Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
My ti to přejempříště poslechni dobré rady(s lopatou a nahoře bez)a bude chlapů habakuk
![]()
ty jo to je rada nad zlato ![]()
Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím!
Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy
![]()
@KatkaX píše:
Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím!Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy
![]()
já tě zklamu, ani jeden popis a ani obrázek - fňuk… zakladatelka zbaběle mlčí a tak se to tu zakecalo no ![]()
@jdukolem píše:
já tě zklamu, ani jeden popis a ani obrázek - fňuk… zakladatelka zbaběle mlčí a tak se to tu zakecalo no
Aha… no tak nic, zas mě někdo napálil
![]()
A naděje asi už není, co? Jste ji vystrašily, už nepustí ani chlup ![]()
@KatkaX píše:
Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím!Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy
![]()
Tak to zásadní jsi už zahlídla.Zakl.se nám odmlčela a zbytek diskutujících si uż jen kádrově ujasňoval jestli je tchynin přítel cizï člověk nebo ne.
@Anna766 píše:
Tak to zásadní jsi už zahlídla.Zakl.se nám odmlčela a zbytek diskutujících si uż jen kádrově ujasňoval jestli je tchynin přítel cizï člověk nebo ne.
@Anna766 píše:
My ti to přejempříště poslechni dobré rady(s lopatou a nahoře bez)a bude chlapů habakuk
![]()
Hele a náhodou to mělo být v montérkách a ty mám s laclem, ale jo, tak já příště zkusím někoho uhnat na tu lopatu
@Anna766 píše:
Děkuji za souhrn, tak to můžu jít klidně spát.
@KatkaX píše:
Aha… no tak nic, zas mě někdo napálil![]()
A naděje asi už není, co? Jste ji vystrašily, už nepustí ani chlup
nevystrašili..(byl tu i muž) ona nám vynadala že tchán stařík je v podstatě milionovej lepší než mladej a pak už nepřišla
béééé
@Anna766 píše:
Jelenka ví
Akorát nevím, jestli by nebylo, moc bouraček v ulici být nahoře bez ![]()
@KatkaX píše:
Děkuji za souhrn, tak to můžu jít klidně spát.
Ráda jsem posloužila. ![]()
Ty jseš potfora