Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
5.1.16 19:10

Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem zahlídla název diskuze :zed: :zed: :zed: :zed:

Jdu se ospršit a pak si to dočtu, tohle mě zajímá  :think:

• Citovat
  • Upravit
149348
5.1.16 19:19
@jjelena píše:
Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem zahlídla název diskuze :zed: :zed: :zed: :zed:Jdu se ospršit a pak si to dočtu, tohle mě zajímá :think:

Ani se nesprchuj, se znova opotíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.1.16 19:19
@boball píše:
Seznámil jsem se s rozkošnou mladou vdovou, která měla dospělou nevlastní dceru. Oženil jsem se s ní a můj otec, jenž nás navštěvoval, se zamiloval do naší nevlastní dcery a vzal si jí za ženu. Tak se stala má paní tchýní vlastního tchána a z mé nevlastní dcery se stala má macecha. J :má pak se z otčíma své nevlastní dcery stal jejím nevlastním synem. Moje macecha, nevlastní dcera mé ženy, porodila syna a já dostal nevlastního bratra. Jelikož však je synem naší nevlastní dcery, je má žena jeho babičkou a já dědečkem svého vlastního bratra. Moje žena porodila mi také syna. Moje macecha, nevlastní sestra mého syna, je zároveň jeho babičkou, protože je to syn jejijího nevlastního syna a můj otec je švagrem mého syna, protože jeho nevlastní sestru má za ženu. Jsem tedy bratrancem svého vlastního syna, který je dítětem mé nevlastní babičky a jsem švagrem své matky. Má žena je tetou svého vlastního syna, můj syn vnukem mého otce a já sám jsemsvým vlastním děděčkem!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bomba :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
5.1.16 19:22
@jdukolem píše:
no a už není? 8o
tím sexem zmizela jo? Hm pak to žádná opravdová láska nebyla.. bohužel :nevim:
:mrgreen: :lol:

proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 19:23
@Anna766 píše:
Ani se nesprchuj, se znova opotíš.

pozdě, už jsem zpátky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
5.1.16 19:32
@luc31 píše: :mrgreen: :lol:proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost ;)

to byla ironie ;) a tak trochu ošklivé rýpnutí, které ovšem, jak se zdá, některé čtenářky vzaly vážně :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149348
5.1.16 19:46
@luc31 píše: :mrgreen: :lol:proč by to hned měla být opravdová láska??? to mě pobavilo, jako že sex není ono bez opravdový lásky, tam stačí ta chemie, přitažlivost ;)

A absence mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149348
5.1.16 19:48
@jdukolem píše:
to byla ironie ;) a tak trochu ošklivé rýpnutí, které ovšem, jak se zdá, některé čtenářky vzaly vážně :think: ;)

Holka jak jde o sex, ironie stranou jo, pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
5.1.16 19:53

@terinka4444 pouzila jsem spatny vyrazen, ne nenormalni, ale ne bezne! A z visne jsem rozhodne nespadla akorat nejsem naivni a ziji v 21.stoleti!

Jak vidite je tady vic takovych podobnych pripadu, ktere se staly, takze to az tak VYJIMECNE NEBUDE! Zakladatelka ma urcite svych trampot ted dost a verim, ze ji neni urcite prijemne kdyz ji tady za to co udelala pomalu kazdy stavi na pranyr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 19:54
@Anna766 píše:
Holka jak jde o sex, ironie stranou jo, pozor!

no jo no sex není žádná sranda.. chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.1.16 19:55

Nedavno tady nekdo psal, ze videl tchana, jak brousi snachu, zatimco jeho manzelka chystala v kuchyni svacinu. Nejsi to nahodou ty, ta brousena snacha? 8)

• Citovat
  • Upravit
49159
5.1.16 19:55
@Anonymní píše:
@terinka4444 pouzila jsem spatny vyrazen, ne nenormalni, ale ne bezne! A z visne jsem rozhodne nespadla akorat nejsem naivni a ziji v 21.stoleti!Jak vidite je tady vic takovych podobnych pripadu, ktere se staly, takze to az tak VYJIMECNE NEBUDE! Zakladatelka ma urcite svych trampot ted dost a verim, ze ji neni urcite prijemne kdyz ji tady za to co udelala pomalu kazdy stavi na pranyr :nevim:
:mrgreen: a co čekala? požehnání? měla si to nechat pro sebe..když už. a doufám, že se nezapomene odhlásit z pc aby jí to tu muž nevyštrachal… neopatrná je dost to už prokázala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.1.16 19:56

@brko Ale, to byly sojky práskačky, to už by tchýně věděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 19:59
@brko píše:
Nedavno tady nekdo psal, ze videl tchana, jak brousi snachu, zatimco jeho manzelka chystala v kuchyni svacinu. Nejsi to nahodou ty, ta brousena snacha? 8)
:mrgreen: kde? jak to, že mi taková diskuze utekla? 8o :cert: nepořádek!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.1.16 20:02
@jdukolem píše: :mrgreen: kde? jak to, že mi taková diskuze utekla? 8o :cert: nepořádek!

Lezeš někde po pastvinách a pak nic nevíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria