Jsem nevěrnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.2.16 15:26
@Anonymní píše:
Nikdy neříkej nikdy.

presne to nikdy nerikej nikdy.
Taky jsem odsuzovala zenske, co maji bezva chlapa, jsou celkem spokojene a pres to ujedou, dokud se mi to nestalo taky.

• Citovat
  • Upravit
21111
23.2.16 15:35
@Anonymní píše:
Taky jsem odsuzovala zenske, co maji bezva chlapa, jsou celkem spokojene a pres to ujedou, dokud se mi to nestalo taky.

a proč se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.2.16 15:37
@Anonymní píše:
Taky jsem odsuzovala zenske, co maji bezva chlapa, jsou celkem spokojene a pres to ujedou, dokud se mi to nestalo taky.

No pozor na jednu věc, neodsuzovat nikoho, kdo ujede a uvědomí si, ale toho, kdo má doma zázemí, využívá to zázemí a pak si vesele odbíhá k jiným, to už je pro mě odsouzení hodné. S takovou ženou nechci mít společného vůbec nic a kdykoliv budu moct, tak jí to vpálím do očí a to hodně hnusně.
Mě přítelkyně taky podvedla, ale viděl jsem upřímnou lítost, tak proč neodpustit, ovšem pokud tady čteme, jak se za to někdo nestydí a nemá výčitky a přitom píše že přítele miluje a chce dítě? No to je přece neobhajitelné ne?
Je důležité toto rozlišovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.2.16 15:55

@Pedro 00

Je to o úhlu pohledu.

Pokud někdo nechce smluvní závazek - tedy svatbu z důvodu opatrnosti a nedůvěřivosti, tak to vůbec nemusí znamenat nezodpovědnost. Naopak je to pro mě celkem logická reakce člověka, který není naivní a uvědomuje si, že život není vždy růžový a že se mohou hodně napálit.

A k tomu druhému, že se lépe daří lidem, kteří mají veselé přirození a oddělují sex a lásku? Tak každý asi ví, že je velký rozdíl mezi sexem a láskou, o to se nepřu, ale to (alespoň pro mě) platí pouze v případě že nemám partnerku. Pak můžu vesele chodit po akcích a lovit, jasně řeknu že mi jde o sex a je to. Ovšem pokud mám vztah, tak je takové jednání prostě nepřípustné.
Chtěl bych vidět někoho s veselým přirození, jak se vesele kouká jak jeho partnerka se stejně veselým přirozením obšťastňuje cizího muže s taktéž veselým přirozením. To pak budou všichni veselý protože to dokážou oddělit? To bych tě chtěl vidět jak se pak zastáváš své partnerky, že to je v pořádku, protože to má v hlavě v pořádku a má veselé přirození.
Mě to spíš značí takový ten syndrom, než abych se zklamal a ona mě podvedla, tak to udělám rovnou já a bude to méně bolet.

A pokud je důvodem podvodu stereotyp protože máš vztah už dlouho tak prostě do dlouhých vztahů nechoť, protože je neumíš prožít a rozvíjet. S tímto přístupem budeš akorád partnerům/kám ubližovat.

Znám pár lidí, kteří byly do větru a pak se najednou usadili, a to co pro ně byl kdysi stereotyp, který nedokázali zvládat je pro ně najednou klidný a harmonický vztah plný jistot. Najednou si uvědomí, že život není jen o tom co popisuješ, že nechtějí pořád přelítávat a vlastně nic nemít. Naprosto vědomě se vzdávají radovánek s jinými partnery a výměnou za to dostanou harmonický vztah, jistoty, podporu, lásku a samozřejmě i ten sex. Prostě je to o hodnotách a ty se s vývojem jedince mění (není to o věku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.16 17:51
@pohledzdruhestrany píše:
a proč se to stalo?

vice alkoholu, lichotky, chatovani, pocit ze doma jsem brana za inventar, manipulace ze strany partnera, pak stacilo od lichotek a kaficka malo, ale sakra tezke bylo s tim skoncit a soustredit se a resit chyby v komunikaci v tehdejsim partnerskem svazku.
nerekla bych, ze jsem primo odsuzovala, ale spis nechapala jsem tyto zeny.
po uletu bylo sice krasn, mela opet pocit, ze jsem zase chtena a krasna, ale na druhou stranu silene vycitky svedomi vuci partnerovi.

• Citovat
  • Upravit
437
23.2.16 17:57
@Anonymní píše:
vice alkoholu, lichotky, chatovani, pocit ze doma jsem brana za inventar, manipulace ze strany partnera, pak stacilo od lichotek a kaficka malo, ale sakra tezke bylo s tim skoncit a soustredit se a resit chyby v komunikaci v tehdejsim partnerskem svazku.
po uletu bylo sice krasn, mela opet pocit, ze jsem zase chtena a krasna, ale na druhou stranu silene vycitky svedomi vuci partnerovi.

Takže se to stalo jen jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.16 17:59
@hatawai píše:
Takže se to stalo jen jednou?

ne trvalo to cca pul roku a z toho trikrat jsme se spolu vyspali.

• Citovat
  • Upravit
437
23.2.16 18:02

A byla jsi do něj zamilovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.2.16 18:05
@jarrez píše:
@Pedro 00

Je to o úhlu pohledu.

Pokud někdo nechce smluvní závazek - tedy svatbu z důvodu opatrnosti a nedůvěřivosti, tak to vůbec nemusí znamenat nezodpovědnost. Naopak je to pro mě celkem logická reakce člověka, který není naivní a uvědomuje si, že život není vždy růžový a že se mohou hodně napálit.

A k tomu druhému, že se lépe daří lidem, kteří mají veselé přirození a oddělují sex a lásku? Tak každý asi ví, že je velký rozdíl mezi sexem a láskou, o to se nepřu, ale to (alespoň pro mě) platí pouze v případě že nemám partnerku. Pak můžu vesele chodit po akcích a lovit, jasně řeknu že mi jde o sex a je to. Ovšem pokud mám vztah, tak je takové jednání prostě nepřípustné.
Chtěl bych vidět někoho s veselým přirození, jak se vesele kouká jak jeho partnerka se stejně veselým přirozením obšťastňuje cizího muže s taktéž veselým přirozením. To pak budou všichni veselý protože to dokážou oddělit? To bych tě chtěl vidět jak se pak zastáváš své partnerky, že to je v pořádku, protože to má v hlavě v pořádku a má veselé přirození.
Mě to spíš značí takový ten syndrom, než abych se zklamal a ona mě podvedla, tak to udělám rovnou já a bude to méně bolet.

A pokud je důvodem podvodu stereotyp protože máš vztah už dlouho tak prostě do dlouhých vztahů nechoť, protože je neumíš prožít a rozvíjet. S tímto přístupem budeš akorád partnerům/kám ubližovat.

Znám pár lidí, kteří byly do větru a pak se najednou usadili, a to co pro ně byl kdysi stereotyp, který nedokázali zvládat je pro ně najednou klidný a harmonický vztah plný jistot. Najednou si uvědomí, že život není jen o tom co popisuješ, že nechtějí pořád přelítávat a vlastně nic nemít. Naprosto vědomě se vzdávají radovánek s jinými partnery a výměnou za to dostanou harmonický vztah, jistoty, podporu, lásku a samozřejmě i ten sex. Prostě je to o hodnotách a ty se s vývojem jedince mění (není to o věku)

Ten poslední odstavec je hezky popsán a pravdivě ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
23.2.16 18:07
@Anonymní píše:
Jj, také bych to podepsala.. před 3 lety. Nikdy bych to do sebe neřekla, pak se přihnala chemická bouře a bylo všechno jinak…
Nikdy neříkej nikdy.

jenže člověk má možnost volby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.2.16 18:26
@Anonymní píše:

tak to byla vina partnera, kdyby se k tobě choval hezky a ty jsi byla šťastná, tak se nic nestalo, nedělej si z toho hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
23.2.16 19:30
tak to byla vina partnera, kdyby se k tobě choval hezky a ty jsi byla šťastná, tak se nic nestalo, nedělej si z toho hlavu

Ty jsi nějak mimo. NIKDY to není vina partnera, vždy je na vině ten podvádějící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.2.16 19:36
@jipo píše:
Ty jsi nějak mimo. NIKDY to není vina partnera, vždy je na vině ten podvádějící.

IRONIE :lol: já hlavně zbožňuju, jak ženský maj takovej ten deníček hříchů, nalistujou…hmmm 25.2. nevrle mi odpověděl, to znamená, že mě nemiluje = máme problém v komunikaci = mám právo mu nasadit parohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.2.16 20:35
IRONIE :lol: já hlavně zbožňuju, jak ženský maj takovej ten deníček hříchů, nalistujou…hmmm 25.2. nevrle mi odpověděl, to znamená, že mě nemiluje = máme problém v komunikaci = mám právo mu nasadit parohy :D

Nejlepší příspěvek CO JSEM KDY VIDĚL!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.2.16 20:44
@Inaris píše:
Ale člověk je taky v různém věku různě vyzrálý. Kdo neudělá chybu? Myslím, že každý. Důležitější je se z té chyby nějak poučit.

V případě nevěry je mi poučení se fuk…asi vím, jak to myslíš, ale tvůj názor nesdílím. Hlavně to podlehnutí z chemických důvodů bez ovládání se… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí