Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
5.1.16 21:41
@medunka23 píše:
uááááá já při tý představě asi neusnu :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:? to je nás víc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
5.1.16 21:41
@krtek7489 píše:
Ce] @jjelena píše:
a přítel tchýně je co? :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Uplne cizi chlap! :zed:

Chápu. Vyspím se s dceřiným přítelem a všechno je OK protože je to pro nás obě cizí chlap.Moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 21:42
@Anna766 píše:
Chápu. Vyspím se s dceřiným přítelem a všechno je OK protože je to pro nás obě cizí chlap.Moc hezký.

ale pak si ještě vyřeš návštěvy jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.1.16 21:43
E] @Ginuš píše:
slovíčkařit se tady musí no :lol: :lol: :lol: bez toho to nejde :mrgreen:

Prosim te jake slovickaremi? Nejakej kamos tchyne je pro me uplne cizi chlap. Jestli mezi slovy tchan a pritel tchyne nevidis rozdil… tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 21:44
@krtek7489 píše:
Ce] @jjelena píše:
a přítel tchýně je co? :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Uplne cizi chlap! :zed:

sorry, ale to si děláš prd. l, že jo? Pokud si vážím tchýně, což chápu, že kolikrát nejde, ale uvažujme, že ano, tak je to edno, jestli přítel, manžel, prostě je to její partner. Ty budeš asi povedená stejně jako zakladaztelka :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7527
5.1.16 21:45
@Anna766 píše:
Chápu. Vyspím se s dceřiným přítelem a všechno je OK protože je to pro nás obě cizí chlap.Moc hezký.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se tu počůrám asi dneska
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.1.16 21:46
@krtek7489 píše:
E] @Ginuš píše:
Prosim te jake slovickaremi? Nejakej kamos tchyne je pro me uplne cizi chlap. Jestli mezi slovy tchan a pritel tchyne nevidis rozdil… tak :think:

no spíš nevidím rozdíl v tom vyspat se s tchánem a nebo s chlapem se kterým tchýně žije. Ano, sice to není otec přítele, ale žije s tchýní :nevim: a je to pro mě tchán a jezdím k nim na návštěvu. Napadlo mě jen srovnání nevlastního otce s dítětem, ale to ani psát nebudu. Prostě ten chlap má určitou roli v rodině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 21:46
@krtek7489 píše:
E] @Ginuš píše:
Prosim te jake slovickaremi? Nejakej kamos tchyne je pro me uplne cizi chlap. Jestli mezi slovy tchan a pritel tchyne nevidis rozdil… tak :think:

prostě ty by sis zaš. kala s kdekým bez ohledu, že ten chlap má partnerku, nebo že jeho partnerka je tvoje kámoška, Nerada to říkám, ale takovým, jako jseš ty, přeju jen to samé. Přítel, partner není kámoš, tvl!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
42775
5.1.16 21:47

@jjelena No si domů netahej žádnýho chlapa, děti nebudou vlastní… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.1.16 21:47

@Ginuš
to nemá smysl, tohle :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
5.1.16 21:48
@Ginuš píše:
@jjelena No si domů netahej žádnýho chlapa, děti nebudou vlastní… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

máš recht, to je na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
148977
5.1.16 21:51
@jjelena píše:
@Ginuš

Jen čekám až mi někdo vyčte že stejně jen závidím, to tu dnes ještě nepadlo. Nemaje tchá…ééé tchýně, tudíž ta si nemohla najít přítele a já nemám na koho zkoušet sílu svého sexepealu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: tak jasně a proto nechce chodit na návštěvy k cizímu chlapovi :lol:

Ano, uplne cizi chlap bez jakehokoliv pribuzenskeho pomeru jak ke me, tak k memu manzelovi a koneckoncu i k me tchyni. A jestli u ni treba prespava. Kazdopadne to, ze tam zakladatelka nechce chodit, jen potvrzuje to, ze to zas neni takovatakova zruda, jajakou z ni tady delate a ma jiste zabrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@jjelena píše:
@Ginuš

no můj chlap má naštěstí dospělé dcery, tak si mě hlídat nemusí, ale mít syny, tak jsou pro mě vlastně cizí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
5.1.16 21:53
@Anonymní píše:
Zakladatelka - on vypadá mladě a navíc, kam se na něj hrabe mladej kluk.

Ty jó, dnes samá dobrá témata i když tohle mi přijde vyloženě jako provokace trolla.
Pokud budu brát, že to co píše je pravda, tak jí ten dědula rajcuje asi víc než její chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí