Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elizo , fakt je to mooc hezké, já jsem se k objednávce ještě nedokopala
. Mně se nejvíc líbí ty červené naušničky
.
ad vkládání fotek - myslím, že jinak, než to mít na netu, to nejde, ale nedávno jsem četla, že každý uživatel eMimina zde má svojí soukromou fotogalerii, do které si může dávat fotky z kompu a vkládat do diskusí ![]()
KatyK píše:…jo, je to tak, právě jsem to vyzkoušela, helejte:
ad vkládání fotek - myslím, že jinak, než to mít na netu, to nejde, ale nedávno jsem četla, že každý uživatel eMimina zde má svojí soukromou fotogalerii, do které si může dávat fotky z kompu a vkládat do diskusí
…další „šutrový“ snímek se mi nedopatřím podařilo uploadnout do nezařazených - můžete hodit očko sem a rovnou tam najdete i možnost založit si vlastní album.
Taky mě to napadlo, ale ve své galerii mám fotky ke kočářím příspěvkům..ale ono je to nakonec jedno, když se to tam promíchá -kameny, kočár…
Takže teď tu bude plno vlastních, originálních fotek, jo? No to se těším. Bluesky http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif
Bluesky píše:…v popředí připíjím KatyK za dobrý tip kamínkovým lektvarem, v pozadí jest příslušná obrazovka na emiminu.
Díkuji
, posílám motýla http://www.sirmi.ic.cz/smajl/140.gif
Eliza píše:Můžeš si na to vytvořit samostatné galerie…
Taky mě to napadlo, ale ve své galerii mám fotky ke kočářím příspěvkům..ale ono je to nakonec jedno, když se to tam promíchá -kameny, kočár…
Díky za info. Chtěla jsem vyfotit svoji „sbírku“ kamínků a kamínkových šperků, ale když jsem to snesla na jednu hromadu, tak jsem zjistila, že toho mám trochu „víc“
Tak udělám asi namátkový výběr
![]()
holky, tak jsem se podivala ze zvedavosti na slunecnikamen.cz a uplne me zarazilo, ze ta pani psala, ze kameny mohou tou negativni energii puknout nebo shoret!!! Co myslite, je to mozne? Stalo se to nekomu? Asi to leceni pomoci kamenu zkusim, jsem porad hrozne unavena a uz si s tim konvecni medicina nevi rady…
Ditulka
jeste k tomu slunickovemu caji: ja takhle delam obycejny zeleny. Zaleje es vodou o pokojove teplote, chvili protrepavate (treba v obycejne lahvi nebo sejkru) a za par minutek je vylouhovany. A je to daleko setrnejsi nez louhavani v horke vode. Vyzkousejte!
ditulka píše:…nevím, jestli shořet, ale věřím, že mohou popraskat nebo ztratit svojí sílu, určitě je potřeba je „čistit“. Já svoje kamínkové šperky po sundání vždycky strčím pod tekoucí vodu. Jinak mám větší kus růženínu (má pohlcovat elektrosmog) a na ten pravidelně zapomínám, protože leží pod stolem na základní jednotce. Už ho letím strčit alespoň na 24 hod do vody. Mám kamarádku, která „vidí“, že kámen už toho má dost a je potřeba ho „očistit“ (prostě prý září jinak).
holky, tak jsem se podivala ze zvedavosti na slunecnikamen.cz a uplne me zarazilo, ze ta pani psala, ze kameny mohou tou negativni energii puknout nebo shoret!!! Co myslite, je to mozne? Stalo se to nekomu? Asi to leceni pomoci kamenu zkusim, jsem porad hrozne unavena a uz si s tim konvecni medicina nevi rady…
jeste me napadlo - jak cistite pokoj? Nekde jsem vycetla, ze se do kazdeho rohu da kristal, ale nevim nevim… nemate nejake zkusenosti? Jinak ruzenin u pocitace je vyborny napad, dekuji za tip ![]()
Ditulka
Ditulko na únavu Ti můžu poradit rubín, granát, křišťál a purpurit (vyčteno z chytré knihy
). Ale jenom tak mě napadlo, jestli nebereš hormonální antikoncepci, protože já jsem byla po antikoncepci taky pořád hrozně unavená a ospalá a když jsem ji pak vyměnila za jinou, tak se to všechno zlepšilo a mám po problémech
.
fen-fire dekuji za tipy ![]()
mate nejake zkusenosti, jak dlouho trva nejaky kamen pouzivat (nosit, pit vodu z nej), nez zacne nejak viditelne pusobit?
Ahoj holky, zase budu mít dotaz tak trochu mimo téma… ![]()
Mám nový pokoj v patře na chalupě a místo, kam chci dát postel, je přesně nad místem, kde je ve spodní místnosti údajně špatná zóna (mamka tam měla kdysi postel a špatně se jí tam spalo, už nevím, jak - asi nějakou vypůjčenou virgulí, zjistila, že je tam nejspíš špatná zóna)…
Zajímalo by mě proto, jestli ta zóna prochází vertikálně celým barákem nebo jak to je. Popř. jak to co nejjednodušeji změřím (tu virguli už asi neseženu
). Moc dík za rady
.
jestli máte doma kočku, tak jí tam nech spát. A kde si lehne, tak jsou špatné zóny
Doufám, že se nepletu, ale kočky ta negativní energie přitahuje.
Dita
ditulka píše:
jestli máte doma kočku, tak jí tam nech spát. A kde si lehne, tak jsou špatné zónyDoufám, že se nepletu, ale kočky ta negativní energie přitahuje.
Dita
Taky jsem to o kočkách slyšela, ale žádnou doma bohužel nemáme…