Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem a ostatní
je zajimávé, že u jiných druhů zvířat se to moc neřeší. To jen ten pitomej člověk to má jinak. ![]()
@strýček sally píše:
@jdukolem a ostatní
je zajimávé, že u jiných druhů zvířat se to moc neřeší. To jen ten pitomej člověk to má jinak.
to je mnoho faktorů proč se to řeší a proč ne.. můžeš se na to podívat z hlediska peněz, morálky, zdraví, víry, zleží na tom co je ti právě blízké.. ![]()
za mě šuk je jen šuk a a tolik bych to neprožívala, ale jsou jisté okolnosti a věci, co se prostě nedělají..
@strýček sally píše:
@jdukolem a ostatní
je zajimávé, že u jiných druhů zvířat se to moc neřeší. To jen ten pitomej člověk to má jinak.
jak u kterých - co třeba labutě
a fakt mě neláká spát s tchánem a nebo potomkem ![]()
@strýček sally protože u zvířat se nezachraňují postižený mláďata a je zvláštní, že většina zvířat podvědomně na své příbuzné nevleze… kde bude tedy chyba
jooo už vím, tchán je vlastně cizí člověk, takže to je ok
![]()
@Ginuš píše:snít se může
ale pak se musí všichni hlídat
tak jako já mám už tři dny po sobě divoký sny nesmyslný a jelenice to ví
.. už jsem se vdávala za ženu, pak jsem bydlela u nějakýho muže a všude byla koťata a štěňata, na dnešek v noci jsem stěhovala s nějaký rytířem půdu
…a ted toto? No pěkně děkuju ![]()
@jdukolem píše:
tak jako já mám už tři dny po sobě divoký sny nesmyslný a jelenice to ví.. už jsem se vdávala za ženu, pak jsem bydlela u nějakýho muže a všude byla koťata a štěňata, na dnešek v noci jsem stěhovala s nějaký rytířem půdu
…a ted toto? No pěkně děkuju
dneska se poohlídneš po rodině
bála bych se usnout ![]()
@medunka23 píše:
@strýček sally protože u zvířat se nezachraňují postižený mláďata a je zvláštní, že většina zvířat podvědomně na své příbuzné nevleze… kde bude tedy chyba![]()
jooo už vím, tchán je vlastně cizí člověk, takže to je ok
![]()
![]()
![]()
tchán není tchán
![]()
@Ginuš píše:
dneska se poohlídneš po rodině![]()
![]()
![]()
bála bych se usnout
no právě ![]()
jedinej kdo je jakž takž je exšvagr a to už taky není vlastně příbuznej takže co ![]()
@Ginuš píše:
jak u kterých - co třeba labutěa fakt mě neláká spát s tchánem a nebo potomkem
Ginuš
že pujdeš spát za trest do sklepa
to NENÍ tchán!
@jdukolem píše:
no právě
jedinej kdo je jakž takž je exšvagr a to už taky není vlastně příbuznej takže co
@Anna766 píše:
Ginušže pujdeš spát za trest do sklepa
to NENÍ tchán!
@jdukolem píše:
tak jako já mám už tři dny po sobě divoký sny nesmyslný a jelenice to ví.. už jsem se vdávala za ženu, pak jsem bydlela u nějakýho muže a všude byla koťata a štěňata, na dnešek v noci jsem stěhovala s nějaký rytířem půdu
…a ted toto? No pěkně děkuju
jééé, promin, takhle jsem to s těmi sny nemyslela ![]()
@Ginuš píše:![]()
![]()
![]()
fakt jsem úplně slepicoidní
![]()
pardón
Opravdu jak děti ze školky, takhle tu diskuzi nezeseriózníme ![]()