Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
5.1.16 22:23

Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinec :nevim: Vubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 22:23
@kocunka píše:
přítel mojí tchýně se jmenuje stejně jako bratr mého manžela :lol:
čili nespat s manželem ale s bratrem aby se to nepletlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:25
@Anna766 píše:
Pomóóc taky chci :hug: :hug: nemám tchýni :zed:

pocém :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 22:25
@Ginuš píše:
nic si z toho nedělej, já chlapa mám a nespíme spolu - jsem chudinka nejen já, ale i on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pocem :hug:

děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
42775
5.1.16 22:26
@krtek7489 píše:
Holky sorry, ale vy jste tak zabednene, sebestredne a hloupe. Vubec se s vami neda diskutovat. Vy nejste vubec schopne se zamyslet nad tim, co ten druhy napise a normalne na urovni diskutovat. Zkratka slepicinec :nevim: Vubec nic se tady nikdy nezmeni. Ja bych doporucila vsem, kteri se tu chteji registrovat a diskutovat, at si nejdriv zjisti, co to vlastne znamena DISKUTOVAT. Vetsina pritomnych to totiz vubec netusi a to je velice smutne.

tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
5.1.16 22:27

@Ginuš ten můj předchozí příspěvek byla reakce na ten tvůj ve 22:09, nestihl jsem doplnit. No jasný, podle toho můj svět je taky asi dost bizarní, vůbec by mě nenapadlo něco mít s někým z rodiny od mé partnerky…

@jjelena tu její reakci fakt nechápu, proč ti tohle napsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:29

@Chytrak jj pochopila jsem, že to máš stejně jako většina tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 22:30
@Chytrak píše:
@Ginuš ten můj předchozí příspěvek byla reakce na ten tvůj ve 22:09, nestihl jsem doplnit. No jasný, podle toho můj svět je taky asi dost bizarní, vůbec by mě nenapadlo něco mít s někým z rodiny od mé partnerky…@jjelena tu její reakci fakt nechápu, proč ti tohle napsala :nevim:

já nechápu snad žádnou z jejích reakcí :zed:, ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
jjelena
5.1.16 22:30
@Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují :palec: :mrgreen:

už ne jen já, ale je nás většina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23081
5.1.16 22:32

Tyyyy vado, tady to jede… Tak hele, ono je asi úplně šumák v konečným důsledku, zda to je tchán nebo cizí chlap od tchýně, ve výsledku prostě zakladatelka svého chlapa podvedla tak jako tak a tchýni podrazila taky, o to společný příjmení tady asi půjde nejméně… A že tam nechce jezdit na návštěvu? No bodejť, když ji rajcuje, asi se blbě čumí na to, jak naivní tchýně by s nim cukrovala, když to by radši dělala zakl…

Ale jo, uznávám, jsem zaujatá, z nevěr mi je totiž na bli. tí!

A ta představa, že na mě vleze ať už tchán a nebo „tchán“, tak to si ji radši zašiju režnou nití a ještě natáhnu pás cudnosti a klíč hodim do Vltavy, tvl!

Příspěvek upraven 05.01.16 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:32
@jjelena píše:
já nechápu snad žádnou z jejích reakcí :zed:, ale děkuju
:hug: víš kolik je zadaných co závidí těm co žijí bez chlapa a zvládají to :lol: :lol: chudinka je pro mě někdo, kdo se povyšuje nad ostatní a dělá, že jeho exkrement nesmrdí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:33
@jjelena píše:
už ne jen já, ale je nás většina :mrgreen:

no vidíš, jedu v tom s Tebou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:34

@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu je prostě hnus :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 22:35
@Ginuš píše: :hug: víš kolik je zadaných co závidí těm co žijí bez chlapa a zvládají to :lol: :lol: chudinka je pro mě někdo, kdo se povyšuje nad ostatní a dělá, že jeho exkrement nesmrdí :mrgreen:

jj, dost často to tak bývá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5826
5.1.16 22:35
Ace] @Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují :palec: :mrgreen:

Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí