Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše:
jszte divní v ndnešní době
viď, o to zajímavější by pak byla rodinná oslava a nebo se potkat na kožním
![]()
@Ginuš přesně tak a tchán když jí udělá dítě, tak tchýně bude její babičkou a zároveň nevlastní matkou nebo tak něco a zároveň současný muž zakladatelky může recipročně spát s jeho tchýni a jejím mužem, aby nebyl škodný třeba.. ![]()
@jdukolem píše:
v ideálním světě se jmenují stejně.. to nevíš?
a nebo říkat všem ty bejku
![]()
@Ginuš píše:
nic si z toho nedělej, já chlapa mám a nespíme spolu - jsem chudinka nejen já, ale i on![]()
![]()
pocem
Pomóóc taky chci
nemám tchýni ![]()
@jdukolem píše:
v ideálním světě se jmenují stejně.. to nevíš?
přítel mojí tchýně se jmenuje stejně jako bratr mého manžela ![]()
@Chytrak píše:
@Ginuš přesně tak a tchán když jí udělá dítě, tak tchýně bude její babičkou a zároveň nevlastní matkou nebo tak něco a zároveň současný muž zakladatelky může recipročně spát s jeho tchýni a jejím mužem, aby nebyl škodný třeba..
@kocunka píše:
přítel mojí tchýně se jmenuje stejně jako bratr mého manžela
Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinec
Vubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.
@kocunka píše:čili nespat s manželem ale s bratrem aby se to nepletlo
přítel mojí tchýně se jmenuje stejně jako bratr mého manžela
@Ginuš píše:
nic si z toho nedělej, já chlapa mám a nespíme spolu - jsem chudinka nejen já, ale i on![]()
![]()
pocem
děkuju ![]()
@krtek7489 píše:
Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinecVubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují
![]()
@Ginuš ten můj předchozí příspěvek byla reakce na ten tvůj ve 22:09, nestihl jsem doplnit. No jasný, podle toho můj svět je taky asi dost bizarní, vůbec by mě nenapadlo něco mít s někým z rodiny od mé partnerky…
@jjelena tu její reakci fakt nechápu, proč ti tohle napsala ![]()