Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše:
Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem zahlídla název diskuze![]()
![]()
![]()
Jdu se ospršit a pak si to dočtu, tohle mě zajímá
Ani se nesprchuj, se znova opotíš.
@boball píše:
Seznámil jsem se s rozkošnou mladou vdovou, která měla dospělou nevlastní dceru. Oženil jsem se s ní a můj otec, jenž nás navštěvoval, se zamiloval do naší nevlastní dcery a vzal si jí za ženu. Tak se stala má paní tchýní vlastního tchána a z mé nevlastní dcery se stala má macecha. J :má pak se z otčíma své nevlastní dcery stal jejím nevlastním synem. Moje macecha, nevlastní dcera mé ženy, porodila syna a já dostal nevlastního bratra. Jelikož však je synem naší nevlastní dcery, je má žena jeho babičkou a já dědečkem svého vlastního bratra. Moje žena porodila mi také syna. Moje macecha, nevlastní sestra mého syna, je zároveň jeho babičkou, protože je to syn jejijího nevlastního syna a můj otec je švagrem mého syna, protože jeho nevlastní sestru má za ženu. Jsem tedy bratrancem svého vlastního syna, který je dítětem mé nevlastní babičky a jsem švagrem své matky. Má žena je tetou svého vlastního syna, můj syn vnukem mého otce a já sám jsemsvým vlastním děděčkem!
@jdukolem píše:
no a už není?
tím sexem zmizela jo? Hm pak to žádná opravdová láska nebyla.. bohužel
proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost ![]()
@Anna766 píše:
Ani se nesprchuj, se znova opotíš.
pozdě, už jsem zpátky ![]()
@luc31 píše:![]()
proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost
to byla ironie
a tak trochu ošklivé rýpnutí, které ovšem, jak se zdá, některé čtenářky vzaly vážně
![]()
@luc31 píše:![]()
proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost
A absence mozku.
@jdukolem píše:
to byla ironiea tak trochu ošklivé rýpnutí, které ovšem, jak se zdá, některé čtenářky vzaly vážně
![]()
Holka jak jde o sex, ironie stranou jo, pozor!
@terinka4444 pouzila jsem spatny vyrazen, ne nenormalni, ale ne bezne! A z visne jsem rozhodne nespadla akorat nejsem naivni a ziji v 21.stoleti!
Jak vidite je tady vic takovych podobnych pripadu, ktere se staly, takze to az tak VYJIMECNE NEBUDE! Zakladatelka ma urcite svych trampot ted dost a verim, ze ji neni urcite prijemne kdyz ji tady za to co udelala pomalu kazdy stavi na pranyr ![]()
@Anna766 píše:
Holka jak jde o sex, ironie stranou jo, pozor!
no jo no sex není žádná sranda.. chápu ![]()
Nedavno tady nekdo psal, ze videl tchana, jak brousi snachu, zatimco jeho manzelka chystala v kuchyni svacinu. Nejsi to nahodou ty, ta brousena snacha? ![]()
@Anonymní píše:
@terinka4444 pouzila jsem spatny vyrazen, ne nenormalni, ale ne bezne! A z visne jsem rozhodne nespadla akorat nejsem naivni a ziji v 21.stoleti!Jak vidite je tady vic takovych podobnych pripadu, ktere se staly, takze to az tak VYJIMECNE NEBUDE! Zakladatelka ma urcite svych trampot ted dost a verim, ze ji neni urcite prijemne kdyz ji tady za to co udelala pomalu kazdy stavi na pranyr
@brko píše:
Nedavno tady nekdo psal, ze videl tchana, jak brousi snachu, zatimco jeho manzelka chystala v kuchyni svacinu. Nejsi to nahodou ty, ta brousena snacha?
@jdukolem píše:kde? jak to, že mi taková diskuze utekla?
![]()
nepořádek!
Lezeš někde po pastvinách a pak nic nevíš ![]()
Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem zahlídla název diskuze

Jdu se ospršit a pak si to dočtu, tohle mě zajímá