Vyspala jsem se tchýniným přítelem, mám se přiznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.16 16:48

A nic si z toho nedelej, tohle se stava.Moje kamoska se vyspala se svym tchanem mesic po svatbe. Je to uz 9let a jakoby se to nestalo.Ona to vypustila z hlavy a vsichni si ziji spokojene.

Nechapu proc to tady nekomu muze pripadat jako fake, kdyz je to sice mimoradna zalezitost, ale v dnesni dobe ne nenormalni.

• Citovat
  • Upravit
69235
5.1.16 16:49

To znáte? Šuká máma se synem a máme říká: Šukáš jako táta. A syn odpoví: Já vím, ségra taky říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
5.1.16 16:50
@Anonymní píše:
A nic si z toho nedelej, tohle se stava.Moje kamoska se vyspala se svym tchanem mesic po svatbe. Je to uz 9let a jakoby se to nestalo.Ona to vypustila z hlavy a vsichni si ziji spokojene.Nechapu proc to tady nekomu muze pripadat jako fake, kdyz je to sice mimoradna zalezitost, ale v dnesni dobe ne nenormalni.

8o 8o 8o a tak to vykládá kamarádkám jo :mrgreen: no to je něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.1.16 16:50
@Anonymní píše:
A nic si z toho nedelej, tohle se stava.Moje kamoska se vyspala se svym tchanem mesic po svatbe. Je to uz 9let a jakoby se to nestalo.Ona to vypustila z hlavy a vsichni si ziji spokojene.Nechapu proc to tady nekomu muze pripadat jako fake, kdyz je to sice mimoradna zalezitost, ale v dnesni dobe ne nenormalni.

v dnešní době ne nenormální 8o tys asi taky spadla z višně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
5.1.16 16:51
@terinka4444 píše:
To znáte? Šuká máma se synem a máme říká: Šukáš jako táta. A syn odpoví: Já vím, ségra taky říkala.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.1.16 16:51
@Anonymní píše:Nechapu proc to tady nekomu muze pripadat jako fake, kdyz je to sice mimoradna zalezitost, ale v dnesni dobe ne nenormalni.

a nejen v dnesni dobe. akorat dneska je internet… driv by se to v novinach clovek nedocetl. teda pokud to zrovna neskoncilo rodinnou tragedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 16:52
@terinka4444 píše:

8o :lol: :lol: :lol: já ne… sodoma 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
5.1.16 16:52

@terinka4444 Já znám taky paní co měla se svým tchánem dceru. Prasklo to. Není to tedy úplně dnešní doba, holka je ročník 88.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 16:54
@Anonymní píše:

omyl mezi normálními lidmi to běžné není, dokonce je to pro ně mimo hranici morálky.. představ si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.1.16 16:54
@terinka4444 píše:
v dnešní době ne nenormální 8o tys asi taky spadla z višně.

normalni ne. to bylo spatne zvolene slovo. ale zas taky ne nemozne.
moje spoluzacka na stredni se vyspala s pritelem sve matky, ktery s nima bydlel :roll: do te doby mi prisla docela „normalni“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 16:55
@boball píše:
@terinka4444 Já znám taky paní co měla se svým tchánem dceru. Prasklo to. Není to tedy úplně dnešní doba, holka je ročník 88.

ale tak, to že se něco stává neznamená že je to normální ve smyslu běžné a v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
5.1.16 16:55

@jdukolem Já netvrdím, že je to normální, ale bude toho asi víc než si člověk dokáže představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.1.16 16:57
@Anonymní píše:
Vyspala jsem se s tchýniným přítelem a ted je mi před ní a jím trapně. Hlodá mě svědomí. Mám se přiznat?

no to jsou ale hodně blízké vztahy, ted by jsi mohla ještě otěhotnět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 16:57
@boball píše:
@jdukolem Já netvrdím, že je to normální, ale bude toho asi víc než si člověk dokáže představit.

8o :roll: člověče já raději asi nechci vědět kolik :nevim:…pořád chci zůstat naivní a věřit, že některé věci se prostě nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
5.1.16 16:58
@blabla123 píše:
@RoseK Doufám, že je to fake :-)

Nedoufej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek