Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakladatelka - tchýnin přítel ten na to neříká nic. dělá jako že nic a klidně by mu to nevadilo znova. Je mi trapně a nemůžu se na něj podívat. Vymlouvám se jak to jde, abych nemusela k nim na návštěvu.
a tos nevěděla dřív, že to nebudeš zvládat a jaký to bude po akci? Tos fakt zapojila jen pipku a ne mozek, než jste si předali eeee..genetické informace?
@Anonymní píše:
Zakladatelka - budu mlčet. Rozvádět se nehodlám. Jen mi je ze sebe špatně.
tak snad nejseš těhotná no..
Řekni to všem, manžel tě pošle do p*dele, tchýně, tě profackuje a pošle ti jejího přítele.
Neměla jsi to dělat, ale teď je pozdě… Nic neříkat, nebo to tchýni chce říct její přítel?
Ty jsi vostrá…
Hlavně nikomu ani muk a své svědomí si vyřeš v hlavě sama. Nikomu tím nepomůžeš, ani sobě. No já nestačím zírat.
Zakladatelka - on jí říkat nic nebude. Tchýně něco tušila, ale vše jsme zapřeli, takže Ok. Těhotná nejsem. Přijdu si špinavá. Byla mezi náma vzájemná přitažlivost.
Kolik Vám je let?? Jaké to bylo se „staříkem“? ![]()
Tu je to dneska vostrý…
![]()
Jedna tu neví, co to do ní vjelo. Tady to zas někomu ujelo
Co to je za den dneska. ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka - on jí říkat nic nebude. Tchýně něco tušila, ale vše jsme zapřeli, takže Ok. Těhotná nejsem. Přijdu si špinavá. Byla mezi náma vzájemná přitažlivost.
no a už není? ![]()
tím sexem zmizela jo? Hm pak to žádná opravdová láska nebyla.. bohužel ![]()
Zakladatelka - chtěla jsme zkusit zakázaný ovoce, manžel byl můj první kluk.
Wtf omg
jestli tchýně něco tušila tak už ses v hajzl. u má milá, a tím že tam nebudeš zrazu jezdit tomu nepomůžeš!
@Anonymní píše:
Zakladatelka - mě je 31 let. Jemu 58 let.
No jo, to se nedivím, že by si to zopakoval.Ten tě bude otravovat ještě hodně dlouho.
@Anonymní píše:
Zakladatelka - chtěla jsme zkusit zakázaný ovoce, manžel byl můj první kluk.
To sis na zkoušení teda nemohla vybrat lepšího fakt
ale beztak je to fake takže klid ![]()
Zakladatelka - budu mlčet. Rozvádět se nehodlám. Jen mi je ze sebe špatně.