Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
5.1.16 22:55
@Ginuš píše:
jsem chudinka :,(
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
4218
@Ginuš píše:
no od zítra si ho hlídám a to ještě řekl, že až porodím, bude mamina na čas u nás :cert: :cert: :cert: přestává se mi to líbit a já naivka myslela, že mě chtějí pomoct :mrgreen:

No vidíš jak ti chtěj pomoct, aby jsi na to vše nebyla úplně sama :mrgreen: Ale ty jsi je pěkně prokoukla, vidíš a k tomu ti stačila jen tahle diskuze… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
@krtek7489 píše:
Ace] @Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují :palec: :mrgreen:
Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat. :nevim:

se na mě nezlob, ale člověku s morálníma zásadama se to prostě nestane, ač vím že ve spoustě věcí bych nevěděla jak se v dané situaci zachovám, tak v tomto mám poměrně jasno. Jsou věci přes které vlak nejede a nejsou naprosto normální, pokud mám problém ve vztahu, neřeším to nevěrou ať je to s kýmkoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
@Ginuš píše:

Chceš kapesník? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Xiraxinek píše:
Chudááááák, ještě by je začal sledovat taky :D

taťkovi to nepovím, nechci mu ublížit, vyžeru si to sama a pěkně jim to vytmavím :cert: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
5.1.16 22:57
@Ginuš píše:

Ne, jseš divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@rendes píše:
No vidíš jak ti chtěj pomoct, aby jsi na to vše nebyla úplně sama :mrgreen: Ale ty jsi je pěkně prokoukla, vidíš a k tomu ti stačila jen tahle diskuze… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
štěstí, že je emimino :mrgreen: :mrgreen: otevřelo mi oči :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Xiraxinek píše:
Chceš kapesník? :hug: :hug:

holka to je na plenu :? :,( :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@Anna766 píše:
Jasný, jseš divnej. :mrgreen:

Samozřejmě, když kromě pohledů nikdy nic nebylo a ani být nemohlo. Naštěstí přemýšlím většinu času tím nahoře :mrgreen:

@Ginuš no vidíš, třeba jsi kvůli tomu propásla obrovskou životní šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
@Ginuš píše: štěstí, že je emimino :mrgreen: :mrgreen: otevřelo mi oči :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23081
5.1.16 22:58
@Ginuš píše:
taťkovi to nepovím, nechci mu ublížit, vyžeru si to sama a pěkně jim to vytmavím :cert: :lol: :lol: :lol: :lol:

Projímadlo do jídla, pak bude po prdeli! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
Itace] @Xiraxinek píše:
Musela počítat, že plácanec po rameni holt nepřijde… Její trabl… :pankac:

To jako pises o me? 8o Ja fakt zadny trable nemam. Ani s neverou a kupodivu ani zadny jiny trable nemam. Ziju si svuj spokojeny zivot, se svym muzem a svymi detmi. Neveru odsuzuji a byl by to asi jediny duvod k rozchodu ale snazim se pochopit a vyslechnout kazdeho, kdo tu potrebu byt neverny ma. Duvody, pohnutky, prece to nikdo neudela jen tak. Vy ale dokazete rejpat, odsuzovat, zesmesnovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
@Ginuš píše:
holka to je na plenu :? :,( :,( :mrgreen:

Stačí Ti osm balení toaleťáku? Saje dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:59
@Anna766 píše:
Ne, jseš divná.
:lol: no aspoň že je nás víc :hug:. Nebejt líná, tak chlapa vzbudím a řeknu mu na co jsem přišla, ale poslal by mě asi někam, nejdřív makal v práci a pak na baráku s mojí maminou :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.1.16 22:59
@krtek7489 píše:
Itace] @Xiraxinek píše:
Musela počítat, že plácanec po rameni holt nepřijde… Její trabl… :pankac:
To jako pises o me? 8o Ja fakt zadny trable nemam. Ani s neverou a kupodivu ani zadny jiny trable nemam. Ziju si svuj spokojeny zivot, se svym muzem a svymi detmi. Neveru odsuzuji a byl by to asi jediny duvod k rozchodu ale snazim se pochopit a vyslechnout kazdeho, kdo tu potrebu byt neverny ma. Duvody, pohnutky, prece to nikdo neudela jen tak. Vy ale dokazete rejpat, odsuzovat, zesmesnovat. :nevim:

Neneeee, to myslím na zakladatelku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria