můj příspěvek)
@hatawai píše:.
Svého přítele tedy již nemiluješ?
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:04
Pokud vás „Ona“ seznámila, předpokládám, že to je tvoje kamarádka, jestli
ti řekla o něm důvěrné informace. Spolehni se, že jsou pravdivé. Zahráváš si
s ohněm. Asi tě opravdu pálí dobré bydlo. ![]()
@Anonymní píše:
Hmm.. Můj přítel si svůj mobil chrání jako oko v hlavěJe to všechno ještě celkem čerstvé. Vím co chci. Jen asi potřebuju trochu něhy a objetí co doma nemám. Nehodlám pálit mosty k mému příteli. Plánuji to s milencem utnout, ale ještě to nejde..
H.
Proč chceš tedy zůstávát se svým přítelem, když tam nemáš tu něhu a objetí. A pamatuj si, že jen tak lehce s milencem poměr neutneš, budeš se do toho bořit čím dál tím víc.
@Anonymní píše:
Miluji ho. Ale jím si jistá nejsem.
Možná jsem jen vyprahlá a toužím po objetíH.
Jak ho můžeš milovat a nemít vůbec výčitky svědomí, jak v prvním příspěvku píšeš? To fakt nechápu.
@Anonymní píše:.
Stalo se mi to samé…jednoho dne se to provalilo… a věř mi, že bych dala všechno za to, kdybych to mohla vrátit… Máme s manželem dvouletého syna a já to totálně pos.rala kvůli vzplanutí. Manžel se mnou zůstal, ale je to hrozně těžké, nevěří mi a neustále na to narážíme… Dobře si rozmysli, jestli ti milenec za to stojí a nedělej z manžela v.ola…
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:05
@nostress píše:.
Pokud vás „Ona“ seznámila, předpokládám, že to je tvoje kamarádka, jestli
ti řekla o něm důvěrné informace. Spolehni se, že jsou pravdivé. Zahráváš si
s ohněm. Asi tě opravdu pálí dobré bydlo.
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:06
@Anonymní píše:
Vůbec neospravedlňuju své činy jeho chybama. Jeho chyby jsem viděla už před tím vším co se stalo. A právš naopak možná jeho chyby jsou tím co mě k tomu vedlo.H.
První a třetí věta si protiřečí.
Věta 3 je právě ospravedlnění tvých činů jeho chybami.
A za půl roku se tu budeš ptát, jestli je pravděpodobnější, že jsi otěhotněla 1.7. nebo 3.7., a bude na tom záviset, kdo je otcem.no užij si to.
@hatawai píše:.
Jak ho můžeš milovat a nemít vůbec výčitky svědomí, jak v prvním příspěvku píšeš? To fakt nechápu.
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:06