Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
5.1.16 22:36
@Ginuš píše:
@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu je prostě hnus :palec: :palec:

Tchýně jedna zlá a ošklivá, takovýho fajn chlapa, co vypadá mladě a ona si ho syslí pro sebe :D V noci ona, ve dne mladá, šup šup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
5.1.16 22:36
@Ginuš píše:
pocém :hug: :hug: :hug:

Běžim :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:37
@jjelena píše:
jj, dost často to tak bývá :nevim:

jojo kolikrát to slýchám od holek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 22:38
@Xiraxinek píše:
Tyyyy vado, tady to jede… Tak hele, ono je asi úplně šumák v konečným důsledku, zda to je tchán nebo cizí chlap od tchýně, ve výsledku prostě zakladatelka svého chlapa podvedla tak jako tak a tchýni podrazila taky, o to společný příjmení tady asi půjde nejméně… A že tam nechce jezdit na návštěvu? No bodejť, když ji rajcuje, asi se blbě čumí na to, jak naivní tchýně by s nim cukrovala, když to by radši dělala zakl…

Ale jo, uznávám, jsem zaujatá, z nevěr mi je totiž na bli. tí!

A ta představa, že na mě vleze ať už tchán a nebo „tchán“, tak to si ji radši zašiju režnou nití a ještě natáhnu pás cudnosti a klíč hodim do Vltavy, tvl!

Příspěvek upraven 05.01.16 v 22:33

souhlas, ale bacha jseš divná, uvědomuješ si to, jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148990
5.1.16 22:38
@krtek7489 píše:
Ace] @Ginuš píše:
tak štěstí, že jsou holky jako ty co to tu zachraňují :palec: :mrgreen:
Tady v te slepicarne bohuzel nic zachranovat nejde. Nechapu, ze jste tak strasne zle, rejpave bez kouska pochopeni a zamysleni. To je prece jasne, ze to co prozila zakladatelka neni normalni a bezne se to v rodinach nestava a nemelo by se to stavat. To chape i desetilete dite prece! Ale vy nejste vubec schopne se nad tim zamyslet treba proc se to stalo, ze se to muze stat i vam a na urovni o tom diskutovat. :nevim:

Na úrovni :think: o takovou úroveň nestojím. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.1.16 22:39
@jjelena píše:
souhlas, ale bacha jseš divná, uvědomuješ si to, jo? :mrgreen:

Jestli jenom divná, tak to dám :D Co já už všechno v životě byla a dejchám ještě, ufff :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@Ginuš píše:
@Chytrak jj pochopila jsem, že to máš stejně jako většina tady :hug:

I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší… 8) :mrgreen: ale tím bych to asi uzavřel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Xiraxinek píše:
Tchýně jedna zlá a ošklivá, takovýho fajn chlapa, co vypadá mladě a ona si ho syslí pro sebe :D V noci ona, ve dne mladá, šup šup :D
:cert: :cert: neneee měly bychom zakladatelku politovat, ona přece nechtěla a byla k tomu dohnána - tchýně jí prostě neměla zvát domů a tahat si dříví do lesa, může si za to sama a chudák zakladatelka teď neví co má dělat :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
5.1.16 22:40
@Chytrak píše:
I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší… 8) :mrgreen: ale tím bych to asi uzavřel ;)

Jasný, jseš divnej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.1.16 22:40
@Ginuš píše:
@Xiraxinek no neumím si představit, že bych spala s chlapem co s nim spí tchýně a nevěra i mimo rodinu je :D prostě hnus :palec: :palec:

S tim s tebou naprosto souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.1.16 22:41
@Ginuš píše: :cert: :cert: neneee měly bychom zakladatelku politovat, ona přece nechtěla a byla k tomu dohnána - tchýně jí prostě neměla zvát domů a tahat si dříví do lesa, může si za to sama a chudák zakladatelka teď neví co má dělat :?

To řikám furt, že ty tchýně jsou fuuuuuj :D :D :D Za chvíli z toho vyleze, že manžel nefunguje, ona nefunguje pro něj, tak si chudáci museli vypomoct a všichni máme tleskat, že to sfoukli v rámci „rodiny“ a ne někde s echt cizíma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:42
@Chytrak píše:
I když je fakt, že moje bývalá měla dost hezkou ségru, která byla od ní asi o 2roky mladší… 8) :mrgreen: ale tím bych to asi uzavřel ;)

no jeden můj ex chlap měl hezkého bráchu a oba jsme to asi cítili stejně a když nás jejich dcera nutila ať si dáváme pusinky - při hře na maminku a tatínka tak jsem jí vysvětlili že to nejde a tím to bylo uzavřené :nevim: :nevim: a taková to byla šance :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 22:42

Já už nestíhám reagovat, ale je tu bžunda, to zas jo :dance:

• Citovat
  • Upravit
23081
5.1.16 22:43
@Ginuš píše:
no jeden můj ex chlap měl hezkého bráchu a oba jsme to asi cítili stejně a když nás jejich dcera nutila ať si dáváme pusinky - při hře na maminku a tatínka tak jsem jí vysvětlili že to nejde a tím to bylo uzavřené :nevim: :nevim: a taková to byla šance :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blbá, fakt blbá! :D :D :D :D

(neurážím, ber to pls s nadhledem :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 22:44
@Xiraxinek píše:
To řikám furt, že ty tchýně jsou fuuuuuj :D :D :D Za chvíli z toho vyleze, že manžel nefunguje, ona nefunguje pro něj, tak si chudáci museli vypomoct a všichni máme tleskat, že to sfoukli v rámci „rodiny“ a ne někde s echt cizíma :D

je k tomu dohnali :? :think: no jestli takhle přemýšlí můj chlap :zed: od července máme zakázaný sex a jezdí k mým rodičům a volá si s mojí mámou 8o :? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí