Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:
no od zítra si ho hlídám a to ještě řekl, že až porodím, bude mamina na čas u nás![]()
![]()
přestává se mi to líbit a já naivka myslela, že mě chtějí pomoct
No vidíš jak ti chtěj pomoct, aby jsi na to vše nebyla úplně sama
Ale ty jsi je pěkně prokoukla, vidíš a k tomu ti stačila jen tahle diskuze…
![]()
@krtek7489 píše:Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat.
Ace] @Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují![]()
se na mě nezlob, ale člověku s morálníma zásadama se to prostě nestane, ač vím že ve spoustě věcí bych nevěděla jak se v dané situaci zachovám, tak v tomto mám poměrně jasno. Jsou věci přes které vlak nejede a nejsou naprosto normální, pokud mám problém ve vztahu, neřeším to nevěrou ať je to s kýmkoli
@Xiraxinek píše:
Chudááááák, ještě by je začal sledovat taky
taťkovi to nepovím, nechci mu ublížit, vyžeru si to sama a pěkně jim to vytmavím
![]()
@rendes píše:štěstí, že je emimino
No vidíš jak ti chtěj pomoct, aby jsi na to vše nebyla úplně samaAle ty jsi je pěkně prokoukla, vidíš a k tomu ti stačila jen tahle diskuze…
![]()
![]()
@Anna766 píše:
Jasný, jseš divnej.
Samozřejmě, když kromě pohledů nikdy nic nebylo a ani být nemohlo. Naštěstí přemýšlím většinu času tím nahoře ![]()
@Ginuš no vidíš, třeba jsi kvůli tomu propásla obrovskou životní šanci ![]()
@Ginuš píše:
taťkovi to nepovím, nechci mu ublížit, vyžeru si to sama a pěkně jim to vytmavím![]()
![]()
![]()
![]()
Projímadlo do jídla, pak bude po prdeli! ![]()
To jako pises o me?
Ja fakt zadny trable nemam. Ani s neverou a kupodivu ani zadny jiny trable nemam. Ziju si svuj spokojeny zivot, se svym muzem a svymi detmi. Neveru odsuzuji a byl by to asi jediny duvod k rozchodu ale snazim se pochopit a vyslechnout kazdeho, kdo tu potrebu byt neverny ma. Duvody, pohnutky, prece to nikdo neudela jen tak. Vy ale dokazete rejpat, odsuzovat, zesmesnovat. ![]()
@Ginuš píše:
holka to je na plenu![]()
![]()
![]()
Stačí Ti osm balení toaleťáku? Saje dobře ![]()
@Anna766 píše:
Ne, jseš divná.
@krtek7489 píše:To jako pises o me?
Itace] @Xiraxinek píše:
Musela počítat, že plácanec po rameni holt nepřijde… Její trabl…
Neneeee, to myslím na zakladatelku… ![]()