Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
5.1.16 22:44
@Ginuš píše:
no jeden můj ex chlap měl hezkého bráchu a oba jsme to asi cítili stejně a když nás jejich dcera nutila ať si dáváme pusinky - při hře na maminku a tatínka tak jsem jí vysvětlili že to nejde a tím to bylo uzavřené :nevim: :nevim: a taková to byla šance :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Xiraxinek

taky jí nechápu :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
148988
5.1.16 22:45
@Xiraxinek píše:
Blbá, fakt blbá! :D :D :D :D(neurážím, ber to pls s nadhledem :D )

Je divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:45
@Xiraxinek píše:
Blbá, fakt blbá! :D :D :D :D(neurážím, ber to pls s nadhledem :D )

no normální slepice jsem :zed: :zed: :zed: :mrgreen: blbý je, že současnej švára mi nesedí :roll: a tchán taky ne :nevim: asi jsem náročná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.1.16 22:46
@Ginuš píše:
je k tomu dohnali :? :think: no jestli takhle přemýšlí můj chlap :zed: od července máme zakázaný sex a jezdí k mým rodičům a volá si s mojí mámou 8o :? :poblion:

Neboj… Na to vůbec nemysli… Tohle je exemplář vhodný pro emimino… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@jjelena píše:
já nechápu snad žádnou z jejích reakcí :zed:, ale děkuju

Bere to řekl bych moc osobně a vážně celou tuhletu diskuzi. Netvrdím, že se to neděje, ale přijde mi to hodně přitažené za vlasy, když už někdo tohleto napíše na veřejnou diskuzi, tak nechápu proč si z toho neudělat srandu, když už to téma je naprosto šílené a neuvěřitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Anna766 píše:
Je divná.
:zed: :zed: :zed: já vim, dneska z toho neusnu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
@Ginuš píše:
je k tomu dohnali :? :think: no jestli takhle přemýšlí můj chlap :zed: od července máme zakázaný sex a jezdí k mým rodičům a volá si s mojí mámou 8o :? :poblion:

a ty ho necháš jezdit samotnýho? :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
23081
5.1.16 22:47
@Anna766 píše:
Je divná.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Ginuš píše:
no normální slepice jsem :zed: :zed: :zed: :mrgreen: blbý je, že současnej švára mi nesedí :roll: a tchán taky ne :nevim: asi jsem náročná

No řekněme si to narovinu, prostě jsi měla šanci a takhle Ti utekla a ještě jsi to mohla svést na to nebohé dítě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
5.1.16 22:47
@Ginuš píše:

Ne ne ne @Ginuš :mrgreen:…tak ty mě taky dostaváš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:48
@Xiraxinek píše:
Neboj… Na to vůbec nemysli… Tohle je exemplář vhodný pro emimino… :hug:
:think: myslíš, no tykají si :lol: :lol: :lol: :cert: budu je hlídat, zítra stejně jedu s ním, tak je budu pozorovat :mrgreen: nejradši bych dala echo i tátovi, ale ten by to asi nepobral :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
@Chytrak píše:
Bere to řekl bych moc osobně a vážně celou tuhletu diskuzi. Netvrdím, že se to neděje, ale přijde mi to hodně přitažené za vlasy, když už někdo tohleto napíše na veřejnou diskuzi, tak nechápu proč si z toho neudělat srandu, když už to téma je naprosto šílené a neuvěřitelné…

asi tak :palec:

a ty jseš chlap? 8o

• Citovat
  • Upravit
23081
@Chytrak píše:

Musela počítat, že plácanec po rameni holt nepřijde… Její trabl… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.1.16 22:49
@Ginuš píše: :think: myslíš, no tykají si :lol: :lol: :lol: :cert: budu je hlídat, zítra stejně jedu s ním, tak je budu pozorovat :mrgreen: nejradši bych dala echo i tátovi, ale ten by to asi nepobral :lol: :lol: :lol: :lol:

Chudááááák, ještě by je začal sledovat taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@jjelena píše:
a ty ho necháš jezdit samotnýho? :roll: 8o
:cert: :cert: :cert: no po dnešku asi ne :cert: :mrgreen: mají oba útrum :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
@Chytrak
@Chytrak píše:

Hlavně nevim JAK by se o nevěře tohoto formátu dalo vážně a spořádaně diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí