Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
7.1.16 13:22
@jdukolem píše:
no jo ono samo :lol:
plnoletá seš? seš… čili ti muselo být jasné, že některé věci jsou tabu.. tak když už se neovládáš tak ason ted proboha drž pusu.. a nebo se rozved a začni s přítelem tchyně žít.. že ti muž a tchyně odpustí na to zapomen

už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.16 13:31
@pohledzdruhestrany píše:
už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní? :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: tak nějak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.16 13:47
@pohledzdruhestrany píše:
už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní? :mrgreen: :mrgreen:

jo.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.16 16:52
@Anonymní píše:
Rozhodně NE ublížila bys tím více lidem! Už to hlavně neopakujte:-D
:think: marně hledám v tomto příspěvku intimní sdělení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80173
7.1.16 16:56
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?

Jsi cvok? Co z toho budeš mít? ledaže bys chtěla, aby se s tchyní rozešel a zůstal s tebou. A jinak - zasloužila bys nakopat zadel a začala bych zepředu. No a ten chlap taky, i když hodně by záleželo na okolnostech. Ale stručně podle mého - oba jste pěkní parchanti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
2.2.16 23:42
@Ginuš píše:
no od zítra si hnezávislýchám a to ještě řekl, že až porodím, bude mamina na čas u nás :cert: :cert: :cert: přestává se mi to líbit a já naivka myslela, že mě chtějí pomoct :mrgreen:

Já už vážně smíchy hýkám. Chtěla jsem být nezávislý pozorovatel, ale to se nedá vydržet. Je to jak nějaká telenovela. Nakonec každej s každým a v závěru 1 velká šťastná rodina. Zakladatelka je buď veselá kopa, naivka, marťanka…nebo jen já žiju v jiným světě. Safra, že já nepřeřízla tchána s tchýní a šváru se švagrovou dokud jsme byli všichni v kondici a měli fajné kožní potahy. Někteří z nás už nemůžou a jsou jak baseti :P a ti mladší se mi nějak rozprchli. Tady jasně platí rčení co můžeš udělat dnes neodkládej na zítřek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.2.16 23:48
@3R píše:
Já už vážně smíchy hýkám. Chtěla jsem být nezávislý pozorovatel, ale to se nedá vydržet. Je to jak nějaká telenovela. Nakonec každej s každým a v závěru 1 velká šťastná rodina. Zakladatelka je buď veselá kopa, naivka, marťanka…nebo jen já žiju v jiným světě. Safra, že já nepřeřízla tchána s tchýní a šváru se švagrovou dokud jsme byli všichni v kondici a měli fajné kožní potahy. Někteří z nás už nemůžou a jsou jak baseti :P a ti mladší se mi nějak rozprchli. Tady jasně platí rčení co můžeš udělat dnes neodkládej na zítřek. :zed:
:lol: :lol: jo pozdě bycha honit :lol:. Prostě jsi zaváhala :?. CHlapa už teda k mamině pouštím méně a hlídám si je jestřábím okem :mrgreen:. Naštěstí mám bratra, ale ten má zas přítelkyni, tak musím hlídat i jí :cert: :lol: je to náročné, asi už nikdy nebudu chodit do práce, abych to uhlídala :lol: :lol: baset nebaset, nebuď slaboch - co je doma, to se počítá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148998
2.2.16 23:51
@Ginuš píše: :lol: :lol: jo pozdě bycha honit :lol:. Prostě jsi zaváhala :?. CHlapa už teda k mamině pouštím méně a hlídám si je jestřábím okem :mrgreen:. Naštěstí mám bratra, ale ten má zas přítelkyni, tak musím hlídat i jí :cert: :lol: je to náročné, asi už nikdy nebudu chodit do práce, abych to uhlídala :lol: :lol: baset nebaset, nebuď slaboch - co je doma, to se počítá :mrgreen:

Já blbec, proc jsem si pořizovala fenku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.2.16 23:53
@Anna766 píše:
Já blbec, proc jsem si pořizovala fenku. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: néééé jak jsi to mohla udělat :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148998
2.2.16 23:57
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: néééé jak jsi to mohla udělat :roll:

Protože. Jsem nedočkavec, pořidila jsem jí před touto diskuzí. Kdybych pořizovala po přečtení asi bych pořídila něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
2.2.16 23:58

@Anna766 holky bože můj, jsem na str 26 a už jsem musela smíchy 3× navštívit wc. Nerušte ať to dočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.2.16 23:58
@Anna766 píše:
Protože. Jsem nedočkavec, pořidila jsem jí před touto diskuzí. Kdybych pořizovala po přečtení asi bych pořídila něco jiného.

něco dvounohého :lol: :lol: :lol: :lol: teda třínohého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148998
2.2.16 23:59
@Ginuš píše:
něco dvounohého :lol: :lol: :lol: :lol:

Tchyni.Tu totiž nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.2.16 00:02
@Anna766 píše:
Tchyni.Tu totiž nemám.

aha, no já tam ještě editovala něco třínohého, ale když teda chceš tchýni, tak holt tchýni :mrgreen:. Ti to vymlouvat nebudu a nebylo by lepší tchána :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148998
3.2.16 00:06
@Ginuš píše:
aha, no já tam ještě editovala něco třínohého, ale když teda chceš tchýni, tak holt tchýni :mrgreen:. Ti to vymlouvat nebudu a nebylo by lepší tchána :think:

Nepochopila :jazyk: tchyně si pořídí sexy přítele a já si ho budu pučovat. Prat a vařit už mu bude ta tchyně. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí