Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,jsem po revizi a byl mi doporučený tento čaj,na posílení a rychlejší regeneraci dělohy a hlavně na úpravu menstruačního cyklu…máte s ním nějaká zkušenost?po jaké době se cyklus upraví?prý to pomáhá i k otěhotnění ![]()
ja pila na otehotneni.. to se pije v prvni polovine cyklu a pak se vysadi.. a zase se zacne prvni den ms. lepsi je sypany nez pytlikovy.ted jsem taky po revizi, popijim denne jeden hrnicek a jsem zvedava na ty divy ![]()
Ahojky, já pila po potratu kontryhel (sypaný) tuším 3× za den a hodně mi pomohl zahojit dělohu/zastavil mi krvácení rychle a prý pak dobře roste sliznice atd.
Mě se po něm hodně ulevilo! On je prospěšný pro celý „podvozek“ u žen ![]()
Mě se zdálo po něm i lepší zažívání abych pravdu řekla…
A jak už tady psala Fram, tak se pije od prvního dne MS až k ovulaci a pak se nemá pít… až zase když MS případně dorazí znova…
pila jsem po revizi 3 týdny pak vysadila 5tý týden MS a a další už nepřišla
hodně štěstí ![]()
Jankaxx píše:
Ahojky, já pila po potratu kontryhel (sypaný) tuším 3× za den a hodně mi pomohl zahojit dělohu/zastavil mi krvácení rychle a prý pak dobře roste sliznice atd.
Mě se po něm hodně ulevilo! On je prospěšný pro celý „podvozek“ u žen
Mě se zdálo po něm i lepší zažívání abych pravdu řekla…
A jak už tady psala Fram, tak se pije od prvního dne MS až k ovulaci a pak se nemá pít… až zase když MS případně dorazí znova…
tak já ho pila na otěhotnění ale pila jsem ho pořád a měla sem sypaný a nechala sem si do něj dát příchut a je hrozně dobrej.jinak je opravdu na veškerý gynekol.problémy
Já jsem otěhotněla vždycky, když jsem ho přestala pít
Ale jinak na bolestivou MS a tak se mi zdál dobrý, že pomáhal…
ahoj holky,díky za vaše zkušenosti a vítám Vás…já byla na revizi ve středu po dvojčatech…mám doma 2,5 letýho chlapáka Pavlíka a v listopadu jsme měli ještě holčičku,ta nám bohužel po 23 dnech zemřela na zápal plic a víceméně od té doby to mám strašně nepravidelné,tak to potřebuju sjednotit
já mám sypaný a paní v zelené lékárně,my doporučila ho pít 2× denně pořád,tak uvidím…
měla jsem nepravidelný cyklus snažili jsme se o mimčo.pár měsíců to nešlo,tak jsem nasadila kontryhel a hned ten měsíc jsem otěhotněla.nevím jestli to byla náhoda nebo pomohl čaj. ![]()
chodím si na kontryhel na pole
měla jsem hodně bolestivé MS a po pití čaje z toho, se mi dycky ulevilo ![]()
Kontryhel je celkově výborný na celý spodek, ale to už tady někdo psal výše ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, nikdy před MS nešpiním, ale od začátku května jsem začala pít kontryhel kvůli bolestem při MS. V květnu vše ok, akorát MS přišla o dva dny dříve. Tenhle měsíc cca od 4 DPO malinko špiním a vždy jen ráno. Nyní jsem 10 DPO (test negativní). Máte s tím zkušenost? ![]()