CAR v Motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
21.4.17 11:00

@Monistavr46 Tak to je neco 8o Kup si sypkou bilkovinu a hodne pij ulevi se ti uvidis.Budu drzet pesti at ti jich prezije co nejvic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.4.17 11:03

@Monistavr46 No jo, velikonocni slepicka :mrgreen: Tak at je ti brzy lip a hlavne at se jich co nejvic oplodni a vydrzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.4.17 11:17

@Monistavr46 jéje tak to znám :roll: Teda hodně pij, bílkoviny určitě..Já si dávala protifar a cottage a vaječný bílek. A hlavně si měř obvod bříška každé ráno hned jak vstaneš a sleduj kolik vyčůráš. Pokud by ti bylo moc špatně, určitě neváhej a běž do Motola. Mně bylo posledně špatně už od druhého dne a byla jsem pak par dní na kapačkách. Akorát Teda Já jsem zvracela a nemohla nic vypít a břicho jsem měla asi o 11 cm větší než normálně, takže jiná cesta nebyla než si tam poležet, ulevilo se mi až po MS. Kolik máš těch odebráných folikulů? :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 13:37

@radoskalu teprv jdu v pondeli na odber, pry jich mam vic jak 50,ze je to vic nez potrebuji…budu doufat, ze se mi to pres vikend nezhorsi jinak musim letet do Motola hned jak neco bude spatne. Boli jen bricho a trosku motolice. Bilkoviny mam od vcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.4.17 08:29

@Monistavr46 Teda holka holka 50 8o kdo tě stimuloval? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.4.17 08:36

Ahojky holky zdravim.Tak uz mam za sebou revizi vcera. Musim rict ze teda nic prijemneho, ale dneska uz je lepe. :) No takze zaciname zas od zacatku.

@Monistavr46 Jinak holka tohle ti nezavidim.Ja jich mela 20 a stacilo OHSS mazec.Holt reagujeme na stimulku hure no.Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
22.4.17 08:58

@jirinasimi hlavně at se dáš brzy do pořádku. Dej si kontryhelovy caj a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.17 18:56

@jirinasimi myslela jsem na tebe :hug: Hlavně aby jsi byla v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.17 19:02

Ahoj holky, tak jsem byla dneska na ultrazvuku, v Pátek jdu na KET. Zašla jsem si ještě na akupunkturu, zároveň jsem se dozvěděla, že nemám štítnou žlázu úplně v nejlepší formě, navíc poloviční velikosti, takže jsem vyfasovala ještě euthyrox. 8o :roll: Já už raději nikam nepolezu nebo se zase nněco dovím :zed: jak se daří vám ostatním? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.4.17 19:40

@radoskalu Budu moc držet pěsti! V pátek budu týden od KETu, tak snad pro nás bude pátek šťastný den ;) Já taky kam vlezla, tak mi něco dali „pro jistotu“, takže třeba euthyroxu beru půlku obden… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 19:42

Ahoj holky tak dnes konecne odber za seboou z 50ti folikulu zbylo 16 zbytek byly prazdne:-)ve ctvrtek me chce videt Hynek, ze mi transfer mozna udelaj tento cyklus tam snad to dopadne dobre a to stimulacni a odberove obdobi mam uspesne za sebou. Vam mnoho sil :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.17 20:01

@Monistavr46 a jak se cítíš? Vše v pořádku? :) takže nakonec 16 vajíček k oplodnění? Teda ale i tak mit tam 50 folikulů, Já jich měla 25 posledně z toho 18 vajíček a myslela jsem, že druhý den asi umřu jak mi bylo špatně..budu tu držet palce ať to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.4.17 20:02

@Monistavr46 16 je super, tak ať se mají čile k světu a ten vklad dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.17 20:07

@Mazenka82 Teda to letí :roll: A zahnizďuješ poctivě? Jsi tentokrát doma nebo zase v práci ;)? Já ho dneska vyfásla celých 50mcg do pátku a od soboty jen půlku denně. Já na vás holky Všechny myslím, tak doufám, že to myšlení bude na dálku působit. Jo a KET mi tentokrát udělá Nedělková, tak snad mi ta ženská udělá lepší skóre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 20:29

@radoskalu citim se strasne, mela jsem bolesti uz pred odberem, ted mam pocit jako by se mi melo roztrhat bricho, ale zvladnout se to da ;) 8) jen se modlit at mi transfer udelaj tento cyklus a muzu si v klidu uzivat neschopenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.