Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:
@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu je prostě hnus![]()
Tchýně jedna zlá a ošklivá, takovýho fajn chlapa, co vypadá mladě a ona si ho syslí pro sebe
V noci ona, ve dne mladá, šup šup ![]()
@jjelena píše:
jj, dost často to tak bývá
jojo kolikrát to slýchám od holek ![]()
@Xiraxinek píše:
Tyyyy vado, tady to jede… Tak hele, ono je asi úplně šumák v konečným důsledku, zda to je tchán nebo cizí chlap od tchýně, ve výsledku prostě zakladatelka svého chlapa podvedla tak jako tak a tchýni podrazila taky, o to společný příjmení tady asi půjde nejméně… A že tam nechce jezdit na návštěvu? No bodejť, když ji rajcuje, asi se blbě čumí na to, jak naivní tchýně by s nim cukrovala, když to by radši dělala zakl…Ale jo, uznávám, jsem zaujatá, z nevěr mi je totiž na bli. tí!
A ta představa, že na mě vleze ať už tchán a nebo „tchán“, tak to si ji radši zašiju režnou nití a ještě natáhnu pás cudnosti a klíč hodim do Vltavy, tvl!
Příspěvek upraven 05.01.16 v 22:33
souhlas, ale bacha jseš divná, uvědomuješ si to, jo? ![]()
@krtek7489 píše:Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat.
Ace] @Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují![]()
Na úrovni
o takovou úroveň nestojím. Dík.
@jjelena píše:
souhlas, ale bacha jseš divná, uvědomuješ si to, jo?
Jestli jenom divná, tak to dám
Co já už všechno v životě byla a dejchám ještě, ufff
![]()
@Ginuš píše:
@Chytrak jj pochopila jsem, že to máš stejně jako většina tady
I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší…
ale tím bych to asi uzavřel ![]()
@Xiraxinek píše:
Tchýně jedna zlá a ošklivá, takovýho fajn chlapa, co vypadá mladě a ona si ho syslí pro sebeV noci ona, ve dne mladá, šup šup
@Chytrak píše:
I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší…![]()
ale tím bych to asi uzavřel
Jasný, jseš divnej. ![]()
@Ginuš píše:
@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu jeprostě hnus
![]()
S tim s tebou naprosto souhlasim.
@Ginuš píše:![]()
neneee měly bychom zakladatelku politovat, ona přece nechtěla a byla k tomu dohnána - tchýně jí prostě neměla zvát domů a tahat si dříví do lesa, může si za to sama a chudák zakladatelka teď neví co má dělat
To řikám furt, že ty tchýně jsou fuuuuuj
Za chvíli z toho vyleze, že manžel nefunguje, ona nefunguje pro něj, tak si chudáci museli vypomoct a všichni máme tleskat, že to sfoukli v rámci „rodiny“ a ne někde s echt cizíma ![]()
@Chytrak píše:
I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší…![]()
ale tím bych to asi uzavřel
no jeden můj ex chlap měl hezkého bráchu a oba jsme to asi cítili stejně a když nás jejich dcera nutila ať si dáváme pusinky - při hře na maminku a tatínka tak jsem jí vysvětlili že to nejde a tím to bylo uzavřené
a taková to byla šance
![]()
@Ginuš píše:
no jeden můj ex chlap měl hezkého bráchu a oba jsme to asi cítili stejně a když nás jejich dcera nutila ať si dáváme pusinky - při hře na maminku a tatínka tak jsem jí vysvětlili že to nejde a tím to bylo uzavřené![]()
a taková to byla šance
![]()
![]()
![]()
Blbá, fakt blbá!
![]()
(neurážím, ber to pls s nadhledem
)
@Xiraxinek píše:
To řikám furt, že ty tchýně jsou fuuuuuj![]()
![]()
Za chvíli z toho vyleze, že manžel nefunguje, ona nefunguje pro něj, tak si chudáci museli vypomoct a všichni máme tleskat, že to sfoukli v rámci „rodiny“ a ne někde s echt cizíma
je k tomu dohnali
no jestli takhle přemýšlí můj chlap
od července máme zakázaný sex a jezdí k mým rodičům a volá si s mojí mámou
![]()