[b]zamražení uveřené rýže[/b]

1086
14.9.08 12:25

[b]zamražení uveřené rýže[/b]

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost se zamražením uvařené rýže. Dnes jsem jí malýmu uvařila moc a nevím, co s ní…Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
14.9.08 12:53

Mě se zamražený rýže vždy pak rozpadla - už netvořila zrníčka ale spíš kaši, nebo takovou drť, na chuti to nijak nevadilo. Snad by pomohlo zamrazit ji co nejrychleji, nějakým rychlomrazícím režimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.9.08 13:13

Já mrazím rýži normálně, teda většinou už i s masem a štávou pro malou nebo se zeleninou i pro nás a nikdy s tím nikdo neměl problém ;) Já totiž mrazím úplně všechno, ať nemusím trávit každý den u plotny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.08 13:57

Normálně šoupnu do mikroténového pytlíku a zmrazím. není jako čerstvě uvařená, ale jedlá je :wink:
Nebo mrazím zrovna s omáčkou, jak už tu někdo psal… a rizoto taky mrazím úplně běžně.
 Zorka

• Citovat
  • Upravit
5546
14.9.08 15:33

Rýži mrazím běžně, pokud se nesní a pak jí přidávám do polévky, jako přílohu už né, protože to je jí většinou málo. Nicméně její „konzistence“ je stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
14.9.08 16:32

Já myslela, že rýže se mrazit, stejně jako brambory, nesmí. :nevim: . Prý se při tom uvolňují nějaké nežádoucí látky. Takže nemrazím. Uvařená je stejně za chvilku a čerstvá je nesrovnatelně lepší než třeba jen ohřátá z předešlého dne, natož zmražená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
14.9.08 17:48

Tak to slyším prvně, že se rýže taky mrazí :idea: Mě by to asi nenapadlo, ale to bude tím, že se u nás vždycky sní. A když ne, tak udělám rizoto nebo jí hodím do polívky. A taky mám pidimrazáček, tak mrazím jen minimálně.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport