Jsem nevěrnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
6.1.16 09:10
@Pedro 00 píše:
Celkem běžná životní situace Nemorální je hlavně nechtít za své hříchy zaplatit. Pokud jde o provalení - pokud anonymní H. změní své chování k příteli, bude prudit, odmítat sex apod., tak se to provalí, pokud bude přítel spokojený, pátrat a slídit asi nebude, takže udržitelné to je. Mám dojem, že většina nevěr se prozradí na základě sms nebo jiné elektronické komunikace. Když tak může zakladatelka zkusit navrhnout příteli trojku, aby se něco doučil, když s ním sex stojí za pendrek, ale to kouzlo nového penisu s ním po 10 letech těžko prožije.
A jinak je 10letý vztah přechozená známost, jak někdo psal, takže je třeba se buď posunout (dítě), rozejít, nebo se smířit s tím, že je to stereotypní. Síla zvyku je ale veliká, takže předpokládám, že se zakladatelka nechá klátit, dokud je to nepřestane bavit, nebo dokud to nepraskne.
:mrgreen: tohle jsem už neslyšela ani nepamatuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.1.16 09:34

@Pedro 00 Je velká pravděpodobnost, že to praskne. Vztah posunout asi dál chtěli, když měli tento rok v plánu dítě. Na vztahu je potřeba stále pracovat. Ale v jejím případě bude možná potřebovat vždy po pár letech zase novou vzpruhu v podobě milence :nevim: Jak přijdou děti, je to daleko větší nápor na vztah. Mně připadá, že si dost protiřečí, možná je z toho zatím dost vyjevená, ale hlavně toho má plnou hlavu a to se už může lehce projevit na jejím chování. Takže, aniž si to uvědomuje, může její přítel brzy začít něco tušit :nevim: A ta absence pocitu viny - tvrdí, že miluje přítele, ale necítí žádnou vinu z toho, že ho podvádí? Spíš to z její strany s tou její láskou k příteli moc žhavé nebude. Pokud jí připadá OK mít milence, měl by tu možnost mít i její přítel a nějakou milenku si najít. Vadit by jí to určitě nemělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
6.1.16 12:54

@bartsch Možná má hodně široké srdce. A jestli miluje přítele? Třeba takhle:
„Miluješ mě?“
„A co asi teď sakra zrovna dělám?“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.1.16 15:11

Nekomu proste vyhovuje polygamie, jinemu zase ne. Zivot je takovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.1.16 20:01

@roata Tak hlavně že to vyhovuje jejímu příteli ;) Asi by to s ním měla probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.1.16 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 10:49

Tohle dlouho neutajis… Mě to prasklo po dvou měsících protože jsem byla jiná, odmerena a protivna. Ale ja s milencem pak zůstala a začala vztah.. Jsem teď spokojenější a nic bych nechtěla vrátit, ale já s bejvalim neplánovala rodinu.. Bejt tebou vykaslu se na toba snažila bych se oživit vášeň k manželovi. :palec:

• Citovat
  • Upravit
609
8.1.16 10:58
@Anonymní píše:
Tohle dlouho neutajis… Mě to prasklo po dvou měsících protože jsem byla jiná, odmerena a protivna. Ale ja s milencem pak zůstala a začala vztah.. Jsem teď spokojenější a nic bych nechtěla vrátit, ale já s bejvalim neplánovala rodinu.. Bejt tebou vykaslu se na toba snažila bych se oživit vášeň k manželovi. :palec:

utají, neutají, někdo to umí tajit léta, na někoho to praskne za měsíc, to se ndeá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.16 18:43

Nevěrná, ale milovaná

A já bych naopak byl pro ženu rád oporou, jistotou a spřízněnou duší, ale nezakazoval bych jí milence ani třeba přítele, kdyby se zamilovala a chtěla si to prožít. Hlavní je upřímnost a otevřenost. Je smutné, když s ežena třeba do někoho zakouká, ale nemůže se o své pocity podělit s tím nejbližším, tedy s partnerem. Takže to řekne kamarádce, ale to už je určitá zeď mezi ní a partnerem. A pak si buď odříká a není šťastná, nebo je nevěrná, protože lže, a tak se také trápí. Není nejsprávnější to muži říct, v klidu si sednout, probrat možnosti a být ženě oporou a tou spízněnou duší, a ne někým, kdo jí zakazuje, nepřeje? A pokud si někdo myslí, že takový stálý věrný partner, manžel nemiluje, když přeje, je na omylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
9.1.16 19:11
@mljj píše:
A já bych naopak byl pro ženu rád oporou, jistotou a spřízněnou duší, ale nezakazoval bych jí milence ani třeba přítele, kdyby se zamilovala a chtěla si to prožít. Hlavní je upřímnost a otevřenost. Je smutné, když s ežena třeba do někoho zakouká, ale nemůže se o své pocity podělit s tím nejbližším, tedy s partnerem. Takže to řekne kamarádce, ale to už je určitá zeď mezi ní a partnerem. A pak si buď odříká a není šťastná, nebo je nevěrná, protože lže, a tak se také trápí. Není nejsprávnější to muži říct, v klidu si sednout, probrat možnosti a být ženě oporou a tou spízněnou duší, a ne někým, kdo jí zakazuje, nepřeje? A pokud si někdo myslí, že takový stálý věrný partner, manžel nemiluje, když přeje, je na omylu.

Si děláš legraci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.16 19:33

Nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.1.16 19:45
@mljj píše:
A já bych naopak byl pro ženu rád oporou, jistotou a spřízněnou duší, ale nezakazoval bych jí milence ani třeba přítele, kdyby se zamilovala a chtěla si to prožít. Hlavní je upřímnost a otevřenost. Je smutné, když s ežena třeba do někoho zakouká, ale nemůže se o své pocity podělit s tím nejbližším, tedy s partnerem. Takže to řekne kamarádce, ale to už je určitá zeď mezi ní a partnerem. A pak si buď odříká a není šťastná, nebo je nevěrná, protože lže, a tak se také trápí. Není nejsprávnější to muži říct, v klidu si sednout, probrat možnosti a být ženě oporou a tou spízněnou duší, a ne někým, kdo jí zakazuje, nepřeje? A pokud si někdo myslí, že takový stálý věrný partner, manžel nemiluje, když přeje, je na omylu.
:mrgreen: tys asi nikdy nemiloval :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
9.1.16 21:16
@mljj píše:

Jj, souhlasíš s polygamním vztahem, proč ne :? Třeba to bude vyhovovat i nevěrnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.16 22:00

Ano, a když bude spokojená žena, bude spokojený i muž a celý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
9.1.16 22:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat