Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
6.1.16 00:54
@Anna766 píše:
My ti to přejem :hug: příště poslechni dobré rady(s lopatou a nahoře bez)a bude chlapů habakuk :mavam: :*

Ty jseš potfora :cert:

• Citovat
  • Upravit
42775
6.1.16 00:54
@Anna766 píše:
My ti to přejem :hug: příště poslechni dobré rady(s lopatou a nahoře bez)a bude chlapů habakuk :mavam: :*

8o 8o ty jo to je rada nad zlato :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.1.16 00:55

Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím! :mrgreen: Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
6.1.16 00:56
@jjelena píše:
Ty jseš potfora :cert:
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
6.1.16 00:58
@Ginuš píše:

Jelenka ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.1.16 00:58
@KatkaX píše:
Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím! :mrgreen: Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy :cert: :mrgreen:

já tě zklamu, ani jeden popis a ani obrázek - fňuk… zakladatelka zbaběle mlčí a tak se to tu zakecalo no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.1.16 01:00
@jdukolem píše:
já tě zklamu, ani jeden popis a ani obrázek - fňuk… zakladatelka zbaběle mlčí a tak se to tu zakecalo no :oops:

Aha… no tak nic, zas mě někdo napálil :,( :,(
A naděje asi už není, co? Jste ji vystrašily, už nepustí ani chlup :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
6.1.16 01:01
@KatkaX píše:
Prosím Vás, diskusi jsem tak nějak popřeskakovala, tak jestli byste byla některá tak laskavá a odkázala mě na příslušnou stránku - nalezla jsem věk obou aktérů, pak ještě pochvalu, že kam se na staříka hrabe mladý kluk a jak tu někdo na začátku lákal, že budou detailní popisy (snad i fotky doufám…), tak to jsem zatím nenašla - pomozte mně, prosím! :mrgreen: Ať to nemusím dočítat celý, beztak tu plkáte o ničem, jak vždy :cert: :mrgreen:

Tak to zásadní jsi už zahlídla.Zakl.se nám odmlčela a zbytek diskutujících si uż jen kádrově ujasňoval jestli je tchynin přítel cizï člověk nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.16 01:03
@Anna766 píše:
Tak to zásadní jsi už zahlídla.Zakl.se nám odmlčela a zbytek diskutujících si uż jen kádrově ujasňoval jestli je tchynin přítel cizï člověk nebo ne.
:lol: :lol: :lol: noooo tak nějak. Zakladatelku nikdo nelitoval a tak už nepíše :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
@Anna766 píše:

Hele a náhodou to mělo být v montérkách a ty mám s laclem, ale jo, tak já příště zkusím někoho uhnat na tu lopatu

• Citovat
  • Upravit
3200
@Anna766 píše:
Tak to zásadní jsi už zahlídla.Zakl.se nám odmlčela a zbytek diskutujících si uż jen kádrově ujasňoval jestli je tchynin přítel cizï člověk nebo ne.

Děkuji za souhrn, tak to můžu jít klidně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@KatkaX píše:
Aha… no tak nic, zas mě někdo napálil :,( :,(
A naděje asi už není, co? Jste ji vystrašily, už nepustí ani chlup :cert:

nevystrašili..(byl tu i muž) ona nám vynadala že tchán stařík je v podstatě milionovej lepší než mladej a pak už nepřišla :nevim: béééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.16 01:05
@Ginuš píše:

Já jí rozumím

• Citovat
  • Upravit
jjelena
6.1.16 01:06
@Anna766 píše:
Jelenka ví ;)

Akorát nevím, jestli by nebylo, moc bouraček v ulici být nahoře bez :think:

• Citovat
  • Upravit
148995
6.1.16 01:06
@KatkaX píše:
Děkuji za souhrn, tak to můžu jít klidně spát.

Ráda jsem posloužila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria