Už nevím, zda jsem normální

Anonymní
6.1.16 12:20

Už nevím,zda jsem normální

Ahoj všichni, předem se moc omlouvám za anonym, chodí sem moje rodina a já bych nerada, aby všichni řešili, co mě trápí.
Popíšu, co mě trápí. Mám manžela, oba 45let. Dvě dospělé děti, obě studují mimo město, přes týden jsou pryč. Manžel jse velice hodný, pozorný, doma mi pomáhá a vždy pomáhal. O děti se vždy staral výborně, hodně se jim věnoval. Je veliký sportovec a tady je problém. Skoro každý den je někde za sportem…kolo, běh, běžky, plavání, fotbal…přes léto občas o víkendu závody. Vždy je pryč tak hodinu, max. hodinu a půl. Do hospody nechodí. Pouze sport. A mně to vadí. Chtěla bych, aby byl doma.Ale…pracujeme spolu, jsme spolu od rána v práci, přijdeme společně domů…a on tímto argumentuje. Že přeci když odejde na hodinu, že se nic neděje. Já taky chodím cvičit, běhat…ale tak 3× až 4× týdně, ne každý den. Když byli děti malé, tak se omezoval, nechodil často. Ale teď si to vynahrazuje. Dohadujeme se kvůli tomu, on nechápe, proč mi to vadí…a já to vlastně ani neumím pořádně definovat. Vadí…přitom když odejde, tak mám pocit, že si i odpočinu. Ale nemůžu si pomoct.Moc prosím o nezaujatý názor, zda jsem normální. Byla bych moc ráda i za názory mužů. Moc děkuju!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
6.1.16 12:22

Nebuď blázen a buď šťastná za to co máš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35772
6.1.16 12:23

Proč ti vádí, ze má koníčky? To neumís být ani chvíli sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
6.1.16 12:25

Ty bláho, ideální manželství si myslím 8) Rozhodně ho neomezuj, nebylo by to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
6.1.16 12:25

Však je doma potom. Co bys chtěla. Já taky hodně sportuji a to s malym dítětem a taky mizím na hodinu až dvě i šestkrát týdně. Od jara do podzimu závody… ještě že mám zlatého manžela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.1.16 12:26

Vadí ti to? Chtěla bys nejraději být s manželem 24h denně? Žárlíš na jeho koníčky? Napadá mě jediná rada, najdi si své koníčky, které tě pohltí.
Normální to není.. nemůžeš si přivlastnit manžela na 24/7. Co by za takového chlapa kde kdo dal. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Pokud spolu pracujete, tak myslím, že hod. za den je pro vás oba vzpruha být sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

A co kdyby sis našla také nějaký koníček? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.1.16 12:27

A já bych řekla, že normální je tvůj muž. O to víc, jestliže spolu i pracujete. Když je pryč, tak si udělej něco svého, nebo jdi také za svým koníčkem, za kamrádkou. Prostě se nauč být také chvíli sama bez manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
6.1.16 12:29

Taky nechápu, co Ti vadí. A nepřijde mi normální, že dospělá žena nevydrží bez manžela 2hodiny denně apod. Myslím, že máš nějaký problém, který na Tebe ´tuká, když manžel odejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 12:30

Neblázni :) Chlap (vlastně nejen chlap:) potřebuje určitý pocit volnosti a když bude mít pocit, že mu ho žena nedopřává, tak začne na just vyvádět. Jak jsi sama řekla, nechodí do hospody, ani za kamarády a už vůbec ne za ženskou. Jste spolu pořád, tak mu tu hodinku denně nechej pro sebe. Byla by si radši, kdyby na tu hodinu neodešel, ty si ho měla doma, ale on by byl naštvaný? A takhle by se to v něm chvilku střádalo a pak by bouchnul. Mohlo by se pak lehce stát, že ho doma přestaneš vídat úplně. Tebe by bavilo, kdyby ti chlap doma dělal scény kvůli tvému koníčků?

• Citovat
  • Upravit
33155

Děti máš pryč, manžel má koníčky..
co takhle nějakého domácího mazlíčka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185

Já to taky moc nechápu, proč ti to vadí. Hoďka a půl je nic, to bych byla i ráda, že si od něj odpočinu, když bych s ním byla celý den :) trávíte čas i spolu? Jako myslím to tak, jestli máte chvíle, nebo podnikáte něco, při čem se věnujete jeden druhému? Večeře, výlety, doma chvilka u vína, nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011

Vyčítat dospělému člověku, že si jde každý den na hodinku za svým koníčkem, to je hodně zvláštní.

Dej si pozor, aby to manžela jednou neomrzelo… být uvázaný jako pes u boudy a poslouchat výčitky, to není zrovna způsob, kterým by dospělý chlap chtěl trávit zbytek života poté, co mu odrostly děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.1.16 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, předem se moc omlouvám za anonym, chodí sem moje rodina a já bych nerada, aby všichni řešili, co mě trápí.
Popíšu, co mě trápí. Mám manžela, oba 45let. Dvě dospělé děti, obě studují mimo město, přes týden jsou pryč. Manžel jse velice hodný, pozorný, doma mi pomáhá a vždy pomáhal. O děti se vždy staral výborně, hodně se jim věnoval. Je veliký sportovec a tady je problém. Skoro každý den je někde za sportem…kolo, běh, běžky, plavání, fotbal…přes léto občas o víkendu závody. Vždy je pryč tak hodinu, max. hodinu a půl. Do hospody nechodí. Pouze sport. A mně to vadí. Chtěla bych, aby byl doma.Ale…pracujeme spolu, jsme spolu od rána v práci, přijdeme společně domů…a on tímto argumentuje. Že přeci když odejde na hodinu, že se nic neděje. Já taky chodím cvičit, běhat…ale tak 3× až 4× týdně, ne každý den. Když byli děti malé, tak se omezoval, nechodil často. Ale teď si to vynahrazuje. Dohadujeme se kvůli tomu, on nechápe, proč mi to vadí…a já to vlastně ani neumím pořádně definovat. Vadí…přitom když odejde, tak mám pocit, že si i odpočinu. Ale nemůžu si pomoct.Moc prosím o nezaujatý názor, zda jsem normální. Byla bych moc ráda i za názory mužů. Moc děkuju!

tobě vadí, že denně odejde na hodinu pryč? No tak na to je jednoduché řešení… běž na tu hodinu zase za svými zájmy… děti jsou mimo dům, jak píšeš, takže potřebuješ, aby ti i tu hodinu dělal společnost? Co kdyby pracoval jinde a denně by strávil třeba dvě hodiny dojížděním? To by ti nevadilo? Kdyby přijel každý den o hodinu později? Nebo bys raději, aby chodil třikrát týdně na celý večer na pivo? Na co ho vlastně potřebuješ? Protože se neumíš sama nějak zabavit? Nemáš co dělat, tak chceš manžela po ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí