Čaj pro miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
čaj pro miminka
ahoj, chci se zeptat jestli dávat 7 týdennímu mimi čaj.Kojím a přikrmuji nutrilon.Doktorka nám řekla že čaj nepotřebuje.Mám doma fenyklový čaj kde píšou že je pro děti od 1 týdne.Tak nevim, každý mi radí něco jiného.Může mi někdo napsat své zkušenosti?díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
uško pokud ještě kojíš tak bych miminku čaj nedávala,Tvoje mlíčko je rozděleno na dvě části na přední a zadní a právě to přední je na žízeň tak neboj určitě žízeň nemá
Lucie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mi doktorka rikala ze dokud kojim tak dite caj nepotrebuje, taky jsem ho nedavala, az od 6. mesice.pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu znovu otevřít otázku čaje - co když krmím jen UM - malá má měsíc… je pak vhodné třeba při škytavce dát trošku čaje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my davali jen caj na prdiky a to nekdy a trosku. Mala je od 1m plne na UM. Ted davam cajdu normalne behem dne
ale pri kojeni se cajda davat na zizu nemusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nazdarek!
my jsme na UM od 3 mesicu a Dr. nam rekla ze mlicko mimi staci.. pokud zrovna nejsou 40 na teplomeru… to potom radila davat normos kojeneckou vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miminko na UM a kojené, jiné pití nepotřebuje, krom velkých veder, pak je nejlepší koj. voda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja musim rict ze davame caje docela dost, uz od 2.t ydne, fenyklovy. teda ty prvni tydny jen malinko, na svlazeni, ale ted je schopen nekdy vytahnout 30ml najednou. ja mu to davam protoze mu to evidentne chutna a dela asi dobre, a to i kdyz plne kojim. doufam ze nedelam chybu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, je to celkem škoda, zvlášť, kdyš kojíš. On si od tebe na žízeň bere přední mléko, ale to určitě víš. Ten fenyklový čaj je dobrý, upřímě, já ho malýmu dávala asi od měsíce a půl, po lžičce nebo stříkačkou, sát z lahve nechtěl. Bylo to celkem jediný, co mu lépe zabralo na prdíky ![]()
Jen doufej, aby mu čajíky nezachutnaly víc, než tvé mlíčko a aby si měla pak mléka dost, když se napije na žízeň čaje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klukovi jsou 2 tydny, je plne na UM a vypije krome nutrilonu -mezi krmenim- nekdy i 30ml fenykloveho cajicku ale mnohem „ridciho“ nez je v navodu na pripravu… dr to doporucila, malemu to chutna a v tomhle horku to vidim jako prijemne na schlazeni a zavodneni, za den zvladne i 80ml v malych davkach…
- Citovat
- Upravit
Nám doktorka pokaždé vysloveně doporučuje učit na čajíky, přestože plně kojíme. Ze lžičky…už jenom kvůli tomu, aby když pak přijde nemoc, umělo miminko jíst léky.
Všude se píše, že u kojení čajíky nenene…já je teda teď v těch vedrech začla dávat, z lahvičky, chtěla jsem to zkusit. Dělám jen strašně slaboučké. Když jsme byli o víkendu na cestách, pila docela pěkně a bylo to fajn, zrovna nebyla situace na to vytáhnout prso a kojit. Myslím, že těch pár kapek rozhodně mlíčko pít neodnaučí - teda u nás se to nestalo a teď čajík vařím každý den, i když vypije jen pár kapek. Ale do kočárku se hodí.
Jo, léky jsme dávali stříkačkou
To šlo skvěle. Jen tu lžičku jsem teda ještě nevyzkoušela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak na co ty čaje vůbec vyrábějí, třeba už od prvního týdne a pod. ?
Já kojila 4 měsíce, od té doby čaj dávám a jsem ráda že pije.Hlavně teď ve vedrech.Kamarádka čaj nedávala, a teď jí holka za celý den vypije tak 10 ml.Myslim že je lepší když dítě pije.I třeba vodu, to je jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím co se má či nemá, ale nás strašně trápili prdíky a tak jsem malýmu začala dávat čaj asi od 2 měsíce. Nejprve ze stříkačky a teď už používám flašku. Čaj mu chutná, mlíčko taky, tak si vyber. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když kojíš tak mu bohatě stačí tvoje mlíčko. Leda bymělo mimčo prdíky nebo bolení, tak je dobrý dát pár lžiček fenyklovýho čaje, proto se může už od prvního týdne ![]()
- Citovat
- Upravit
..také dávám fenyklový čajím zhruba od 2-3 měsíce. Moc toho nevytáhne, z lahve neumí, takže jen tak požužlá, pár kapek polkne a je spokojená. Rozhodně bych čaj nezatracovala, i když plně kojíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit