Candida a e-coli v pochvě

689
2.12.21 21:29

Candida a e-coli v pochvě

Zdravím ;) je tu prosím někdo, komu našli na gynekologii v pochvě candidu a e-coli? 4 měsíce lítám po Dr, už jsem si připadala jak hypochondr nez se našla tato příčina mých problémů. Únava, bolesti hlavy, bolesti podbřišku, svědění a pálení frndy, svědění a pálení zadku, bílý tvarohovity výtok, zubní problémy, rozostření zraku, bolesti kloubů a svalů, nechuť k sexu. Pokud jste to někdo měl, čím Vás Dr léčili? Dostala jsem furolin, maxmicor a mycomax. Po týdnu žádná změna k lepšímu. Mám to nejspíš z toho, že jsem brala 4 silný StB během 3 měsíců a rozhodilo mi to něco ve střevech. Beru i lakto bacili. Sladký nejím, bílé pečivo už taky ne. Jsem z toho zoufalá. Poradíte prosím? A dělali Vám štery na kultivaci stolice nebo nabírali štěty z pusy či krve? Moc děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
3.12.21 14:49

Ahoj, no mě začalo pálení zadku asi před rokem a do toho jsem dostávala zanety močáku. Na to pálení zadku nereagoval ani gynekolog ani urolog a dostala jsem taky několikrat ATB, ale ve sterech na gynde mi nic nenašli, tak nevím. Kdo ti delal ty stery a jaké teda? Přijde mi že to u mě odfklakli no..zkouším samoléčbu lichořeřišnici, brusinka, laktobacily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.12.21 22:00
@Helen123456 píše:
Ahoj, no mě začalo pálení zadku asi před rokem a do toho jsem dostávala zanety močáku. Na to pálení zadku nereagoval ani gynekolog ani urolog a dostala jsem taky několikrat ATB, ale ve sterech na gynde mi nic nenašli, tak nevím. Kdo ti delal ty stery a jaké teda? Přijde mi že to u mě odfklakli no..zkouším samoléčbu lichořeřišnici, brusinka, laktobacily..

Gynekologové že stěru. Jeden našel candidu a druhý e-coli. Jenže jedno vylučuje druhé. Při candide by se nemělo brát nic mléčného žádné bile pečivo a žádné cukry jenže při ecoli, kór když bereš furolin, tak ho musíš zapíjet mlékem, jíst jogurty na obnovení střevní flóry atd :? Takže se v tom placam a je to čím dál horší. V pondělí si jdu pro zadanou na gastro a uvidíme co vymyslí tam, ale je to mazec 😥 močák je ok i rozbor moci ale tohle kdo nezažil, tak mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí