Co teď s manželstvím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80011
6.1.16 19:00
@Scarabeuss píše:
Presne tak to hodne zenskych ma, kdyz se k nim nekdo chova slusne, tak to jen vyuzivaj, ale nepritahuje je to. Ale kdyz je nekdo sprostej, podvadi je, mlati, tak to je vonco. To je borec a alfa. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.1.16 19:01
@Scarabeuss píše:
Presne tak to hodne zenskych ma, kdyz se k nim nekdo chova slusne, tak to jen vyuzivaj, ale nepritahuje je to. Ale kdyz je nekdo sprostej, podvadi je, mlati, tak to je vonco. To je borec a alfa. :mrgreen:

Nebo též pocit „dobývání“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 19:03

@blabla123 ja ho milovala ptz jsem doufala ze to casem s nim bude lepsi.lec letama prisla unava matrose..u me…abych ja furt dodavala energii a druhej ne to utaha…zmena prisla pozde. Mela jsem na nej jecet a ne byt taktni a slusna, treba by me zacal vnimat driv..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 19:04

Fakt nepotrebuju aby na me nekdo byl hnusnej. Zazila jsem kdysi vztah s domacim nasilim a dost me to poznamenalo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 19:06

Fakt nepotrebuju aby na me nekdo byl hnusnej. Zazila jsem kdysi vztah s domacim nasilim a dost me to poznamenalo..

• Citovat
  • Upravit
108
6.1.16 19:07
@Anonymní píše:

Nemyslím, že na Tebe chce být někdo hnusný, ale popsala si něco, po čem tady spousta žen touží - aby se chlap zlepšil. Ty jsi toho docílila a zdá se, že nejsi dostatečně pokorná. Chápu, že to někoho dráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 19:13
@Nikita Niki píše:
Nemyslím, že na Tebe chce být někdo hnusný, ale popsala si něco, po čem tady spousta žen touží - aby se chlap zlepšil. Ty jsi toho docílila a zdá se, že nejsi dostatečně pokorná. Chápu, že to někoho dráždí.

Anonym - ne zaklatelka. Není to o pokoře. Zakladatelka si manžela ještě váží, to je fajn. Mám to stejný, ale já si ho už nevážím… Je z něj super manžel, ale vrátit se to nedá… Využívej co jde, dělej si svoje, třeba časem někoho potkáš (já v to doufám)…

• Citovat
  • Upravit
3977
6.1.16 19:15
@Anonymní píše:
Anonym - ne zaklatelka. Není to o pokoře. Zakladatelka si manžela ještě váží, to je fajn. Mám to stejný, ale já si ho už nevážím… Je z něj super manžel, ale vrátit se to nedá… Využívej co jde, dělej si svoje, třeba časem někoho potkáš (já v to doufám)…

Má ho využít a pak zahodit? Ty jsi pěkná s…ě a už se na tebe vaří voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.1.16 19:17
@Anonymní píše:

Omlouvám se za záměnu! Nejspíš nechápu oxymoron - je to super manžel, ALE nevážím si ho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.1.16 19:23
@Anonymní píše:

já todle nechápu. proč někdo nedokáže ukončit vztah a pak hledat někoho dalšího. proč musí nejdřív zalepit místo vedle sebe, mít svý jistý a pak tu starou jistu poslat do prd.ele. Tak bud to s ním jde, tak s nim zůstanu nebo nejde, pak to ukončím. bez ohledu na to jestli mám náhradníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 19:25

@Nikita Niki pudovy veci jako laska se nedaj naordinovat…zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 19:26
@jipo píše:
Má ho využít a pak zahodit? Ty jsi pěkná s…ě a už se na tebe vaří voda.

nesuď když neznáš celý příběh, nic není černobílý… má mít ráda sama sebe a dělat vše proto, aby byla šťastná… nemá ztrácet naději, že jednou bude žít s tím pravým…

• Citovat
  • Upravit
3977
6.1.16 19:27
@Anonymní píše:
nesuď když neznáš celý příběh, nic není černobílý… má mít ráda sama sebe a dělat vše proto, aby byla šťastná… nemá ztrácet naději, že jednou bude žít s tím pravým…

Ale ať si žije s kým chce. Sprosté je využívat partnera, když vím, že s ním nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.1.16 19:34
@Nafrněná píše:
Zdar :mrgreen:
:mrgreen: Taky jsem tam skončila :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
80011
6.1.16 20:56
@Anonymní píše:

To je pěkný, ale upřímně co vlastně chcete ženský? Jakého chlapa hledáte? Když se chlap snaží málo, tak je potřeba ho dotlačit, aby se snažil víc, anebo vyrazit z baráku, jo? A když je supermanžel, tak je taky na houby a je potřeba hledat jiného? Nechápu. Asi potřebujete doma chlapa, kterej se s váma moc nemazlí. Semtam postavit do latě, občas nějakou natáhnout a v mezidobí být slušnej a budete z něj hotové nebo jak? Chudáci dnešní chlapi, co si mají vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí