Sledování přítele - podezření na nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
7.1.16 12:00
@Anonymní píše:
No nechci se rozcházet když nemám žádný důkaz že mi byl nevěrný, navíc on nám ted rekonstruuje bydlení v mém baráku.

Ale máš důkaz, že mu nevěříš, tak k čemu to takhle chcete táhnout? Když ten důkaz nenajdeš, tak bude co? Budeš ho věčně hledat? To si teda užij, on je ten život přece jen celkem dlouhej. Aby ti z toho náhodou nehráblo.

• Citovat
  • Upravit
30149
7.1.16 12:03
@Anonymní píše:
No nechci se rozcházet když nemám žádný důkaz že mi byl nevěrný, navíc on nám ted rekonstruuje bydlení v mém baráku.

Tak ho to nech dostavět, pak si sežeň důkazy, a tradá pryč od něj. Na to abys ses ho zbavila, na to věrnost, či nevěru vědet nepotřebuješ. A když náhodou, bude věrnej, tak s ním zůstaneš a budeš úplně happy? S tím jak se k tobě chová? Nejdřív vyřešte to chování k sobě.. Ju? Ať zbytečně neplatíš detektiva, když by ti stejně chlap tak jak je nevyhovoval?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
7.1.16 12:07

Neee prece si ji nemohla napsat:// takhle to mas v haji a jeste se ti budou smat… Ted uz neudelas nic bude si davat bycha kdyz uz ses takhle prozradila, pokud by se fakt tahal jinde, chlapi tohle delaji, nekdy to pride na kazdyho a je lepsi se nikde nestourat i ten nejslusnejsi chlap muze mit dvoji zivot… Takova je realita, maj to v genech, zvireci pudy. Je lepsi to nevedet a fakt nehledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
7.1.16 12:07
@marribee píše:
Libi se mi, jak tady do toho zrovna chlap omila sve „nevera neni dulezila“. Me muz pritahl domu tolik hpv, infekci a kvasinek, a to ty slecny na prvni pohles vubec nevypadaly jako nejake spiny, jen byly proste asi promiskuitni, ze jsem s tim mela prubezne problemy jeste dva roky.
Opravdu nevera neni dulezita? Pomysleni na to, jak muj partner liba a hladi jinou zenu tak jako me, mi teda neprijde jako „hod to za hlavu jestli s nim chces byt“ :roll:
Chapu, ze pokud maji problem ve vztahu, meli by si spolu promluvit a hledat spoli kde maji problem (kricim moc, klade jeden na druheho moc vysoke naroky, cokoliv…)a ne hned druheho sledovaz a hledat dukazy nevery, ale pokud tomu vsechno nasvedcuje (jako treba dvakrat tydne sel parit a prespal u kamarada, ktereho po desetiletem vztahu nikdo nezna a pak se objevi na fotkach v objeti s jinou kockou atd…) tak bych to urcite resila…
To prave zakladatelka nepopsala…jak mu to napsala, jak se k sobe chovaji a zda se zmenil…a taky jestli resila proc je jiny atd atd…
Takze kdyz jsi to neudelala, nikdo ti stejne opravdu neporadi…a nakonec bych se zamyslela, zda na cenu zustavat s nekym, komu ja nejsem schopna zacit verit/neni mi schopny dat pocit duvery a jistoty/zklamal me a uz mu neverim, i kdyby se napravil-tudiz nezkousla jsi minulost…

Heh. A když bude věrnej? Nenajde se důkaz? Tak spolu zůstanou happy? Když důvěra nefunguje? Když je schopná ho nechat sledovat? To už důkaz nedůvěry je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
7.1.16 12:14

@marribee
Každopádně máš naprostou pravdu v tom, že by si měli sednout, vyříkat si to, zjistit co a jak a od toho se odpíchnout, než to brát z opačnýho konce a nechávat ho sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.1.16 12:16
@Honza 12 píše:
Heh. A když bude věrnej? Nenajde se důkaz? Tak spolu zůstanou happy? Když důvěra nefunguje? Když je schopná ho nechat sledovat? To už důkaz nedůvěry je.

Precti si prosim cely muj prispevek, ke konci to tam pisu. Resila bych prvotne, proc mu neverim/pripadne zda je k tomu duvod, pokud ji kdysi lhal, a ona se rozhodla s nim byt, melo by to byt vyreseno a nemelo by se to vytahovat, kdyz se ji to hodi…
Ja nevim, znam jeji situaci (az na to ze bych ho nesledovala a nepsala jeho kamoskam…) to podezreni a „neco tu nehraje“, ale ted to neznam.
Muj partner by mi mohl zahybat kazdy den…verim mu a jsem presvedcena o tom, ze to nedela…takze neni co resit, vztah ma byt o duvere. Pokud tam neni, je to blby. Kdyz se zakladatelka ted presvedci, ze to je jen kamaradka, stejne ji to neda klidu…bude se to opakovat a histerie stupnovat…takze tohle podle me opravdu happy end mit nemuze
Kdyby ten chlap byl vernej, a ta zenska takhle propadala histerii, brzy uz vernej byt nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.1.16 12:23

Muzu rict z vlastni zkusenosti, ze jsme meli obdobi, kdy neco ve vztahu nebylo uplne v poradku, a kdybych ho dala sledovat, jen nas vztah zabiju…
Stacilo si promluvit, udelat si na sebe vic casu a je to…
To, ze se chlap chova divne muze byt i problemem v praci, v rodine, cokoliv… :?
Zase ale musi mit clovek soudnost, a taky nebyt slepe naivni…
Pokud ta sms znela jako „zlato, manzel prave odesel a vrati se az zitra, stav se, uz se nemuzu dockat az budes u me“ tak to spoluzacka byt sice mohla, ale asi takova, se kterou spi.
Pokud to bylo „No manzel prave odjel tak nemam co delat. Tesim se az te uvidim“ tak bych to tak asi nehrotila…
Stejne pokud s ni spi, tak tak akorat prijde treba k ni domu, a tam teprv neco. A co ty? Budes tam viset za okap abys ses presvedcila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 12:24
@Makronka222 píše:
Neee prece si ji nemohla napsat:// takhle to mas v haji a jeste se ti budou smat… Ted uz neudelas nic bude si davat bycha kdyz uz ses takhle prozradila, pokud by se fakt tahal jinde, chlapi tohle delaji, nekdy to pride na kazdyho a je lepsi se nikde nestourat i ten nejslusnejsi chlap muze mit dvoji zivot… Takova je realita, maj to v genech, zvireci pudy. Je lepsi to nevedet a fakt nehledat

No bohužel jsem jednala dost z rozčílení tak jsem jí napsala, ted když si to vybavuju zpětně tak to byla velká chyba, ale co ted. Neumím to nechat plavat, chci znát pravdu a čím dřív tim líp.

• Citovat
  • Upravit
30149
7.1.16 12:28
@Anonymní píše:
No bohužel jsem jednala dost z rozčílení tak jsem jí napsala, ted když si to vybavuju zpětně tak to byla velká chyba, ale co ted. Neumím to nechat plavat, chci znát pravdu a čím dřív tim líp.

Chyba. Teď se už pravdu stejně asi nedozvíš. Pokuď on za něco stojí, tak si dá pozor, a nechá tu dívčinu plavat, jestli teda něco bylo. Pokuď tě nechce ztratit, tak se nic nedozvíš, neboj. Naopak, pokuď jsi mu šumák, tak to zjistíš brzo a skončíte.. A bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
7.1.16 12:33
@Anonymní píše:
No bohužel jsem jednala dost z rozčílení tak jsem jí napsala, ted když si to vybavuju zpětně tak to byla velká chyba, ale co ted. Neumím to nechat plavat, chci znát pravdu a čím dřív tim líp.

A když budeš vědět pravdu tak co? Vykopnes ho hned nebo až po rekonstrukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
7.1.16 12:37
@pikola píše:
A když budeš vědět pravdu tak co? Vykopnes ho hned nebo až po rekonstrukci?

Lepší bude hned, ať mu ona pak nemusí moc platit. Nevím jakou má finanční situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
7.1.16 12:40
@Ellusa píše:
Promluv si primárně s ním. Řekni mu narovinu, že chceš vědět, jak to je, vysvětli, jak je to s tvou nedůvěrou s ohledem na minulost a proč mu stále nevěříš, a zkuste spolu najít řešení. Protože pokud s ní něco má, tak pro tebe to evidentně je velký problém (což chápu, pro mne by to taky byla překážka v pokračování vztahu), pokud s ní nic nemá a je to opravdu jen kamarádka, pak byste si měli vyjasnit, proč takto reaguješ a v čem je zakopaný pes. Jinak váš vztah budoucnost nemá. Z takové nedůvěry by ses dříve či později opravdu zbláznila…

Tak on i kdyby s ní něco měl, tak jí to nejspíš neřekne, protože to se zakladatelkou myslí vážně. Tak jestli si šoustal bokem, tak toho nejspíš nechá. A vážně to s ní asi myslí, když jí rekonstruuje byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 12:42

Jo jinak tu jeho údajnou spolužačku jsem našla na facebooku podle toho že si jí dal do blokování když jí měl v přátelích, prý abych jí nepsala, protože nechtěl abych jí otravovala. Tak blbej být nemůže ne? Si myslí že to nebude v historii? Napsala jsem pak i jejímu manželovi a stále neodpověděl. Také mi dřív lhal v tom že to její čislo je jeho kamaráda a já na něj volala že si to ověřim a zvednul to opravdu chlap tak jsem mu věřila a najednou je to zas ženská.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.1.16 12:44
@Anonymní píše:
Ahoj, mám podezření na nevěru přítele, našla mu sms v mobilu kde si psal s jednou prý spolužačkou, že se na sebe těší, že manžela nemá doma a kdy se sejdou, mě řekl že jí potkal na benzínce, že je to bývalá spolužečka a že si chtějí naplánovat slučák. Když jsem napsala jí nenapasala mi nic, ani kdo je, jen že jsem stíhačka a že si to máme vyřešit mezi sebou, že je dospělý a může se scházet s kým chce. Nevěřím mu že je to ta spolužačka, ale někdo úplně jiný, chtěla bych ho sledovat, myslíte že mám důvod nebo zbytečně přeháním?

twl, Ty jsi švihlá.. jasně, sleduj, prohledávej.. jsem zvědavá, jak dlouho to dotyčný vydrží, než Tě kopne do zadku. Mmchdm, kdyby mi někdo cizí psal, taky ho odpálkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
7.1.16 12:46
@Anonymní píše:
Jo jinak tu jeho údajnou spolužačku jsem našla na facebooku podle toho že si jí dal do blokování když jí měl v přátelích, prý abych jí nepsala, protože nechtěl abych jí otravovala. Tak blbej být nemůže ne? Si myslí že to nebude v historii? Napsala jsem pak i jejímu manželovi a stále neodpověděl. Také mi dřív lhal v tom že to její čislo je jeho kamaráda a já na něj volala že si to ověřim a zvednul to opravdu chlap tak jsem mu věřila a najednou je to zas ženská.

Nějak nemůžu pochopit, proč dotoho zatahuješ ještě jejího manžela? Co on s tím má společnýho? A proč by ti měl odpovídat??? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí