Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinec
Vubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.
@kocunka píše:čili nespat s manželem ale s bratrem aby se to nepletlo
přítel mojí tchýně se jmenuje stejně jako bratr mého manžela
@Ginuš píše:
nic si z toho nedělej, já chlapa mám a nespíme spolu - jsem chudinka nejen já, ale i on![]()
![]()
pocem
děkuju ![]()
@krtek7489 píše:
Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinecVubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují
![]()
@Ginuš ten můj předchozí příspěvek byla reakce na ten tvůj ve 22:09, nestihl jsem doplnit. No jasný, podle toho můj svět je taky asi dost bizarní, vůbec by mě nenapadlo něco mít s někým z rodiny od mé partnerky…
@jjelena tu její reakci fakt nechápu, proč ti tohle napsala ![]()
@Chytrak jj pochopila jsem, že to máš stejně jako většina tady ![]()
@Chytrak píše:
@Ginuš ten můj předchozí příspěvek byla reakce na ten tvůj ve 22:09, nestihl jsem doplnit. No jasný, podle toho můj svět je taky asi dost bizarní, vůbec by mě nenapadlo něco mít s někým z rodiny od mé partnerky…@jjelena tu její reakci fakt nechápu, proč ti tohle napsala
já nechápu snad žádnou z jejích reakcí
, ale děkuju
@Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují![]()
už ne jen já, ale je nás většina ![]()
Tyyyy vado, tady to jede… Tak hele, ono je asi úplně šumák v konečným důsledku, zda to je tchán nebo cizí chlap od tchýně, ve výsledku prostě zakladatelka svého chlapa podvedla tak jako tak a tchýni podrazila taky, o to společný příjmení tady asi půjde nejméně… A že tam nechce jezdit na návštěvu? No bodejť, když ji rajcuje, asi se blbě čumí na to, jak naivní tchýně by s nim cukrovala, když to by radši dělala zakl…
Ale jo, uznávám, jsem zaujatá, z nevěr mi je totiž na bli. tí!
A ta představa, že na mě vleze ať už tchán a nebo „tchán“, tak to si ji radši zašiju režnou nití a ještě natáhnu pás cudnosti a klíč hodim do Vltavy, tvl!
Příspěvek upraven 05.01.16 v 22:33
@jjelena píše:
já nechápu snad žádnou z jejích reakcí, ale děkuju
@jjelena píše:
už ne jen já, ale je nás většina
no vidíš, jedu v tom s Tebou
![]()
@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu je prostě hnus
![]()
@Ginuš píše:víš kolik je zadaných co závidí těm co žijí bez chlapa a zvládají to
![]()
chudinka je pro mě někdo, kdo se povyšuje nad ostatní a dělá, že jeho exkrement nesmrdí
jj, dost často to tak bývá ![]()
Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat. ![]()