Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakladatelka - chtěla jsme zkusit zakázaný ovoce, manžel byl můj první kluk.
a to je omluva jo? hele manžel je můj první a já jeho a že bych vlezla na tchána mě fakt nenapadlo
![]()
@Markéta80 píše:
no to jsou ale hodně blízké vztahy, ted by jsi mohla ještě otěhotnět![]()
mé dítě je tchýnina vnučka a zároveň nevlastní dcera a její otec je zároveň jejím dědou
budou se dítěti dobře vysvětlovat vztahy v rodině ![]()
A co zakladatelka čeká od této diskuze?
Rozhřešení?
Jako nechápu potřebu tohle sdílet na netu, pokud je to pravda.
@Markéta80 píše:
a to je omluva jo? hele manžel je můj první a já jeho a že bych vlezla na tchána mě fakt nenapadlo![]()
asi nemáš bujnou fantazii
![]()
@Mango_Lassi píše:
A co zakladatelka čeká od této diskuze?
Rozhřešení?
Jako nechápu potřebu tohle sdílet na netu, pokud je to pravda.
možná nějaký lektvar na zapomenutí
nemá někdo recept?
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?
hlavně se nepřiznávej a chovej se nenápadně, což znamená i chodit na návštěvy a dělat jakoby nic
Seznámil jsem se s rozkošnou mladou vdovou, která měla dospělou nevlastní dceru. Oženil jsem se s ní a můj otec, jenž nás navštěvoval, se zamiloval do naší nevlastní dcery a vzal si jí za ženu. Tak se stala má paní tchýní vlastního tchána a z mé nevlastní dcery se stala má macecha. Já pak se z otčíma své nevlastní dcery stal jejím nevlastním synem. Moje macecha, nevlastní dcera mé ženy, porodila syna a já dostal nevlastního bratra. Jelikož však je synem naší nevlastní dcery, je má žena jeho babičkou a já dědečkem svého vlastního bratra. Moje žena porodila mi také syna. Moje macecha, nevlastní sestra mého syna, je zároveň jeho babičkou, protože je to syn jejijího nevlastního syna a můj otec je švagrem mého syna, protože jeho nevlastní sestru má za ženu. Jsem tedy bratrancem svého vlastního syna, který je dítětem mé nevlastní babičky a jsem švagrem své matky. Má žena je tetou svého vlastního syna, můj syn vnukem mého otce a já sám jsem
svým vlastním děděčkem!
@Ginuš asi ne a to jsme v roce 2008 u něj přechodně bydleli víc jak měsíc. Jeho amnželka v blázinci a já tam byla s našim malym, manžel doma dělal rekonstrukci
a nic. no jeho ex prý aby tam k něčemu nedošlo
@terinka4444 jen aby se někdo v rodině nepohádal a skoro tchán to někomu nevpálil do obličeje
![]()
@blabla123 píše:
@Ginuš Hodně chlastu, ale pak pozor, s kým poleze do postele
Zakladatelko, jsi hustá… Předpokládám, že výsledek nepředčil očekávání, tak proto už zájem o další štrejch nemáš, ale on jo, což je celkem logický, mladý maso, no… Tak ať se tím ještě pochlubí v hospě kámošům, jaký je borec a Ty, abys byla těhotná a bude to stopro luxus ![]()