Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Ellusa ale to ne, nerikam, ze by ji tady mel kazdy chvalit a placat po rameni to rozhodne ne.spis se asi potrebovala vypsat a mozna trosku te tolerance…
hlavně že píšeš anonymně co
. Proč tolerance? Spíš nechápu že to sem vůbec psala. Kdyby tě manžel řekl že spal s tvojí mámou taky by jsi řekla že se to stává?? ![]()
@jjelena píše:
no já si to stáhla na svou snachu a mýho partnera a tu nikdy nebud mít.Já chci partnera staršího než jsem já, takžře případnýmu tchánovi bude přes 70 a to už je teda hodně moc
Příspěvek upraven 05.01.16 v 21:04
nemusí to být vlastní otec, tak by třebas tchán byl mladší - kdyby byla tchýně aktivní ![]()
@jjelena píše:
jo počkej, ty myslíš jako že já a tchán" No tvl, to mě nenapadlo, tak to je hard core![]()
![]()
A já si vzala sirotka. O tolik jsem se připravila. Musim lovit mezi sousedama, poštu nosí samý ženský. ![]()
@jjelena nebo jinak, ty si někoho najdeš a on bude nakonec spát s tvojí dcerou
![]()
@Anna766 píše:
A já si vzala sirotka. O tolik jsem se připravila. Musim lovit mezi sousedama, poštu nosí samý ženský.
kolikrát ani ti sousedi nestojí za nic ![]()
@Ginuš píše:
nemusí to být vlastní otec, tak by třebas tchán byl mladší - kdyby byla tchýně aktivní
hele možný je všechno, ale já i v dnešní zkažené době ctím určím morální hodnoty a tohle bych neudělala ani kdyby nevím, co. Navíc, partnerství je pro mě vším… jsem nepodvedla ani exmanžela a že to byl exemplář ![]()
@jjelena píše:
hele možný je všechno, ale já i v dnešní zkažené době ctím určím morální hodnoty a tohle bych neudělala ani kdyby nevím, co. Navíc, partnerství je pro mě vším… jsem nepodvedla ani exmanžela a že to byl exemplář
taky nepodvádím a představa nahého tchána mě teda utvrzuje v tom, že dělám dobře
![]()
@jjelena píše:
kolikrát ani ti sousedi nestojí za nic
Jo, zvlášť když jsou tu samý důchodci.
Zakladatelka - on vypadá mladě a navíc, kam se na něj hrabe mladej kluk.
@Anonymní píše:
Tak to jo.
@Anonymní píše:
tak se s nim dej dohromady, když je tak super ![]()
@Anonymní píše:
s tchýní ženatej není, tak se rozved a vem si ho. Jseš do něj zamilovaná, at se ti to líbí nebo ne. Nelituješ, jen u nás hledáš omluvu pro své chování ![]()
@Markéta80 píše:
@jjelena nebo jinak, ty si někoho najdeš a on bude nakonec spát s tvojí dcerou![]()
tak to mě taky nenapadlo… ach, jak já jsem naivní
, tvl, tak snad vím, jak je vychovávám, ale
![]()