Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
presne to nikdy nerikej nikdy.
Taky jsem odsuzovala zenske, co maji bezva chlapa, jsou celkem spokojene a pres to ujedou, dokud se mi to nestalo taky.
a proč se to stalo?
@Anonymní píše:
Taky jsem odsuzovala zenske, co maji bezva chlapa, jsou celkem spokojene a pres to ujedou, dokud se mi to nestalo taky.
No pozor na jednu věc, neodsuzovat nikoho, kdo ujede a uvědomí si, ale toho, kdo má doma zázemí, využívá to zázemí a pak si vesele odbíhá k jiným, to už je pro mě odsouzení hodné. S takovou ženou nechci mít společného vůbec nic a kdykoliv budu moct, tak jí to vpálím do očí a to hodně hnusně.
Mě přítelkyně taky podvedla, ale viděl jsem upřímnou lítost, tak proč neodpustit, ovšem pokud tady čteme, jak se za to někdo nestydí a nemá výčitky a přitom píše že přítele miluje a chce dítě? No to je přece neobhajitelné ne?
Je důležité toto rozlišovat.
Je to o úhlu pohledu.
Pokud někdo nechce smluvní závazek - tedy svatbu z důvodu opatrnosti a nedůvěřivosti, tak to vůbec nemusí znamenat nezodpovědnost. Naopak je to pro mě celkem logická reakce člověka, který není naivní a uvědomuje si, že život není vždy růžový a že se mohou hodně napálit.
A k tomu druhému, že se lépe daří lidem, kteří mají veselé přirození a oddělují sex a lásku? Tak každý asi ví, že je velký rozdíl mezi sexem a láskou, o to se nepřu, ale to (alespoň pro mě) platí pouze v případě že nemám partnerku. Pak můžu vesele chodit po akcích a lovit, jasně řeknu že mi jde o sex a je to. Ovšem pokud mám vztah, tak je takové jednání prostě nepřípustné.
Chtěl bych vidět někoho s veselým přirození, jak se vesele kouká jak jeho partnerka se stejně veselým přirozením obšťastňuje cizího muže s taktéž veselým přirozením. To pak budou všichni veselý protože to dokážou oddělit? To bych tě chtěl vidět jak se pak zastáváš své partnerky, že to je v pořádku, protože to má v hlavě v pořádku a má veselé přirození.
Mě to spíš značí takový ten syndrom, než abych se zklamal a ona mě podvedla, tak to udělám rovnou já a bude to méně bolet.
A pokud je důvodem podvodu stereotyp protože máš vztah už dlouho tak prostě do dlouhých vztahů nechoť, protože je neumíš prožít a rozvíjet. S tímto přístupem budeš akorád partnerům/kám ubližovat.
Znám pár lidí, kteří byly do větru a pak se najednou usadili, a to co pro ně byl kdysi stereotyp, který nedokázali zvládat je pro ně najednou klidný a harmonický vztah plný jistot. Najednou si uvědomí, že život není jen o tom co popisuješ, že nechtějí pořád přelítávat a vlastně nic nemít. Naprosto vědomě se vzdávají radovánek s jinými partnery a výměnou za to dostanou harmonický vztah, jistoty, podporu, lásku a samozřejmě i ten sex. Prostě je to o hodnotách a ty se s vývojem jedince mění (není to o věku)
@pohledzdruhestrany píše:
a proč se to stalo?
vice alkoholu, lichotky, chatovani, pocit ze doma jsem brana za inventar, manipulace ze strany partnera, pak stacilo od lichotek a kaficka malo, ale sakra tezke bylo s tim skoncit a soustredit se a resit chyby v komunikaci v tehdejsim partnerskem svazku.
nerekla bych, ze jsem primo odsuzovala, ale spis nechapala jsem tyto zeny.
po uletu bylo sice krasn, mela opet pocit, ze jsem zase chtena a krasna, ale na druhou stranu silene vycitky svedomi vuci partnerovi.
@Anonymní píše:
vice alkoholu, lichotky, chatovani, pocit ze doma jsem brana za inventar, manipulace ze strany partnera, pak stacilo od lichotek a kaficka malo, ale sakra tezke bylo s tim skoncit a soustredit se a resit chyby v komunikaci v tehdejsim partnerskem svazku.
po uletu bylo sice krasn, mela opet pocit, ze jsem zase chtena a krasna, ale na druhou stranu silene vycitky svedomi vuci partnerovi.
Takže se to stalo jen jednou?
@hatawai píše:
Takže se to stalo jen jednou?
ne trvalo to cca pul roku a z toho trikrat jsme se spolu vyspali.
@jarrez píše:
@Pedro 00Je to o úhlu pohledu.
Pokud někdo nechce smluvní závazek - tedy svatbu z důvodu opatrnosti a nedůvěřivosti, tak to vůbec nemusí znamenat nezodpovědnost. Naopak je to pro mě celkem logická reakce člověka, který není naivní a uvědomuje si, že život není vždy růžový a že se mohou hodně napálit.
A k tomu druhému, že se lépe daří lidem, kteří mají veselé přirození a oddělují sex a lásku? Tak každý asi ví, že je velký rozdíl mezi sexem a láskou, o to se nepřu, ale to (alespoň pro mě) platí pouze v případě že nemám partnerku. Pak můžu vesele chodit po akcích a lovit, jasně řeknu že mi jde o sex a je to. Ovšem pokud mám vztah, tak je takové jednání prostě nepřípustné.
Chtěl bych vidět někoho s veselým přirození, jak se vesele kouká jak jeho partnerka se stejně veselým přirozením obšťastňuje cizího muže s taktéž veselým přirozením. To pak budou všichni veselý protože to dokážou oddělit? To bych tě chtěl vidět jak se pak zastáváš své partnerky, že to je v pořádku, protože to má v hlavě v pořádku a má veselé přirození.
Mě to spíš značí takový ten syndrom, než abych se zklamal a ona mě podvedla, tak to udělám rovnou já a bude to méně bolet.A pokud je důvodem podvodu stereotyp protože máš vztah už dlouho tak prostě do dlouhých vztahů nechoť, protože je neumíš prožít a rozvíjet. S tímto přístupem budeš akorád partnerům/kám ubližovat.
Znám pár lidí, kteří byly do větru a pak se najednou usadili, a to co pro ně byl kdysi stereotyp, který nedokázali zvládat je pro ně najednou klidný a harmonický vztah plný jistot. Najednou si uvědomí, že život není jen o tom co popisuješ, že nechtějí pořád přelítávat a vlastně nic nemít. Naprosto vědomě se vzdávají radovánek s jinými partnery a výměnou za to dostanou harmonický vztah, jistoty, podporu, lásku a samozřejmě i ten sex. Prostě je to o hodnotách a ty se s vývojem jedince mění (není to o věku)
Ten poslední odstavec je hezky popsán a pravdivě ![]()
@Anonymní píše:
Jj, také bych to podepsala.. před 3 lety. Nikdy bych to do sebe neřekla, pak se přihnala chemická bouře a bylo všechno jinak…
Nikdy neříkej nikdy.
jenže člověk má možnost volby ![]()
@Anonymní píše:
tak to byla vina partnera, kdyby se k tobě choval hezky a ty jsi byla šťastná, tak se nic nestalo, nedělej si z toho hlavu
tak to byla vina partnera, kdyby se k tobě choval hezky a ty jsi byla šťastná, tak se nic nestalo, nedělej si z toho hlavu
Ty jsi nějak mimo. NIKDY to není vina partnera, vždy je na vině ten podvádějící.
@jipo píše:
Ty jsi nějak mimo. NIKDY to není vina partnera, vždy je na vině ten podvádějící.
IRONIE
já hlavně zbožňuju, jak ženský maj takovej ten deníček hříchů, nalistujou…hmmm 25.2. nevrle mi odpověděl, to znamená, že mě nemiluje = máme problém v komunikaci = mám právo mu nasadit parohy ![]()
IRONIEjá hlavně zbožňuju, jak ženský maj takovej ten deníček hříchů, nalistujou…hmmm 25.2. nevrle mi odpověděl, to znamená, že mě nemiluje = máme problém v komunikaci = mám právo mu nasadit parohy
Nejlepší příspěvek CO JSEM KDY VIDĚL!!!
![]()
@Inaris píše:
Ale člověk je taky v různém věku různě vyzrálý. Kdo neudělá chybu? Myslím, že každý. Důležitější je se z té chyby nějak poučit.
V případě nevěry je mi poučení se fuk…asi vím, jak to myslíš, ale tvůj názor nesdílím. Hlavně to podlehnutí z chemických důvodů bez ovládání se… ![]()