Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Že by ti vadilo, že nejsi pro chlapa v životě to nejdůležitější? On má sport a přes to nejede vlak.
Zakladatelka
V tom si myslím, že to není…fakt asi ne…
@Mar__tanka1983 píše:
Nebojíš se třeba, že v rámci toho sportu objeví jinou (mladší) a že odejde (když už ho doma „nedrží“ děti)? Že by v tom byla „jen“ klasická žárlivost?A pokud by šlo o to, že nemáš do čeho píchnout a o koho pečovat, co třeba pes? Budeš se mít o koho starat, budeš s ním chodit ven, třeba na závody/agility a pod. Budeš mít zážitky, nové přátele třeba, atd.
Zakladatelka
Pes mě taky napadnul, asi časem…asi určitě,,, ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka…no…taky mi tohle problesklo..ale nejde o klasickou žárlivost, že by někoho potkal…Mně to vadí i když vím, že je sám…nebo s kamarádem, to je jedno…
Co si má co trajdat bez tebe viď? ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka…no…taky mi tohle problesklo..ale nejde o klasickou žárlivost, že by někoho potkal…Mně to vadí i když vím, že je sám…nebo s kamarádem, to je jedno…
ano potřebuješ mít pod kontrolou jeho čas, jeho dech, jeho myšlenky? vadí ti že je spokojený sám se sebou a ne skrz tebe?
@jdukolem píše:
ano potřebuješ mít pod kontrolou jeho čas, jeho dech, jeho myšlenky? vadí ti že je spokojený sám se sebou a ne skrz tebe?
@jdukolem píše:
Zakladatelka
No…nevím…vážně nevím…možná..? Mám v sobě zmatek…
Zakladatelko, podobně to měla moje mamka, když jsme se odstehovali. Neměla se o koho starat. U ní pomohlo, že si pořídila psa, bordelku. Začali spolu trénovat agility. Je to koníček a zároveň má někoho kdo jí potřebuje. Není teď tak zavislá na tátovi.
@Anonymní píše:
Zakladatelka
No…nevím…vážně nevím…možná..? Mám v sobě zmatek…
nechtěla by sis promluvit s nějakým psychologem? Já nemyslím, že bys na tom byla tak, aby ses musela léčit nebo terapii, ale spíš jde o to, jestli by ti rozhovor nepomohl nějak urovnat myšlenky..
Příspěvek upraven 06.01.16 v 14:34
@Netopirek píše:
Zakladatelko, podobně to měla moje mamka, když jsme se odstehovali. Neměla se o koho starat. U ní pomohlo, že si pořídila psa, bordelku. Začali spolu trénovat agility. Je to koníček a zároveň má někoho kdo jí potřebuje. Není teď tak zavislá na tátovi.
Zakladatelka
Moc děkuju, ale já to měla stejně vždycky…i když jsme ještě neměli děti, s dětma, i teď…to nenastalo po odchodu dětí. Ale děkuju moc!
@jdukolem píše:
nechtěla by sis promluvit s nějakým psychologem? Já nemyslím, že bys na tom byla tak, aby ses musela léčit nebo terapii, ale spíš jde o to, jestli by ti rozovor nepomohl nějak urovnat myšlenky..
Zakladatelka
Ano, uvažuju o tom…vážně by to asi bylo nejlepší…děkuju moc! ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Ano, uvažuju o tom…vážně by to asi bylo nejlepší…děkuju moc!
Na psychologa se vykašli, to je sexuální frustrace, najdi si mladýho milence a manžel ať si běhá, jezdí, co hrdlo ráčí.
@Hanney píše:
Na psychologa se vykašli, to je sexuální frustrace, najdi si mladýho milence a manžel ať si běhá, jezdí, co hrdlo ráčí.
Zakladatelka
..tak teda joooo, díky…co tady řeším… ![]()
@Hanney píše:
aniž bych chtěla nějak nabádat právě k milenci jako @Hanney ![]()
zakladatelko.. jak jste na tom se sexem? je to dobrý postřeh s to frustrací
No máš naději, že si to u sebe uvědomuješ natolik, že se zeptáš. Kolik je ženskejch, který chlapa dusej a ani je nenapadne, že by neměly pravdu na sto procent.
Takový to - kdyby mne miloval, tak nepůjde běhat ale bude sedět se mnou doma, haha - imho chytrá ženská se snaží aby se k ní chlap rád vracel.
Tak ať to dobře dopadne ![]()