Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
no jo ono samo
plnoletá seš? seš… čili ti muselo být jasné, že některé věci jsou tabu.. tak když už se neovládáš tak ason ted proboha drž pusu.. a nebo se rozved a začni s přítelem tchyně žít.. že ti muž a tchyně odpustí na to zapomen
už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní?
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní?![]()
@pohledzdruhestrany píše:
už je to časově out, ale nedalo mi to - jako když neudrží u sebe dolní pysky, tak ať aspoň drží ty horní?![]()
jo.. ![]()
@Anonymní píše:
Rozhodně NE ublížila bys tím více lidem! Už to hlavně neopakujte:-D
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?
Jsi cvok? Co z toho budeš mít? ledaže bys chtěla, aby se s tchyní rozešel a zůstal s tebou. A jinak - zasloužila bys nakopat zadel a začala bych zepředu. No a ten chlap taky, i když hodně by záleželo na okolnostech. Ale stručně podle mého - oba jste pěkní parchanti.
@Ginuš píše:
no od zítra si hnezávislýchám a to ještě řekl, že až porodím, bude mamina na čas u nás![]()
![]()
přestává se mi to líbit a já naivka myslela, že mě chtějí pomoct
Já už vážně smíchy hýkám. Chtěla jsem být nezávislý pozorovatel, ale to se nedá vydržet. Je to jak nějaká telenovela. Nakonec každej s každým a v závěru 1 velká šťastná rodina. Zakladatelka je buď veselá kopa, naivka, marťanka…nebo jen já žiju v jiným světě. Safra, že já nepřeřízla tchána s tchýní a šváru se švagrovou dokud jsme byli všichni v kondici a měli fajné kožní potahy. Někteří z nás už nemůžou a jsou jak baseti
a ti mladší se mi nějak rozprchli. Tady jasně platí rčení co můžeš udělat dnes neodkládej na zítřek. ![]()
@3R píše:
Já už vážně smíchy hýkám. Chtěla jsem být nezávislý pozorovatel, ale to se nedá vydržet. Je to jak nějaká telenovela. Nakonec každej s každým a v závěru 1 velká šťastná rodina. Zakladatelka je buď veselá kopa, naivka, marťanka…nebo jen já žiju v jiným světě. Safra, že já nepřeřízla tchána s tchýní a šváru se švagrovou dokud jsme byli všichni v kondici a měli fajné kožní potahy. Někteří z nás už nemůžou a jsou jak basetia ti mladší se mi nějak rozprchli. Tady jasně platí rčení co můžeš udělat dnes neodkládej na zítřek.
@Ginuš píše:![]()
jo pozdě bycha honit
. Prostě jsi zaváhala
. CHlapa už teda k mamině pouštím méně a hlídám si je jestřábím okem
. Naštěstí mám bratra, ale ten má zas přítelkyni, tak musím hlídat i jí
![]()
je to náročné, asi už nikdy nebudu chodit do práce, abych to uhlídala
![]()
baset nebaset, nebuď slaboch - co je doma, to se počítá
Já blbec, proc jsem si pořizovala fenku. ![]()
@Ginuš píše:![]()
![]()
![]()
néééé jak jsi to mohla udělat
Protože. Jsem nedočkavec, pořidila jsem jí před touto diskuzí. Kdybych pořizovala po přečtení asi bych pořídila něco jiného.
@Anna766 holky bože můj, jsem na str 26 a už jsem musela smíchy 3× navštívit wc. Nerušte ať to dočtu.
@Anna766 píše:
Protože. Jsem nedočkavec, pořidila jsem jí před touto diskuzí. Kdybych pořizovala po přečtení asi bych pořídila něco jiného.
něco dvounohého
teda třínohého ![]()
@Anna766 píše:
Tchyni.Tu totiž nemám.
aha, no já tam ještě editovala něco třínohého, ale když teda chceš tchýni, tak holt tchýni
. Ti to vymlouvat nebudu a nebylo by lepší tchána ![]()
@Ginuš píše:
aha, no já tam ještě editovala něco třínohého, ale když teda chceš tchýni, tak holt tchýni. Ti to vymlouvat nebudu a nebylo by lepší tchána
Nepochopila
tchyně si pořídí sexy přítele a já si ho budu pučovat. Prat a vařit už mu bude ta tchyně. ![]()