Čaje a kamínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
19.6.07 18:19

Nekončí náhodou sezóna slimáků už v červenci ? :wink: To už máte za pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
19.6.07 23:54
Eliza píše:
Bluesky , tak co, povedlo se?

http://ockomobil.idnes.cz/…21/59062.jpg Zatím to vypadá fifty:fifty. Tak nějak tu koedukovaně přebýváme, zatím mají dost slušnosti a nelezou do kvartýru. Objevili ale na balkóně bioodpad a protože si je nehodlám vydržovat, tak jsem jej musela přestěhovat do kuchyně. Doufám, že nechystají výpravu, aby ho našli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
20.6.07 22:03

Hehe, Bluesky , ty ses z té smradlavé story nepoučila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
20.6.07 22:50

Hihi, momentálně mám po omezené období možnost odkládat na jeden kompost. Tak toho honem využívám (hnojivo z bioodpadu už opravdu nikdy více :lol:). Co s ním „pak“, netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
21.6.07 13:19
Fen-fire píše:
Nekončí náhodou sezóna slimáků už v červenci ? :wink: To už máte za pár :lol:

No, jenže do té doby všechno sežerou :-)

Návrat k nápojům :wink: - letos jsem chtěla dělat bezinkovou limonádu dle babiččina receptu, ale dřív jsem se k tomu nedostala a nevim, jestli teď ještě zastihnu kvetoucí bez - proto mám pár dotazů (snad to některá z vás taky vyrábí):
1. jde to i ze sušených květů?
2. kámoška mi říkala, že jak jí květy a citron plavaly na vrchu, za den jí to oplesnivělo :roll: - lze tomu zabránit mícháním 2× denně? Anebo mě napadlo to nacpat do nějaké silonové punčochy a dát do toho kamínky (který by se do toho hodil?), aby to kleslo - není to blbost?
3. lze do toho místo cukru přidat med? (o kolik sladí med víc než cukr?)

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
25.6.07 19:59

Máte někdo vyzkoušené čaje od Alnatury „pro dobrou pohodu“ nebo „harmonizující“ ? :wink: Jsou dobré a pomáhají ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.7.07 13:54

Dneska mi přišel balík ze slunečního kamenu a je to krása. Objednávala jsem nějaké hedvábí na malování, korálky, naušnice a náramky (začínám syslit na Vánoce) a třeba takový olivínový náramek je opravdu nádherný. A navíc krásně zabalené, rovnou jako dárek. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/210.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.7.07 18:01

Že jo Elizo :) . Já jsem pravidelná odběratelka a vždycky jsem hrozně moc nadšená. Já teda ještě nesyslím, nepokrytě tam utrácím jenom pro sebe, ale ty Vánoce se nám kvapem blíží a asi už taky začnu nakupovat. :roll:
Pošli foto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.7.07 18:49

To byl původně dárek, ale…možná si ho nechám.. :D :
 http://elijester.rajce.idnes.cz/…DSC_1069.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.7.07 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.7.07 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.7.07 19:01

Elizo kráááása 8O 8O 8O
Jenom technický dotaz: jak jsi tam šoupla ty fotky? Já nemám problém sem dát fotky z internetu, ale soukromé mi nejdou :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.7.07 19:07

Ha ha, to byl VELIKÝ problém- nejdřív jsem je musela šoupnout na net. Pokud někdo ví, jak to jde jinak (a věřím, že určitě jde) tak sem s tím. Tohle bylo poněkud zdlouhavé.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
2.7.07 20:42

…taky jsem nepřišla na jinou metodu, než hodit fotku na nějakou „svoji“ doménu a na tu pak odkázat. Možná by nám pomohl nějaký admin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.7.07 22:32

Elizo, ten náramek je dokonalý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat