Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Tak jsme se dohodli s manželem že po třech letech snahy o druhé dítě se vydáme do CARu..A když jsme se konečně rozhoupali tak nastala situace jaká je????Nehroutím se, momentálně mám k řešení spoustu jiných komplikací spojené s touto situací, jen mě napadlo založit toto téma pro ty co jim Corona také zhatila plány na potomstvo..A ano, kdyby chtěl někdo namítat že lidstvo má mnohem větší problémy co se zdraví, ekonomiky apod. týče, jsem si toho vědoma a upřímně mě to všechno mrzí, bolí a štve zároveň…toto téma beru jako odlehčující, takové,,postěžovací" ![]()
@Oplatečka některá centra funguji i teď. Jen v jiném režimu. ![]()
@HandulkaK to fungují, ale neberou nové klienty a ani tam nemaji přístup ti, kteří nezahájili proces IVF nebo nejsou po ET a KET. Známá začala hormonální stimulaci před řízeným ket a stejně jí volali, aby přestala brát léky, že ket jí dělat nebudou.
@HandulkaK píše:
@Oplatečka některá centra funguji i teď. Jen v jiném režimu.
Ano, vím, to,,naše" nabízí konzultace přes Skype, ale to mě nějak neoslovilo, vzhledem k tomu že jsme tam ještě nebyli, jen jednou na spermiu. Navíc nové cykly ivf a iui nerozjíždějí, dokončují ty už rozjeté..v této situaci mi přijde rozumné vyčkat.
@Oplatečka ahoj
my jsme chtěli teď v dubnu jít na KET. Vzhledem k situaci jsme se taky rozhodli pro odklad.
Nechceme zbytečně riskovat.
Snad se situace uklidní co nejdříve.
@kavenka píše:
@Oplatečka ahojmy jsme chtěli teď v dubnu jít na KET. Vzhledem k situaci jsme se taky rozhodli pro odklad.
Nechceme zbytečně riskovat.
Snad se situace uklidní co nejdříve.
Snad bude brzy zase dobře a můžeme se na to vrhnout ![]()
Tak na ket jsme byli normalne tedka v breznu. Nas car funguje dal. Zavolala bych tam a zjistila jak jsou tam na tom a jestli te vezmou.
@Safrik když my už máme posledního sněhuláka
a do dalšího IVF už nepůjdeme. Máme už jedno dítě. Je to naše poslední šance. Tak jsme se rozhodli pro odklad.
Tobě držím palce ![]()
@kavenka Moc diky, test mam pozitivni tak doufam ze se ma miminko dobre
Tobe drzin palce pri dalsim ketu ![]()
@kavenka píše:
@Safrik když my už máme posledního sněhulákaa do dalšího IVF už nepůjdeme. Máme už jedno dítě. Je to naše poslední šance. Tak jsme se rozhodli pro odklad.
Tobě držím palce
taky jsme to tak měli. Poslední sněhulák, poslední šance. Věděli jsme, že dál už nejdeme. A vyšlo to ![]()
Přeju ti totéž, hodně štěstí a odklad kvůli Covid je rozumný, udělala bych to taky. Držím pěsti ![]()
@Anonymní píše:
taky jsme to tak měli. Poslední sněhulák, poslední šance. Věděli jsme, že dál už nejdeme. A vyšlo to
Přeju ti totéž, hodně štěstí a odklad kvůli Covid je rozumný, udělala bych to taky. Držím pěsti
Moc děkuji a gratuluji k miminku ![]()