Jak s UM při delším cestování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak s UM při delším cestování
Ahojte maminy, tak nejak ted zacinam resit jak malou nakrmit na cestach. Bohuzel jsem musela ze zdravotnich duvodu prestat kojit. Ceka nas cesta letadlem. A kdyz bych ji udelala mlicko a dala do termotasticky tak stejne je tam napsane, ze to musim do hodiny spotrebovat. Tak co teda s tim? Mate nekdo zkusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Berusko, já to řeším tak, že mám v termosce vodu a koupila jsem od Aventu dávkovač mléka. Je na tři dávky. Na cestě pak naleju do lahvičky potřebnou dávku vody a vysypu do ní předem doma odměřené mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj-telegraficky-vodu do termosky UM do nejake krabicky nebo davkovace nebo tak neco a v cas potreby smichat-jen nevim jak to vyresis pri kontrole zavazadel… nebo proste vem UM original zabalene kdyby meli reci a pak to nadavkuj az budes potrebovat -ale radsi se mozna informuj na letisti jak Ti to povoli-ted myslim dost se vsim delaj problemy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jen k té bezpečnosti na letišti - letěli jsme v listopadu a ačkoliv jsem byla připravená na to, že nesmím jít na palubu s otevřenou vodou apod. nic takového nekontrolovali, asi to bylo Tunisanům jedno, jestli k nim letí nějaký terorista… Pepi měl vodu ve flašce na pití, my celou neotevřenou projistotu v batohu
a UM jsem taky raději vezla v celé orig krabici
![]()
Ale kdyby ti náhodou termosku s vodou zabavili, určitě by ti letušky pomohly, čaje a kafata vaří, takže teplá voda by snad byla…
Věrka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit