Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?
ne
tvé svědomí, je tvůj problém, to že je ti trapně je dobré znamení..
nicméně jestli chceš dostat od muže kopačky a od tchýně pár facek tak se klidně přiznej ![]()
Zakladatelka - není to vtip. Prostě se mi ze začátku líbil a já jemu taky. Nejdříve jsem jen tak blbli a pak jsme ujeli.
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?
Ze je ti trapne to se nedivim, ale stalo se stalo, holt stat se muze cokoliv. Muzu se zeptat jak k tomu doslo? Jste se opili nebo tam ta pritazlivost je dlouhodobejsiho razu? Ja myslim, ze se na to casem zapomene, on se ji snad priznavat nebude ne? Ja bych se snazila to vypustit z hlavy a ono si to casem sedne.
@Anonymní píše:
Zakladatelka - není to vtip. Prostě se mi ze začátku líbil a já jemu taky. Nejdříve jsem jen tak blbli a pak jsme ujeli.
no jo ono samo ![]()
plnoletá seš? seš… čili ti muselo být jasné, že některé věci jsou tabu.. tak když už se neovládáš tak ason ted proboha drž pusu.. a nebo se rozved a začni s přítelem tchyně žít.. že ti muž a tchyně odpustí na to zapomen
Zakladatelka - tchýnin přítel ten na to neříká nic. dělá jako že nic a klidně by mu to nevadilo znova. Je mi trapně a nemůžu se na něj podívat. Vymlouvám se jak to jde, abych nemusela k nim na návštěvu.
@Anonymní píše:
Tak jen doufej, že nejsi ještě v jináči. Ale bylo by to dokonalé. ![]()