Už nevím, zda jsem normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
6.1.16 14:51
@Hanney píše:
Na psychologa se vykašli, to je sexuální frustrace, najdi si mladýho milence a manžel ať si běhá, jezdí, co hrdlo ráčí.

aniž bych chtěla nějak nabádat právě k milenci jako @Hanney :P
:P zakladatelko.. jak jste na tom se sexem? je to dobrý postřeh s tou frustrací :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 14:52
@jdukolem píše:
aniž bych chtěla nějak nabádat právě k milenci jako @Hanney :P :P zakladatelko.. jak jste na tom se sexem? je to dobrý postřeh s to frustrací

Zakladatelka
V sexu úplně fajn, to s tím vážně nemá nic společnýho. V sexu nám to klape snad i líp, než dřív…naštěstí. Děkuju!

• Citovat
  • Upravit
49159
6.1.16 14:55
@Anonymní píše:
Zakladatelka
V sexu úplně fajn, to s tím vážně nemá nic společnýho. V sexu nám to klape snad i líp, než dřív…naštěstí. Děkuju!

dobře, pak ten rozhovor s někým kdo ti to pomůže srovnat v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 14:56
@jdukolem píše:
dobře, pak ten rozhovor s někým kdo ti to pomůže srovnat v hlavě

Zakladatelka
Asi ano, udělám to…nic ztratit nemůžu, proč ne…děkuju moc!!!

• Citovat
  • Upravit
49159
6.1.16 15:02
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Asi ano, udělám to…nic ztratit nemůžu, proč ne…děkuju moc!!!

neděkuj a gůgli :) jsou tam šílené objednací lhůty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 15:04
@jdukolem píše:
neděkuj a gůgli :) jsou tam šílené objednací lhůty

Zakladatelka…jdu gůglit :lol:

• Citovat
  • Upravit
49159
6.1.16 15:04
@Anonymní píše:
Zakladatelka…jdu gůglit :lol:
:mrgreen: hodná :lol: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 15:06
@jdukolem píše: :mrgreen: hodná :lol: :kytka:

Zakladatelka
:D :mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 15:18

Nečetla jsem všechno, ale přikláním se k tomu, že ti vadí, že je někde spokojený bez tebe. Že dělá něco, co ho baví a tebe k tomu nepotřebuje. Obyčejná žárlivost? :think:

Já bych hrozně chtěla chlapa, který by denně chodil na hodinku sportovat. A to máme malé děti, i přesto bych byla ráda, kdyby odešel za pohybem, protože ten můj zase furt sedí na zadku, má asi 140 kilo měkkého třepotavého sádla, je to hrozný pohled :nevim:

Anonymně, nechci ho pomlouvat veřejně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 15:24
@Anonymní píše:
Nečetla jsem všechno, ale přikláním se k tomu, že ti vadí, že je někde spokojený bez tebe. Že dělá něco, co ho baví a tebe k tomu nepotřebuje. Obyčejná žárlivost? :think:

Já bych hrozně chtěla chlapa, který by denně chodil na hodinku sportovat. A to máme malé děti, i přesto bych byla ráda, kdyby odešel za pohybem, protože ten můj zase furt sedí na zadku, má asi 140 kilo měkkého třepotavého sádla, je to hrozný pohled :nevim:

Anonymně, nechci ho pomlouvat veřejně..

Zakladatelka
Já tomu nerozumím, co mi vlastně vadí…
Tak zkuste začíz sportovat spolu, třeba bude rád s tebou něco dělat, držím palce! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.16 15:44
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Já tomu nerozumím, co mi vlastně vadí…
Tak zkuste začíz sportovat spolu, třeba bude rád s tebou něco dělat, držím palce! :hug:

Čtyři malé děti a žádné hlídání, takže spolu to nehrozí, ale on by stejně nešel, on pohyb vyloženě nenávidí :nevim: Sedavé povolání, všude jen autem a jediným koníčkem je jídlo.
Fakt jsi na tom stokrát líp!

Být tebou, strávím ty dvě hodinky s knížkou, po nákupech, nebo si zajdi na bazén, do sauny… já bych hned věděla, kam jít :D

• Citovat
  • Upravit
437
6.1.16 16:05
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Přesně tak, když nejde, ke doma, ale otrávený. Nedává to najevo, ale já to poznám. Já se taky nechápu, proč to chci..jsem divná…

Tak si zkus představit, že žádného partnera nemáš a nebudeš sama hodinu denně, ale celý den, týden, roky. Pak snad tu hodinu sama nějak přežiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
6.1.16 19:20
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Perfektní rada, děkuju. Vím, že kdybych tohle dokázala, on se vrátil a já bych se s úsměvem a mile zeptala, jaký měl čas, to by omdlel :lol: Asi to vážně zkusím, to bude koukat…ale jestli to dokážu :zed:

Tos něco takového ještě nikdy neudělala, jo? 8o A jak to vlastně u vás vypadá, když se vrátí? Rozhodně něco takového udělej. Jestli to dokážeš, no, proč máš vlastně z něčeho takového obavy? V tom vidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
6.1.16 22:44

U nás doma je to podobně, můj chlap je denně minimálně na 1,5h v posilovně (i o víkendech), jen s tím rozdílem, že máme malé dítě a další čekáme. Nepracujeme spolu. Chodil takto i v době, kdy byl malej novorozeně. Myslím, že ten prostor pro sebe potřebuje a já mu ho neberu, dopřávám - je pak i klidnější, spokojenější, no a když někdy zavelim, je krásně, dnes bude celodenní výlet, na posilovnu nejspíš nezbude čas, musí to akceptovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
12.1.16 01:41
@mismurka píše:
Myslím, že ten prostor pro sebe potřebuje a já mu ho neberu, dopřávám - je pak i klidnější, spokojenější, no a když někdy zavelim, je krásně, dnes bude celodenní výlet, na posilovnu nejspíš nezbude čas, musí to akceptovat :P

:potlesk:… a protože ho jindy neomezuješ, nedělá mu to určitě sebemenší problém.

To je moc hezké a přesně o tom to je. Když člověk (ať chlap nebo ženská) dostane - bez výčitek, jako samozřejmost, protože on/a je prostě důležitý/á - nějakou tu chvíli jen pro sebe, všechno ostatní jde líp, klidněji a přirozeněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí