Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medunka23 píše:
jo, jako upřímně od tý doby co jsem na rodičáku, tak si myslím, že na těch sociálkách zaměstnávají buď roboty co si neumí spojit jedna plus jedna, nebo lidi z pomocných škol a v červenci mě to čeká znova![]()
už teď jsem ztoho vyřízená
no jsem na to zvědavá, jak to bude u nás, když jsou tak aktivní na kontroly, tak snad umí i to ostatní ![]()
@Xiraxinek píše:
Když si vzpomenu, kdo tam bydlel, tak to mu fakt nezávidim
tak je to rodina, když musíš, tak musíš
![]()
@Ginuš píše:
tak je to rodina, když musíš, tak musíš![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm hmm, rodinu si člověk nevybírá, to je fakt, lepší jak cizí
![]()
@Xiraxinek píše:
Hmm hmm, rodinu si člověk nevybírá, to je fakt, lepší jak cizí![]()
![]()
Milé dámy, usínám, takže se loučím. Krásné sny klidně o příbuzných mužích, ale zůstaňte jen u těch snů.
![]()
@jjelena píše:
Milé dámy, usínám, takže se loučím. Krásné sny klidně o příbuzných mužích, ale zůstaňte jen u těch snů.![]()
![]()
![]()
@jjelena píše:
Milé dámy, usínám, takže se loučím. Krásné sny klidně o příbuzných mužích, ale zůstaňte jen u těch snů.![]()
![]()
![]()
Dobrouuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
@jjelena píše:
![]()
![]()
@Ginuš píše:![]()
![]()
rodinné oslavy pro mě budou peklo
@Ginuš píše:Žádný takový, dary poslat PPL. Příležitost dělá zloděje![]()
![]()
rodinné oslavy pro mě budou peklo
@jjelena píše:
to se pozná, že jseš chytrak
Přesně tak, chodím tady trousit osvětu svou chytrostí
![]()
@medunka23 píše:![]()
no já už nemám ani tchána ani tchyni bohužel, ale obávám se že pokud bych se na ně při nějaké rodinné sešlosti podívala, tak bych byla nesvá, vždycky by se mi vybavila tahle diskuze
@jjelena píše:
![]()
![]()
@Xiraxinek píše: Žádný takový, dary poslat PPL. Příležitost dělá zloděje