Jsem nevěrnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
23.2.16 20:48
@jipo píše:
Ty jsi nějak mimo. NIKDY to není vina partnera, vždy je na vině ten podvádějící.

tak jak se to vezme - ano vina je to toho kdo podvede, ale pokud se ten partner přestane snažit a není s ním řeč, tak se pak nesmí divit a naříkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
23.2.16 21:45
@jdukolem píše:
tak jak se to vezme - ano vina je to toho kdo podvede, ale pokud se ten partner přestane snažit a není s ním řeč, tak se pak nesmí divit a naříkat..

I tak je to třeba řešit s ním. To je jednoznačně chyba, když se to řeší nevěrou. Chceš říct, že když mě naštve manželka, tak to s ní nebudu řešit a vrhnu se třeba do náruče kolegyně? Protože to bude pro mě jednodušší odreagovat se u někoho jiného a domů přijít odolný proti naštvanosti partnerky. Toto není řešení normálního člověka, ale zbabělce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.16 22:15
@hatawai píše:
A byla jsi do něj zamilovaná?

Bohuzel byla :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.16 22:18
@jipo píše:
I tak je to třeba řešit s ním. To je jednoznačně chyba, když se to řeší nevěrou. Chceš říct, že když mě naštve manželka, tak to s ní nebudu řešit a vrhnu se třeba do náruče kolegyně? Protože to bude pro mě jednodušší odreagovat se u někoho jiného a domů přijít odolný proti naštvanosti partnerky. Toto není řešení normálního člověka, ale zbabělce.

Ja mam taky maslo na hlave a netvrdim, ze v tom byla vina partnera, byla to jen a jen moje vina, nemela jsem si dat o sklenicku vic nebo jsem mela drzet kolena u sebe, hlavne jsem vubec nemela jit k nemu do bytu a pak to jeste dvakrat zopakovat a jit cilene k nemu za tim jednim ucelem… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
5018
24.2.16 00:12
@Scarabeuss píše:
@Pedro 00 Takove prirovnani sel by jsi do obchodniho vztahu, ktery by ti absolutne nic financniho nemohl prinest, ale kdyby se neco podelalo, tak naopak skoncis oskubany? :think: Ja nevim, me to prijde imbecilni, ty mluvis neco o strachu a sebevedomi… :zed: A svatba neni nic jineho nez obchodni zavazek… :roll:

Mám za sebou 30 let šťastného a fungujícího manželství a dvě dospělé úspěšné děti, dvě vnoučata a jsem rád, že syn odpozorovaný model uplatňuje taky. Snacha je na mateřské, ale nikdo to nebere tak, že on chodí do práce a ona se fláká.
Manželství je závazek, není pro mě obchodní vztah. Pokud jde o finance, začínali jsem se ženou s holými zadky, ale nemáme ani jeden minimální mzdu. Myslím si, že finančně jsme na tom zhruba stejně, takže teze, že někoho živím a třesu se, že mě oškube, u mě neplatí.

@jarrez O tom veselém přirození to byla úvaha na základě pozorování, ne propagace. Vztahového poradce pro dlouhodobé vztahy opravdu nepotřebuju, viz výše. :)
Edit: Hlavně nechci rozpoutat další plodnou diskuzi o tom, jestli má manželství smysl, jenom jsem reagoval. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
2.10.16 21:06

Nemám s dvojčaty moc času číst, jen co psala zakladatelka ANONYM..jak to vypadá ted…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.10.16 23:35
@jipo píše:

Jo to je přesné. Takže jsem se doma pohádal s manželkou, zdá se mi, že mi má žena asi nerozumí, dneska mi dokonce asi ani nedá. No co, tím se přece rozhodit nenechám, tak si půjdu vrznout jinde a kdyby to náhodou nevyšlo tak se cestou z baru můžu stavit v bordelu. Že ano? Nebo snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí