Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
AhojRadeji anonymne, chodi sem rodina a pratele. Holky, taky mate rady anal? Nebo kdyz vas pritel bere zezadu a strci vam prst do zadku?
Doufam, ze nejsem jedina s touto uchylkou
I já. ![]()
Anonymní V.
Gratuluju a dál? Máš potřebu to sdělovat světu? Dej si to na fíbíčko.. ![]()
@Lejaa A co jako? Vadi ti, ze se tady na to ptam? Tak sem nepis ne, kdyz te to tak irituje
JEDNODUCHY..
Ne je mi to fuk, dej si tam třeba banán.. Spíš nechápu, proč máš potřebu to řešit veřejně?;) Tak si užívej, když se ti to tak líbí.. A pokud se chceš bavit o zvrhlostech, tak běž na příslušné stránky..;)
@Lejaa Heled asi takhle. jsem normalni holka, co to ma proste rada trosku jinak nez ty. Pokud ti to vadi co tady pisu, tak to necti a bude ti faine…A pro tvou informaci…ano, mila sestro, i takovy temata se tady resej ![]()
@Anonymní píše:
@Lejaa Heled asi takhle. jsem normalni holka, co to ma proste rada trosku jinak nez ty. Pokud ti to vadi co tady pisu, tak to necti a bude ti faine…A pro tvou informaci…ano, mila sestro, i takovy temata se tady resej
Opravdu nechápu, kde bereš jistotu, že každý, kdo nemá potřebu se o tom bavit, to nemá rád
Ty nejen že jsi normální, ale navíc i jasnovidka…
Jediná určitě nebudeš, spíše většina lidí nemá potřebu to rozebírat veřejně.
@Kotatko03 píše:
Jediná určitě nebudeš, spíše většina lidí nemá potřebu to rozebírat veřejně.
Ahoj
Radeji anonymne, chodi sem rodina a pratele. Holky, taky mate rady anal? Nebo kdyz vas pritel bere zezadu a strci vam prst do zadku?
Doufam, ze nejsem jedina s touto uchylkou